|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
χελωνοψαριδογαριδοκατασταση!
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
πολυ ωραιες φωτο φιλε μου.
αλλα τα χελωνακια μουρλια! |
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφες, με τι φακο ειναι;
Για την μηχανη αν δεν κανω λαθος την 3100 δεν εχεις;
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- να σαι καλα φιλε! ------------------------- Και μερικες απο το συντριβανι που εφτιαξα προσφατα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnb : 01-09-13 στις 19:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Με τι νουμερο ειναι;
|
||||
|
||||
Ναι ακριβως! με +10
|
|
||||
|
||||
Φαινονται μεχρι και τα ματια των μωρων μεσα στα αυγα!
Μαλλον εχεις ανεβασει αρκετα iso και σου βγαζει λιγο θορυβο σε καποιες. Το συντριβανι πολυ ομορφο, με πηγαδι μοιαζει απ'εξω! Εισαι καλλιτεχνης!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
επειδη ζουμαρει πολυ πρεπει να εχει πολυ σταθερο χερι. |
|
||||
|
||||
Αν ειναι χωρις τριποδο, θα πρεπει να παιδευτηκες!
|
||||
|
||||
πολυ γαριδοκατασταση βλεπω.
ολα ειναι πολυ ομορφα να τα χαιρεσαι!! Το συντριβανι για τις παπιες το εκανες???
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Καλή φάση Γιάννη λίγο από όλα |
|
||||
|
||||
Για μια στιγμη (απο τον τιτλο) νομιζα οτι τα ειχες ολα μαζι
Πολυ ωραια τα ενυδρεια σου και το συντριβανι σου (απο χελωνες δεν ξερω - πολυ μικρο μου φαινεται)
|
||||
|
||||
μπραβο john
φοβερες φωτο
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Να σαι καλα φιλε! Για την ανηψουλα μου πρωτιστος ------------------------- Ετσι ακριβως! Τι νομιζεις...?Μεγαλο Θεμα η φωτογραφικη! ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Ευχαρηστω Billia ------------------------- εχω τριποδο..αλλα δεν το βαζω με κουραζει να το πηγαινω δεξια-αριστερα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnb : 01-09-13 στις 22:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίες εικόνες! Ευχαριστούμε.
|
||||
|
||||
γεια σου τζονι με τα ωραια σου.........!!!!! ελα καμια μερα να βγαλουμε καμια φωτο και το δικο μου φιλος..........!!!! αφου πρωτα το συμμαζεψω λιγο!!!!! τα ανετον χελενα απο που τα πηρες......!!!! αν εχεις πολλα 8ελω μια 3 αδα
|
||||
|
||||
Να σαι καλα Αλεξανδρε!Εγω ευχαρηστω για τα καλα σας λογια!
------------------------- ελα μωρε προσπαθουμε...οταν ειναι σφυρας!Παντελη αντον χελενα δεν εχω πολλα...ειχα κανα 2-3 μεγαλα και πηρα προσφατα καμια 4-5 μικρα απο συνχομπιστα...για να τρωνε τους λαθρεπιβατες...εχουμε γεμισει! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnb : 02-09-13 στις 16:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ομορφιες!
|
|
||||
|
||||
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|