|
|
||||
|
||||
![]()
εαν μαζευτούν αρκετά ενδιαφερομενα μέλη καλό θα ήταν να κάνουμε ομαδικοποιηση παραγγελίας για να αποφευχθούν περαιτέρω ταλαιπωρίες των ζωντανών!
|
|
||||
|
||||
![]()
Όλα φοβερά Παύλο!
Sent from my iPad using Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Παυλαρα!
Φοβερή συλλογή θα εχεις δημιουργήσει σύντομα φιλαρακι! Κρατά μας ενήμερους! |
|
||||
|
||||
![]()
Παυλαρα πως πάνε τα νέα κοραλια?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
μπαβο Παυλο ολα ειναι φανταστικα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάζε φωτο Παύλο δεν χορταινουμε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παυλαρα καλησπέρα!
Τι νεα εχουμε απο εδω φιλαρακι; |
|
|||
|
|||
![]()
Παύλο καλημέρα πως πάμε με το ενυδρείο;
Μαθαίνω ότι θα κάνεις και ένα Νάνό να έχεις εκεί κάποια ζοανθους. Γράψε μια την συλλογή που έχεις τώρα στο ενυδρείο! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα Νικο
Προχθες κολληθηκε το νεο sump και σημερα θα το γεμησω να δω για διαρροες Καταταλλα ολα μια χαρα Αρχισαν τα νεα sps να κανουν βαση ενω στις staghorn ειναι αισθητη η αναπτυξη στις ακρες Το σαββατοκυριακο εχω αλλαγη νερου οποτε και νεες φωτο ------------------------- Παράθεση:
Αυτη την στιγμη εχω pink zipper nuclear green red death sunny d flaming delmatians reverse space monster sakura sunrise pink hippo captain america zombie eye magician vulcan blood orditron tdf vampire και μπολικα αγνωστα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paul.asty : 30-11-16 στις 11:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παύλο όλα φοβερά το φωτιστικο με πόσες λάμπες είναι?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Παύλο να τα χαίρεσαι ολα φιλαρακι μου!
Φοβερά κομμάτια που οταν πολλαπλασιαστούν θα δημιουργηθεί ενα απίστευτης ομορφιάς ενυδρεία! Μπράβο αγόρι! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Και εμενα μου φαινονται καπως καλυτερα και μακαρι να ειναι ετσι... Τωρα αυτο που προσπαθω ειναι φτοιαξω οσο το δυνατον καλυτερα χρωματα ------------------------- Παράθεση:
Διαλεξε απο ποια θες και στειλε μου να ετοιμασω ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paul.asty : 24-01-17 στις 13:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να είσαι καλά Παύλο!
Με συγκινείς φιλαράκι μου,δεν έχω θέμα όλα μου αρέσουν! όποια νομίζεις ότι επιβαρύνουν τον ύφαλο σου,για εμένα όλα καλοδεχουμενα είναι και θα τα προσέχω όπως και τα άλλα! είμαι πολύ χαρουμενος γιατί αρχίζει εμπράκτως και φαίνεται το επίπεδο που διαμορφωνεται μέσα στο φόρουμ από τέτοιες κινήσεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια σου ετοιμαζω 3-4 για αρχη και επαιτε συνεχεια!!
![]() ------------------------- Και μια ακομα φωτο που ξεχασα!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paul.asty : 24-01-17 στις 18:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
έχει αρχίσει να είσαι non stop και μου αρέσει....
από πέρσι είσαι σε άλλο επίπεδο αντικείμενα ! |
|
||||
|
||||
![]()
Παύλο εγώ την διαφορά την έβλεπα όταν έλειπα 1-1,5 μήνα απο το σπίτι, γυρίζει κ έβρισκα άλλο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηρεμααα , ερχεται παρουσιαση!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντέ ρε Παυλαρα δώσε πόνο τελείωσε και η εξεταστική !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο παυλο!
αναμένουμε αγόρι.......... |
|
||||
|
||||
![]()
Παυλάρα ανεβασε μας καμια φωτογραφία να μας βγουν τα μάτια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενα ονειρο!!! | redman88 | Bettas | 20 | 30-05-11 14:38 |
μανδαρινος-ενα ονειρο που μπορει να γινει πραγματικοτητα?? | Πάνος | Reefsafe | 13 | 18-12-10 19:41 |
το ονειρο μου...... | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 28-08-09 11:38 |