|
||||
|
||||
Γεννα white cloud minnow
Ολο βραδυ συμβαινει και με ακουει η γειτονια,ποιος ξερει τι θα φανταζονται..Παιδες ειχα γεννητουρια παλι,τα δευτερα σε 10 μερες..Αυτη τη φορα white cloud minnow.Μολις ειδα ενα μικρο να κολυμπαει κοντα στην επιφανεια.Ημουνα υποψιασμενος και ειχα παρει τροφη sera micro γιατι με αρτεμιες και τετοια δεν το εχω.Εριξα λιγο τροφη και χαμηλωσα τα φωτα..Ξερει κανεις ποσα κανει περιπου?Βλεπω την κοιλια τουμπανο.Κινδυνευουν απο τα ενηλικα?γενικως πως πορευομαι?Ειναι τοοοοοοοσο μικρο που δεν μπορω να βγαλω φωτο..θα δοκιμασω βιντεο μηπως φαινεται η κινηση αν και καθε τοσο χωνεται στη μος.
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια χαζομπαμπά!
Λίγα μικρά επιβιώνουν συνήθως, όχι γιατί τα τρώνε οι γονείς (τα white cloud νομίζω δεν πολυτρώνε τα παιδιά τους) αλλά τα ξεπαστρεύουν τα άλλα ψάρια, γαρίδες κλπ. του ενυδρείου. Όταν μεγαλώσει λίγο το μικράκι θα αποκτήσει ένα εντυπωσιακότατο μπλε ελεκτρίκ χρώμα. Πώς κατάλαβες ότι είναι 'συννεφάκι'; εννοώ ότι όταν είναι πολύ μικρά δεν καταλαβαίνεις εύκολα τι είναι. |
|
||||
|
||||
Δεν εχω τιποτα αλλο μεσα εκτος απο minnow, γαριδες και σαλιγκαρια
|
|||
|
|||
Τί γαρίδες; Red cherry, amano, ποιές και πόσες; Συνήθως αυτές τρώνε τα αυγά.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Ειδα παλι ενα μικρο τωρα το πρωι,εριξα τροφουλα και το ειδα να τρωει,κολυμπαει κοντα στην επιφανεια. ------------------------- http://imageshack.us/photo/my-images/585/ell8.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/600/s77j.jpg/ Διπλαρωσαν οι μπομπιρες..Ελπιζω να φαινονται..
''Κανεις δεν μπορει να στησει μονο ενα!!!'' Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bill-Samos : 20-10-13 στις 09:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Να σου ζήσουν |
|
||||
|
||||
Να σου ζησουν
|
||||
|
||||
Μπράβο χωριανέ......άντε ...άντε....και σε άλλα με υγεία...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Να τα χαίρεσαι!!!!!! Πόσα συνεφάκια έχει το ενυδρείο?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Ευχαριστω
Μερσίιι,χωριανοι χωριανοι αλλα να δουμε ποτε θα συναντηθουμε,εχουμε και μια εκρεμοτητα και οι αφρικανες μου ανυπομονουν! 9 εχει ..ειχε δηλαδη ,τωρα εχει 11
|
||||
|
||||
Τελικα μεχρι τωρα επιβιωσε ενα απο τα δυο μικρα,το αλλο μετα τη δευτερη τριτη μερα δεν το ξαναειδα.Εχει φτασει το ενα εκατοστο περιπου ,τρωει σαν λυκος και εχει παρει ενα απιθανο μπλε ηλεκτρικ χρωμα.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν δειχνει καμια διαθεση να κρυφτει καμια στιγμη,κολυμπαει κοντα στην επιφανει παντα και αναμεσα στα ενηλικα..
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Να το χαιρεσαι! Εχεις καθολου moss και σαλιγκαρια στο ενυδρειο? Εγω στο δικο μου ειχα και πιστυεω οτι εκει εβρισκαν τροφη (infusoria) τα μικρα.
|
||||
|
||||
Ειναι γεματο μος και από σαλιγκάρια ότι τραβαει η όρεξη σου..κάτι θα τσιμπάει και από κει αλλά μόλις δει το σύννεφο της micro τροφής αφηνιάζει..νομιζω ότι άλλη μια θηλυκια του έτοιμαζει παρέα..φωτό μόλις γυρισω Σαμο θα φωνάζω τον Αλεξ να βαλει την τέχνη του
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος των Tanichthys albonubes (White Cloud Mountain Minnow) | stratigos24 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 15 | 16-09-13 23:45 |
Βιοτοπικό White Cloud Minnow | ace | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 12 | 08-09-11 07:44 |
Τα White Cloud Mountain Minnow για λιμνη? | MIXALIS CYPRUS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 30-03-10 13:53 |