|
|||
|
|||
τι ειναι και πως φυτευεται;
Τι φυτο ειναι αυτο; Το παρελαβα απο ebay μετα απο 15-20 μερες ελεγε java fern οτι ειναι. Πως φυτευεται αυτο και τι απαιτησεις εχει;
|
|
|||
|
|||
αρα ειναι java fern
|
|
||||
|
||||
...
Ναι είναι αλλά σε πολύ κακή κατάσταση!!!
Φίλε μου δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει το φυτάκι σου.... |
|
||||
|
||||
Τελείως πληροφοριακά...από ποιον εμπορο τα αγόρασες?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
Η αλήθεια είανι οτι ετσι όπως είναι, δύσκολα το αναγνωρίζεις
Πιστεύω θα την παλέψει γιατί από τη φύση του είναι πολύ ανθεκτικό! Μπορείς να το δέσεις σε κανένα ξύλο ή σε καμιά πέτρα αν έχεις και δως του χρόνο να συνέλθει! |
|
|||
|
|||
παντα ετσι φτανουν και περνω refund βεβαια αυτη τι φορα του ειπα να στηλει κ αλλο αντι για refund ο εμπορος λεγεται aquatic magic νομιζω εχει πολλα φυτα και σε καλες τιμες.Εχω παρει απο αυτον java moss που επιασε και marimo moss ball που επιασαν.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
(οι marimo balls είναι από μόνες τους "πιασμένες")
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Στο aquatic magic αν δεν σου ερθουν τα φυτα σε καλη κατασταση, τους στελνεις φωτογραφια και σου τα ξαναστελνουν.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι?? ειναι πολυ ζωηρα!!! | joys | Αναγνωρίσεις ειδών | 10 | 19-01-14 13:22 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
ΠΩΣ ΦΥΤΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΟΥΜΠΙΑ; | tsagod | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 05-11-07 00:12 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |