|
|||
|
|||
Τι ψαρια θα βαζατε σε ρεεφ
Σκευτομαι οτι μιας που μεγαλωνω το ρεεφ μου θα μπορουσα να βαλω και αλλα ψαρια!
Ειδι υπαρχουν 2κλουν και ενας μανταρινος! Εσεις τι μου προτινετε να βαλω σε 310λιτρα? |
|
||||
|
||||
Θύμισε μας σε παρακαλώ, πόσο μεγάλο θα είναι το νεο ενυδρείο;
|
|
|||
|
|||
95 65 50 ενυδρειο και 60 60 50 σαμπ.
|
|
|||
|
|||
εγω σκεφτομαι να βαλω 2-3 tank ενα ζευγαρι anthias και μερικα μιικροψαρα!!!
|
|
||||
|
||||
Εμεις τα ειπαμε ηδη..τα ψαρια που προτεινει ο freediver ειναι πανεμορφα και νομιζω η σειρα συμπιπτει με αυτη που σου προτεινα και γω..Μια παρατηρηση μονο..νομιζω τα λινκ στις γαριδες και τα χρωμις εχουν μπει αναποδα ή κανω λαθος
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Με έπιασες!!! Ένα μυαλό χειμώνα - καλοκαίρι, βλέπεις... |
|
||||
|
||||
Σου έφιαξα τα λινκ Γιάννη
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα!
|
|
|||
|
|||
http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+1926+168&pcatid=168
Αυτά που σου πρότειναν, τα έχω δει σε ντοκιμαντέρ είναι φανταστικά |
|
|||
|
|||
Τι θα διαλεγατε απο τα παρακατω
Nemateleotris magnifica ή decora? Σε αυτα ξεχοριζει το φυλο? |
|
||||
|
||||
Και τα δύο ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Δεν έχουν εμφανή σημάδια (από ό,τι γνωρίζω) για το διαχωρισμό των φύλλων τους. Αν θές να διαλέξεις ζευγάρι, θα πρέπει να τα παρατηρήσεις σε κοπάδι και ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩΝΤΑΣ να επιλέξεις δύο που να έχουν απομονωθεί και να είναι αρμονικά μεταξύ τους. Διαφορετικά θα χτυπιούνται μεταξύ τους. Επίσης μάχες θα έχεις αν βάλεις και τα δύο είδη μαζί. Όλα αυτά ισχύουν κατα κανόνα, εκτός κι αν το μέγεθος του ενυδρείου είναι αρκετά μεγάλο οπότε θα πιάσουν διαφορετικές περιοχές και θα ζήσουν σε αυτές (πράγμα που εγώ δεν το προτείνω - δε θέλω να υπάρχει περιορισμός).
|
|
|||
|
|||
τι απο τα δυο προτιμας ???
εμφανισιακα τουλαχιστον |
|
||||
|
||||
Κοίτα, το γούστο είναι καθαρά προσωπικό. Έχουν περάσει και τα δύο από τα νερά μου. Παρουσιάζουν τις ίδιες συνήθειες, σχεδόν. Πιστεύω ότι τα magnifica είναι λίγο πιο εντυπωσιακά και απομακρύνονται λίγο περισσότερο από το βράχο. Εσύ, όμως, βάλε αυτό που θα σε εντυπωσιάσει περισσότερο ανάλογα με τις υπόλοιπες επιλογές σου (κυρίως χρωματικά).
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΩΣ και ΨΑΡΙΑ | lifefx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 27-04-13 03:17 |
ψαρια | silia | Reefsafe | 30 | 11-11-11 12:15 |
τι ψαρια? | nicpapa | Malawi | 5 | 24-01-11 09:54 |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |