|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
η βγαλτο και βαλε εξυλασμενη πολυστερινη (πχ dow)που δεν εχει μπιλακια
|
|
||||
|
||||
δες και για τα eggcrates στη θέση του φελιζόλ, νομίζω ότι είναι μια καλύτερη επιλογή, αν τα βρείς εκεί στη χίο βέβαια. αλλιώς τα στέλνει κάποιος από δω αθήνα.
|
|
||||
|
||||
Του έβαλα νερό χθες θα ανεβασω και φωτογραφίες σύντομα .
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
ωραιος φιλε, ενα μαυρο σκετο φοντο πιστευω θα του πηγαινε περισσοτερο
|
|
|||
|
|||
Φανταστικο !!!
1000 μπραβο φιλε μου...μονο και μονο που το εφτιαξες εσυ απο το μηδεν ειναι κορυφη !!! |
|
||||
|
||||
Μια χαρά!
¶ντε και ψαρωμένος |
|
||||
|
||||
Μπραβο,καλλιτεχνης!Μια που ειδα το μαγνητη στα τζαμια...δεν ξερω αν φταιω εγω αλλα οποτε χρησιμοποιησα εκανα γρατζουνια,τους καταργησα απο πολυ καιρο..Τηλεκαρτα η αθανατη!
|
||||
|
||||
Μπραβο φιλε πολυ καλο!!!
|
|
||||
|
||||
Με το στρώσιμο θέλω μια βοήθεια. Έριξαν μέσα βακτήρια για να στρώση η βιολογία, έκανα σήμερα μια μέτρηση και έχω
ΝΟ2=0 ΝΟ3=12 ΝΗ3/ΝΗ4=0 Τι τιμές πρέπει να έχω για να πω οτι είναι οκ τα φίλτρα μου;; Τα τεστ είναι τετρα αλλά τα έχω απο το 2010 μήπως δεν είναι σωστές οι μετρήσεις;;
|
||||
|
||||
μαλον τζαμπα την εκανες τη μετρηση και θα θες καινουρια.
τι ημερομηνια ληξης γραφει το κουτι? μη βιαστεις να βαλεις ψαρια,και ας εριξες βακτηρια. καλυτερα βαλε τροφη σε αποχη και αστη να ακουμπαει στο νερο. |
|
||||
|
||||
Είμαι στο Τσακ να σκασω.
Μάλλον έχω διαρροή από την Βάση του ενυδρείου βρήκα σταγόνες νερού να τρέχουν απο το έπιπλο τα αδειασα και μετα τις γιορτές θα το επισκεύασω. Έχω λαλησει τι να πω
|
|||
|
|||
ψαξε το ενυδρειο γυρω - γυρω μην τυχον και απο την εξατμιση του νερου σταζει καμμια σταγονα απο το καπακι (λεω εγω τωρα).
αλλιως κανε υπομονη με ολη αυτη τη φασαρια που χρειαζεται για να το επισκευασεις και πιστευω θα σε αποζημιωσει το μελλοντικο αποτελεσμα. |
|
||||
|
||||
Δεν είναι απο εξάτμιση το ψαξα καλά
|
||||
|
||||
υπομονη μην τρελενεσαι,θα το φτιαξεις
καλυτερα που εγινε τωρα και δεν εγινε αργοτερα που θαχεις και ψαρια. |
|
||||
|
||||
Μετά από αρκετή καθυστέρηση το ενυδρείο ξανά γέμισε νερό.
Αναγκάστηκα να σπάσω τον πάτο και να βάλω καινούργιο αλλά όλα πήγαν καλά.
|
|||
|
|||
εξωτερικά ανάμεσα στο γυάλινο πάτο του ενυδρείου και την ξύλινη πλάκα του επίπλου (που κάθετε το ενυδρείο) έχεις βάλει κάποιο υλικό? ... φελιζόλ, σιλικόνη ..κ.λ.π.
..και αν θέλεις την γνώμη μου.. άλλαξε της πέτρες, να της βάλεις έτσι ώστε να έχουν ανάμεσα τους καινό και άσε κανα δύο χύμα στην άμμο για να φαίνεται πιο φυσικό.. μην της έχεις πλακωμένες.. ...η καλύτερα να βρεις και να βάλεις μπεζ πέτρες με τρύπες σαν αυτές που πουλάνε στα είδη κήπου... η κάποιο άλλο είδος πέτρας με ακανόνιστο σχήμα.. |
|
||||
|
||||
Σιγα που θα το εβαζες κατω...Κατεληξε με σιγουρια στο στησιμο γιατι μετα οι αλλαγες ειναι δυσκολες..Νομιζω θελεις κι αλλες πετρες..Αυτες οι σκουροχρωμες πολυ ωραιες,φροντισε να τις βαλεις ετσι ωστε να μην εφαπτονται αλλα να δημιουργουνται τουνελ.
|
||||
|
||||
Όταν του κάνω αλλαγή νερού έχω σκοπό να βάλω μερικές πέτρες ακόμα. Έχω βάλει δύο Melanochromis maingano ζευγάρι και είναι συνέχεια κρυμμένα μέσα στις πέτρες από κάτω είναι όλο τούνελ. Πιστεύω για πρώτη φορά έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, σίγουρα θα κάνω κάποιες βελτιώσεις στην πορεία.
Στο κάτω μέρος του ενυδρείου έχω βάλει φελιζόλ.
|
||||
|
||||
Να βάλεις τουλάχιστον 2 ακόμη θηλυκά
|
|
||||
|
||||
Το ξέρω θα βάλω άλλα εδώ στη Χίο δεν βρίσκεις εύκολα τέτοια ψάρια, έχω παραγγείλει σε ένα πετ να μου φέρει. Να είναι καλά και δύο παιδιά από το gab που θα μου στείλουν labido
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το καινούργιο μου μωρό | Emily82 | ¶λλα ζώα | 43 | 07-07-12 16:10 |
Το καινούργιο μου φυτεμένο | ΣΩΤΗΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 27-01-10 21:14 |
καινούργιο ενυδρείο | παπαε | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 24-01-08 16:23 |
Καινούργιο ενυδρείο | ψαρια και ψαρια | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 08-09-07 00:01 |
καινούργιο ενυδρείο | chris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 28 | 27-12-06 16:04 |