|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
240 λίτρα με γαρίδες.
Καινούριο στήσιμο λοιπόν εδώ και μια εβδομάδα.Κάτοικοι μόνο red cherry.
|
||||
|
||||
Ωραιο το στησιμο φιλε !!Αλλα ειναι σαν ειναι αδειο ε??
|
|
||||
|
||||
Ειναι ενα τελειο ενυδρειο το καλυτερο και αποψη μου ειναι οτι εχει την ζωντανια απο τα φυτα και μου αρεσει αφτο αμα το βαθμολογουσα απο το 1 εως το 10 σιγουρα 10 με τονο.....
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΙΑ....
|
||||
|
||||
πολύ ωραίο... γαριδοπαράδεισος
|
|
||||
|
||||
Η αλήθεια είναι πως πριν κάνα 1,5 μήνα έβαλε χέρι ο μικρός γιος μου στην μπουκάλα του διοξειδίου,με αποτέλεσμα να χαθούν όλες οι γαρίδες εκτός από 5-6 που τις πρόλαβα.Αυτή την στιγμή δεν έχω πάνω από 50 γαρίδες(είχα και ένα θέμα με planaria που αντιμετωπίστηκε επιτυχώς)και όσο να είναι φαίνεται άδειο στις φωτο.Αν βάλω όμως χέρι και τινάξω ελαφρά την widelov java fern θατις δεις να πετιούνται σαν τα ποντίκια..Θα μπορούσα να βάλω και τροφή προκειμένου να εμφανιστούν και να φαίνονται στην φωτο,αλλά σίγουρα όλοι έχετε δει red cherry.
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Ευχαριστώ πρώην γείτονα.
Το αλλο μου χομπι.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 17-01-14 στις 15:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Πολυ ομορφο!
|
|
||||
|
||||
πολυ καλο!
|
|
||||
|
||||
παρα πολυ ομορφο !!!
|
||||
|
||||
Βαλε καμια μελανοταινια μεσα και ασε τις κατσαριδες ρε.....
|
||||
|
||||
Ωραιος.
Δωσε καμια πληροφορια ρε τσιγγουνη για το ενυδρειο, που πεταξες ξερα μερικες φωτο.
|
||||
|
||||
Σπύρο αργότερα,γιατί θα φύγω τώρα.Τις ανέβασα από το κινητό και βαριόμουν να βγάλω τα μάτια μου γράφοντας στην οθόνη του κινητού...
------------------------- Μελανοταινίες Μήτσε ή μήπως κανα ocellaris και κανα blue tang ;;;
Το αλλο μου χομπι.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 17-01-14 στις 18:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Γιαννη πολυ ομορφο.Αληθεια τους φτανει ο χωρος η στριμωχνοντε?Χαχαχα
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο το ενυδρείο Γιάννη!!!!
Είδες τι γίνεται αμα φτιάχνεις μεγάλα γαριδάδικα...οι 50 red cherry φαινονται λίγες!!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
τι είναι αυτό γιαννη!!!! που το έκρυβες???
φανταστικό έγινε. και τα φυτά σε άψογη κατάσταση. |
|
|||
|
|||
Πολυ ομορφο ενυδρειο φιλε να το χαιρεσαι!
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο και υγιεί φυτά, οι γαρίδες θα κάνουν παρτι εκεί, μπράβο
|
||||
|
||||
Πληροφορίες
Διαστάσεις:1,20χ0,40χ0,50 Όγκος:240 λίτρα μεικτά Κατηγορία:Φυτεμένο Φυτά:Πολλά και διάφορα Ψάρια / ¶λλα είδη:καμιά 50 rcs Διακοσμητικά υλικά:λίγες ουδέτερες πέτρες και κάποια ξύλα.Υποστρωμα Denerle deponitmix professional (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Μάυρο χαρτόνι Φωτισμός:5χ30watt t8 και θα μπουν και άλλες 2χ54watt t5. Διάρκεια φωτισμού:10 ώρες Φιλτράρισμα:eheim 2026 pro 2 και sera fil 120(για την διάχυση του co2 Θερμοστάτης:sicce Scuba 300 watt Λίπανση:E.I. Παροχή CO2:6κιλη μπουκάλα με μανόμετρα της papillon.Διάχυση με εσωτερικό φίλτρο. Παράμετροι: pH:6,5 Γενική σκληρότητα (GH):6 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):4 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):15 Αλλαγές νερού:Κάθε εβδομάδα 50-60% Θερμοκρασία:25 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία:
|
||||
|
||||
ομορφα πραματα μπραβο!!
|
|
||||
|
||||
Γιάννη κάπως έτσι πρέπει να είναι ο Παράδεισος για τις γαρίδες
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολύ παιδιά.
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο!!
|
|
||||
|
||||
Οντως πολυ καλο το ενυδρειο σου, παραδεισος, οπως λεμε, για τις γαριδες
|
|
||||
|
||||
Γαριδοπαραδεισος, πολυ ωραιο, και τα φυτα σου,καμια πετρουλα να φαινεται?...οχι?
|
|
||||
|
||||
Υπέροχο φίλε! Να το χαίρεσαι κι εσύ, και η οικογένεια και φυσικά οι γαρίδες σου
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
20 Λίτρα γαρίδες. | iliasselimis | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 8 | 03-05-10 00:35 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Γαρίδες-ICK | namesis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 08-03-06 01:07 |