|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
δε βλέπω το λόγο, να μην γίνονται. θέμα μεταφορικών είναι μόνο η διαφορά
στείλε ένα μήνυμα στο info@aquarist.gr |
|
|||
|
|||
να υποθεσω εχει σταματησει η διανομη των περιοδικων; ή εχει καποιο προβλημα το email;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ok
------------------------- μου το επεστρεψε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 17-10-11 στις 21:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
δεν βλεπω κανενα ενδιαφερον για ενημερωση του τι συμβαινει οποτε ακυρο
|
|
||||
|
||||
κι εγω θελω τευχη παιδια!!!
|
|
|||
|
|||
Υπάρχει κάποια διεύθυνση να στείλουμε για τα τεύχη? Απ'ότι βλέπω και οι προλαλήσαντες δεν είχαν λάβει απάντηση.. Είχα στείλει και εγώ σε κάποιο από τα e-mail της 1ης σελίδας αλλά δεν παραδόθηκε το μήνυμα..
|
|
||||
|
||||
Θα ηθελα να παρω τα τευχη. Εστειλα mail αλλα δεν παραδοθηκε. Τι συμβαινει; Μπορει καποιος να απαντησει;
------------------------- Εναι ακομη σε λειτουργια ο συλλογος ή διαλυθηκε; Χτες ξαναεστειλα mail και δεν γυρισε πισω ακομη. Να ελπιζω οτι θα απαντησει καποιος;
Εμ' περήφανος που εγεννέθα Πόντιος! Νίκος Π. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panik : 20-01-12 στις 16:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ο σύλλογος δεν έχει διαλυθεί, απλά από τότε που έκλεισαν τα γραφεία περνάει μία "φάση". Περιμένουμε πάντως μια δήλωση από κάποιον του Δ.Σ. αν και από όσο έχω καταλάβει τον τελευταίο καιρό τρέχουν πολύ με τις δουλειές τους.
|
|
||||
|
||||
Περιοδικό Ενυδρείο.
Καλησπέρα σε όλους!
Έχω τα 13 παλιά τεύχη του περιοδικού, και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν άλλα τεύχη, αν συνεχίζει να κυκλοφορεί, κι αν όχι μήπως υπάρχει κάποιο αντίστοιχο περιοδικό σε κυκλοφορία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, καλό σας μεσημέρι. |
|
||||
|
||||
Νεα τευχη NO!
Συνεχεια κυκλοφοριας ΝΟ! Ελλαδα να κυκλοφορει κατι παρομοιο ΝΟ! Ελπιζω να σε καλυψα με την αναλυτικη μου παρουσιαση...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ήσουν σαφέστατος!!! |
|
||||
|
||||
αν βοηθήσει υπάρχει αυτο ιντερνετικα ---> http://www.redfishmagazine.com.au/ed...FcgntAodFXtpaA
http://www.tfhmagazine.com/ και αυτο του οποιου εχω και κανονικα τευχη ... |
|
|||
|
|||
Μπορούμε ακόμη να πάρουμε τεύχη? Είμαι Αθήνα και μπορώ να πάω εγώ να τα πάρω και να μην σταλούν.
Ευχαριστώ, Δημήτρης |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τευχη Του Περιοδικου: Που? Πωσ? | filoxenos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 05-08-09 07:53 |
Προσθήκες στις "τροφές για ψάρια" του Pani | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-01-06 11:36 |
Το αγγουράκι και οι "εκκαθαριστικές" του συνέπειες | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 23-09-04 00:35 |
Ενυδρειο καραντινας "Νοσοκομειο". Τι και πως? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 21-09-03 17:07 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |