|
||||
|
||||
ερώτηση-Τροφή για γαρίδες
Υπάρχει τροφή για γαρίδες που να μην τρώνε τα ψάρια? Ακόμα και τις ταμπλέτες για τα καβουράκια ορμάγαν τα ΣΑΕ και τις τσακίζανε (τα σαε βέβαια τώρα φύγανε αλλά το ίδιο συμβαίνει και με άλλα).
|
|
||||
|
||||
Για τι ψάρια μιλάμε?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Aρλεκίνους προς το παρόν...
|
|
||||
|
||||
Τάιζε πολύ αργά το βράδυ.
|
||||
|
||||
Δεν ανησυχώ μήπως δεν τρώνε... Θρυματίζω τροφές και φροντίζω να πάνε στα μέρη που "αράζουν". Αυτό που θέλω είναι να τις χαίρομαι να τρώνε στο μπροστά μέρος του ενυδρειου, να μαζεύονται όπως στα καθαρά γαριδάδικα. Τώρα και να πέσει κάτι εκει δεν προλαβαίνουν!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Και δεν ενοχλείται κανείς - Από ψάρια έχω cpds & cloud minnows Τα ψάρια τρώνε τα δικά τους και οι γαρίδες τα δικά τους στον βυθό
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Τώρα που βγήκαν τα ΣΑΕ που δεν αφήναν τπτ θα το παλέψω. Απλά ήθελα να φτιάξω την DIY που πρότεινε ο Raven η οποία όμως γίνεται flakes και δε θα προλαβαίνει να κάτσει. Εκτός αν εγώ την κάνω κυβάκια (και λίγα flakes για τα ψαράκια!!!)
|
|
||||
|
||||
Δεν γινεται flakes η τροφη του Raven. Πηγαινει στο βυθο.
|
||||
|
||||
flakes στη μορφή (το λέει κιόλας). ¶ρα θα αργεί σχετικά να πάει κάτω και θα την λιανίσουν όσο βουλιάζει. Οψόμεθα...
|
|
||||
|
||||
Τη φτιαχνω συνεχεια για τις γαριδες μου. Παντα πεφτει κατω γρηγορα
|
||||
|
||||
Έτσι είναι και γενικά όλες οι DIY γαριδοτροφές με σπιρουλίνα πέφτουν κάτω γρηγορα.
|
||||
|
||||
Οι ξιφοφόροι μου δεν την τρώνε με μεγάλη ανεση την DIY γαριδοτροφή. Πρέπει να την κάνω σχεδόν σκόνη για για να την φάνε. Ούτε και την τσιμπολογάνε όταν πάει στον βυθό.
Μαζί τους βέβαια δεν έχω γαρίδες. Αυτές την κατα-ευχαριστιούνται. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν εχεις φυτεμένο απλα ριχνε την τροφή της γαριδας, μέσα στα φυτά. |
|
||||
|
||||
Αυτο κανω και εγω , βεβαια κατα την στιγμη που βυθιζετε γινετε επιθεση απο τα ψαρακια, αλλα μετα οταν πεφτει αναμεσα sto moss την χάνουν ,και μενει κατι και για τις γαριδουλες
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροφή για γαρίδες Red Cherry | silve992 | Διατροφή | 23 | 06-02-18 21:42 |
Ερώτηση για τροφή-Spirulina Pellets | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 19-05-10 00:08 |
Ερώτηση για γαρίδες ( red claw) | frits | Όλες οι άλλες γαρίδες | 2 | 12-01-09 19:14 |
Ερώτηση για τροφή βυθού | infodigger | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-10-07 10:34 |