|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Melanotaenia Parva επίδειξη...
Σημερα τα αγορια απο τις Μ. Parva ειχαν πολλα κεφια και ειπα να τις φωτογραφισω για να σας δειξω τι χανετε οσοι δεν τις προτιμάτε στα ενυδρεια σας...
Εδω κανουμε την βολτα μας... Αλλα εδω μας κολλαει το εταιρος αρσενικος και θελει κοντρα... Οποτε χωρις να χασουμε χρονο,αρχιζει ο "χορος"... Οσπου το ενα αγορι μας βαρεθηκε και την κοπανησε... Και ο νικητης του χoρου ωρα να παει να βρει κανα κοριτσι...
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 31-10-13 στις 02:17 |
|
||||
|
||||
Ωραια φαση Με ποια φωτογραφικη μηχανη και με τι φακο τις τραβας αυτες τις φωτογραφιες? (Εντελως πληροφοριακα)
|
|
||||
|
||||
Olympus E-3 με τον olympus digital ED 50 f2 MACRO
|
||||
|
||||
Μπράβο Μητσε,πανέμορφα ψάρια.Να τα χαίρεσαι.
|
||||
|
||||
Πανεμορφα ψαρια και πολυ καθαρες φοτο, μπραβο!
|
|
|||
|
|||
Πανέμορφα, πράγματι Σε ευχαριστούμε που τα μοιραστηκες μαζί μας.
|
|
|||
|
|||
Πολυ όμορφα ψάρια και ωραίες φωτογραφίες πράγματι. Τα ψάρια τι μέγεθος έχουν τώρα;
|
|
||||
|
||||
Περιπου 8 εκατοστα.
|
|||
|
|||
Σκεφτόμουν να τα βάλω κι εγω γιατι μου αρέσουν πολυ αυτα τα ψάρια αλλα ενώ έχω το ph που τους ταιριάζει (6,8-7), βλέπω στο προφίλ τους ότι θέλουν gh 12 -16 ενώ εγω έχω αρκετα πιο χαμηλά (περίπου στο 6).
|
|
||||
|
||||
Σε ποιο σαιτ βλεπεις αυτο το προφιλ?
|
||||
|
||||
Φοβερα χρωματα.Εντυπωσιακα ψαρια πολυ
|
|
||||
|
||||
Δημήτρη αφού μας βάζεις σε πειρασμούς
δεν γράφεις και δυό λόγια για τις συνθήκες διατήρησης τους? |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Δεν εχω λογια απλα φοβερα ψαρια
Εντωμεταξυ μπηκα και εψαξα αυτο που μου ειπες και οντως στη λιστα με την επικινδυνοτητα ειναι ηδη στη μεση ....δυσκολα τα πραγματα. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απλα το ειδος αυτο ειναι αρκετα ευπροσαρμοστο σε διαφορες παραμετρους νερου κοντα στο ουδετερο αλλα πιο δυσκολο στο να μεγαλωσεις τον γονο του,γι αυτο και ειναι τοσο σπανια.
|
||||
|
||||
Τέλειες φωτογραφίες. Επαγγελματικού επιπέδου. ¶ξιος!!!!
|
|
|||
|
|||
πανεμορφα ψαρια, ωραιες φωτο μπροβο σου.
|
|
||||
|
||||
όμορφα ψάρια
δείχνεις μια και τα θηλυκά; |
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφα ψαρια και πολυ ωραιες φωτογραφιες.
|
||||
|
||||
Κανενα νεο απο τις κουκλες;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προς επίδειξη ή αποφυγή; | nikosm1 | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 7 | 24-11-10 23:43 |
Επίδειξη κατασκευής ενυδρείου | dimitrig | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-05-06 08:44 |
Αιφνίδιος θάνατος Melanotaenia Parva & Preacox | Apostolis | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 10 | 01-11-05 19:02 |
Melanotaenia | Christodoulos Diamantidis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 11-02-05 16:32 |