|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ρούφα 2 τότε (μιας και είσαι αδύναμος)... να είσαι καλυμμένος!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 27-04-14 στις 13:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα αναλαβει η βαρυτητα να συνεχισει τη ροη, αλλα αυτη οπως εγραψα μπορει να ειναι μικρη εξ'αρχης, κι ας εχεις και λαστιχο με διατομη μπουριου σομπας.
|
||||
|
||||
Δεν νομιζω ότι υπαρχει λογος να ρουφαει καποιος από το λαστιχο για να κανει αναρρόφηση , περνεις το λαστιχο κλεινεις την μια ακρη με το δαχτυλο αν είναι μακρυ απλα το τσακιζεις περιπου στο μετρο η παραπανω, το γεμιζεις με νερο το γυρνας καθετα να φυγει ο αερας και ξαναγεμίζεις ότι λειπει κλεινεις κκαι την άλλη ακρη και όλα τα αλλα τα κανει μονο του.
Επισης η γαρδένιες δε χαιρονται με το νερο του ενυδρείου εχω καψει τρεις |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εδω και 2 χρόνια ποτίζω τα φυτά μου αποκλειστικά από τα νερά των ενυδρείων και όχι μόνο πάνε πολύ καλά , πάνε τόσο καλά που μου δημιουργούν "προβλημα" , φθινόπωρο ή τελος χειμώνα ρίχνω τρελό κλάδεμα, και φέτος φάγαμε τα πιο νόστιμα μαρούλια
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Η παροχη εξαρταται απο την υψομετρικη διαφορα και τη διατομη του σωληνα. |
|
||||
|
||||
Εξηγηστε τοτε γιατι ηταν μικρη η ροη αν δεν ξεκιναγε δυνατα απο την αρχη να κατεβαζει νερο
|
||||
|
||||
Παράθεση:
http://apokrifamistiria.blogspot.gr/...g-post_13.html |
|
|||
|
|||
Μήπως απλά μπερδεύτηκες με την αρχική εντύπωση; Δηλ., αν ρουφάς δυνατά στην αρχή η ταχύτητα ροής θα είναι αυξημένη αλλά σταδιακά θα πέσει και θα σταθεροποιηθεί σε μια σταθερή ροή. Αυτή η σταθερή ροή εξαρτάται από τις τριβές (διατομή του λάστιχου) και την δυναμική ενέργεια (υψομετρική διαφορά).
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντλια νερου | puntakias22 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 09-12-13 14:24 |
αντλια για αλαγες νερου | ανδρεα | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-02-13 02:18 |
αντλια νερου | kyrtokaros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-02-11 21:16 |
Αντλια για αλλαγες νερου. | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 08-07-08 15:21 |
αντλια νερου... | bas_754 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 23-06-07 17:28 |