|
||||
|
||||
χρειαζομαι την βοηθεια σας
Έχω ένα φίλτρο νερού που ονομάζεται imperial maximum club watersystems θέλω αντί να πάρω σύστημα αντίστροφης όσμωσης να χρησιμοποιησω αυτό...
τι λέτε; |
|
||||
|
||||
Αφαιρεί τα άλατα το φίλτρο σου, τι αναφέρει στις οδηγίες ; Τα περισσότερα φίλτρα νερού (ενεργού άνθρακα) δεν αφαιρούν τα άλατα ώστε να μαλακώνει το νερό.
|
|
||||
|
||||
θα σου πω πως ακριβως το λεει: απομακρυνει ολες τις βλαβερες ουσιες και τους παθογονους οργανισμους δίνοντας μας το καθαρότερο αποδεδειγμένα νερό με όλα τα χρήσιμα μεταλλικά του άλατα.
βασικα εγω το ελεγα και για την ποιοτητα...(οσον αφορα το συστημα) |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
τα προφιλτρα βεβαια αλλαζουν καθε τοσο οποτε ισως να μην εχει και νοημα αν δεν ειναι καινουργια ή λιγο μεταχειρισμενα...και αν ειναι μεταχειρισμενα εστω και λιγο, ποσα λιτρα εχουν βγαλει ξερεις? αν μετα απο λιγο καιρο ο ανθρακας παψει να λειτουργει και περασει χλωριο στη μεμβρανη ΑΟ, την κατεστρεψες... |
|
||||
|
||||
http://www.camelot.gr/filtro_nerou.php
Αν είναι αυτό το φίλτρο δεν αναφέρει ότι κατακρατεί άλατα ... |
|
||||
|
||||
ΑΝ σε ενδιαφέρει απλά η ποιότητα του νερού... απευθύνσου στην Water Waves για προφίλτρα (ξέρουν και τα ενυδρειακά θέματα)... θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις, με βάση τις ανάγκες σου.-
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΓΕΝΙΚΑ:ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΡΗΞΩ ΤΟ PH ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΩ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΝΕΡΟ... ΤΙ ΛΕΣ; |
|
||||
|
||||
Προφίλτρα στερεών και άνθρακα (όπως σου έγραψα από πάνω)... για να πίνεις και νεράκι καθαρό στο σπίτι σου.-
|
|
||||
|
||||
Αν βάζεις στο ενυδρείο νερό από αυτό το φίλτρο ή οποιοδήποτε άλλο φίλτρο ενεργού άνθρακα , δεν χρειάζεται να βάζεις αντιχλώριο
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πολλες αποριες.Χρειαζομαι την βοηθεια σας | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-08-10 00:01 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 18:39 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-02-08 18:45 |
Παρουσιαση του ενυδρείου μου! χρειαζομαι τη βοηθεια σας! | AlexDuke | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 12-09-06 22:03 |
Αδέλφια Χρόνια Πολλά, Χρειαζομαι τη βοηθεια σας, | wodan | Malawi | 10 | 05-05-05 23:45 |