|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν και ο χωρος ειναι πολυ φωτεινος καποια φυτα θελουν κανονικα ηλιο, αλλα μεχρι τωρα πανε καλα. Αν βεβαια αρχισουν να χαλανε θα αλλαχτουν και θα πανε σε κηπο. |
|
||||
|
||||
πολυ καλη ιδεα η υγρασια στον χωρο με τρομαζι λιγο οπως και η επισκεψη καποιου μικρου παιδιου
|
|
||||
|
||||
το ύψος του είναι ακίνδυνο για παιδάκι τόσο μικρό, αν είναι λίγο μεγαλύτερο και κάνει σκανταλιά απλά θα βραχεί και θα κάνει άνω κάτω τα ψάρια
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραια ιδεα κ ωραια κατασκευη αλλα θα προτιμουσα την προσοψη να ειναι απο γυαλι ωστε να βλεπεις κ τον βυθο του θα ηταν υπεροχο το θεαμα.. Οσο για την υγρασια στον χωρο δεν νομιζω να εχεις θεμα μιας κ ειμαι κ εγω απο νησι κ εχουμε μονιμως υψηλα ποσοστα υγρασιας..
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αυτον ακριβως με τρομαζει χαχαχα ψωμια μεσα το παιδι μουσκεμα και τα ψαρια διακοπες σε αλλο ενυδρειο |
|
||||
|
||||
Εγω επιμενω οτι πρεπει να φυγει η τραπεζαρια.....
Ετσι και αλλιως ετσι οπως παμε συντομα δεν θα χρειαζεται.... |
|
||||
|
||||
Απο υγρασια δεν υπαρχει καθολου προβλημα, δεν εχω παρατηρησει ουσιαστικες διαφορες απο περυσι (το υγρασιομετρο ειναι κανα μετρο πιο περα).Το μεγαλο λαθος παντως ,που βλεπω τωρα και γω ειναι αυτο που ειπε η maria p για το ινοξ, αλλα θα φτιαχτει την Πεμπτη.
Απο μικρα παιδια εχω κλεισει ,η κορη μου ειναι στα 15 Ηλια λες οτι ειναι αχρηστη η τραπεζαρια ε μου βαζεις ιδεες... |
|
||||
|
||||
Μερικες αλλαγες ακομη τωρα με την ανοιξη
|
|
||||
|
||||
τέλεια!!!!
αν σου πω οτι σκεφτόμουν πως προχώρησε? μπράβο υπέροχη να την χαίρεστε και τα ψαράκια στουμπούλεψαν. φτου φτου σε όλα |
|
|||
|
|||
an το ειχα εγω αυτο θα εκανα τουμπες...
|
|
||||
|
||||
Σουπερ.
Να το χαιρεσαι. Μπραβο και στη Μαρια για την ιδεα.
|
||||
|
||||
η μνήμη είναι ένδειξη ευφυίας
ευχαριστώ που το θυμηθήκατε. μ άρεσε απ την αρχή πάρα πολύ αυτή η ιδέα και νομίζω είναι τέλεια |
|
||||
|
||||
Μεικες αλλαγες στα φυτα, μπηκε και φωτισμος λεντ. Αυτη τη βδομαδα κλεινει 13 μηνες...
|
|
||||
|
||||
Απλά ΤΕΛΕΙΟ
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιο.
|
||||
|
||||
Σούπερ ειναι..τα ψάρια πως πάνε?
|
||||
|
||||
Πωπω τεραστια αλλαγη απλα πανεμορφο. Μπραβο!!!!
|
|
||||
|
||||
από την αρχή μου άρεσε πολύ αλλά όσο πάει γίνεται τόσο τέλειο που με εκπλήσσει. μπράβο σου να το χαίρεστε
|
||||
|
||||
Ευχαριστω
Σιγα σιγα πιστευω θα γινει και καλυτερη |
|
||||
|
||||
Υπεροχο!
|
|
||||
|
||||
Μερικες αλλαγες ακομη στα φυτα και η τελικη μορφη θα ειναι μαλλον αυτη. Μενει μονο να μεγαλωσουν κι αλλο και καποια στιγμη να αλλαξω τα 2 προβολακια με ενα προβολεα οροφης.
|
|
||||
|
||||
Ακόμα ποιό πολύ ΟΜΟΡΦΟ
|
|
|||
|
|||
εδειξε απιστευτα ποιο ωραιο με τον φωτισμο!!!! πολλα μπραβο απο μενα ειναι πανεμορφο να το χερεσται το λιμνακι σας
με την φιλτρανση δεν αλλαξες κατι;;; γιατι αν δεν αλαξες τα "βρωμικα" νερα στις παλιες φωτο εδειχναν ετσι λογο του φωτισμου |
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο μπραβο!!!!
|
|
||||
|
||||
Το νερο φαινοταν βρωμικο λογω του κακου φωτισμου, παλιοτερα ειχα μονο ενα υποβρυχιο φωτιστικο 3w θερμο λευκο, ενω τωρα εχει 39w περιπου εξωτερικα ψυχρο λευκο. Με το που αλλαξε ο φωτισμος, αλλαξε εντελως
|
|
||||
|
||||
Led έβαλες ή λάμπες οικονομίας ? 2 νομίζω πως είδα ή κάνω λάθος ?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα 2 προβολακια ειναι για το φωτισμο τον εξωτερικο (5w το καθενα) αλλα θα τα βγαλω και θα μπει προβολεας στην οροφη, μαλλον 20w, 60 μοιρων |
|
||||
|
||||
Ωραία, η λεντοταινία από οτι κατάλαβα είναι στο χείλος από μέσα, αρα η λεντοταινεία θα είναι σαν κρυφός φωτισμός και θα φωτίζει από κατω προς τα πάνω κα ο προβολέας αντίθετα. Μήπως 2 προβολάκια των 10W θα είναι καλύτερα για να απλώσεις περισότερο το φως ?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ενω με ενα προβολεα στην οροφη (το δωματιο ειναι ψηλοταβανο γιατι εχει καραμιδια πανω) δεν θα εχεις προβλημα, θα φωτιζει πολυ και δεν θα ενοχλει |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΛΙΜΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (indoor pond) | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 32 | 10-10-11 20:45 |
Για τον In the pond | Yiannis59 | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 16 | 28-09-11 12:36 |
Mini Pond στο μπαλκονι | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-02-08 09:19 |