|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
εχω 10 διαφορετικες τροφες απο 20 μεχρι 40gr η καθε μια απο mosura και borneowild.
Το συνολο των τροφων δεν ξεπερασαν τα 120¤ και θα περασω με αυτην την κοσμοσυρροη 1 χρονο. Αξιζουν τα λεφτα τους γιατι απο τοτε που εκανα ενα προγραμμα διατροφης εκτοξεφτηκε ο πλυθησμος. Δεν λεω οτι ειναι μονο απο τις τροφες αλλα εχει και αυτο την βαρυτητα του.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εγω νομιζω αποψη μου οσο καιρο διατηρω γαρίδες, καλυτερα να εχουμε ποικιλια στην τροφη λίγο απο όλα. Παρα μονο ενα ειδος... ( εχω γυρω στις 20 τροφές για γαρίδες , απο μοσουρα εως και hikari) Οι δικές μου crs οτι και να τους ριξω το τρωνε... οπως και ολες οι γαριδες μου. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ποικιλλία χρειάζεται και τις πιο "ντελικάτες-ακριβές" τροφές όταν μιλάμε για τα πιο απαιτητικά είδη. Στις πιο απλές γαρίδες μπορούμε να έχουμε και πιο "καθημερινές" τροφές.. Εγώ προς το παρών για red cherry είμαι στις 17 διαφορετικές τροφές |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παράθεση:
Προτιμω να δινω τα λεφτα στην ΔΕΗ..αφηνοντας το air condition αναμμενο μερα-νυχτα τους τρεις καλοκαιρινους μηνες..Νομιζω οτι οι γαριδουλες μου το εκτιμουν πολυ περισσοτερο.. |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο ενυδρείο, μπράβο Χρήστο
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απ' ό,τι βλέπω η ΔΕΗ θα σε κατατάξει στους καλύτερούς της πελάτες για το καλοκαίρι . Προσωπική μου άποψη πάντως πχ μερικές βραδινές ώρες που πέφτει η θερμοκρασία και λόγω νύχτας και λόγω φωτοπεριόδου στο ενυδρείο θα μπορούσες να κάνεις μια παύση και να έπαιρνες και μερικές τροφές παραπάνω |
|
||||
|
||||
εαν τρωγαμε καθε μερα φασολαδα θα μας εκανε κουκου?
Ζωντανα ειναι και αυτα πιστευω οτι θελουν την ποικιλια τους.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα έχουμε που τα έχουμε στα ενυδρεία τουλάχιστον να προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την σωστότερη διαβίωση και συνέχιση του είδους τους |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ένα μικρό βιντεάκι.......... | Sotiris7 | Δίσκοι | 23 | 15-12-10 15:15 |
Βιντεάκι αναπαραγωγής! | Maverick | Bettas | 3 | 12-11-06 06:41 |
Ενδιαφέρον βιντεάκι...... | Husky_Jim | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 18-09-04 01:30 |