|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
εγω εχω στο 90 με αρκετες κρυψωνες και φυτα gappy, apple snail, rashorn και μια 6αδα red cherry που ειχα παρει απο τον delta, δεν εχω προβλημα με αλγες και τις γαριδες τις βλεπω συννεχιεα γυρο απο το φίλτρο, πολυ συχνα βλεπω και πολλα μικρα, σίγουρα δεν εχω τεράστια παραγωγή αλλα συνεχεία βλέπω μικρά, πιστευω οτι με το κατάλληλο χωρο σε κρυψώνες και φυτα δεν θα εχεις πρόβλημα με της γαρίδες ομως νομιζω οτι δεν θα σου λυσουν το πρόβλημα με τις αλγες. πιστευω οτι μια καλή ισορροπία απο σαλιγκάρια, γαρίδες και φωτοπεριοδο θα σου λύσει το πρόβλημα
|
|||
|
|||
οπως ξερεις φιλε μου σε λιγες μερες θα φτιαξει και αυτο.ελπιζω να κανουν δουλεια...εισαι θεος.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτησουλα.... | cherry | Bettas | 5 | 17-03-10 07:24 |
μια μικρη ερωτησουλα..... | gangster95 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 25-09-09 15:09 |
μια ερωτησουλα | Σπύρος Μ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 26-03-08 15:47 |
1 ερωτησουλα...??? | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 21-07-07 13:26 |
μια ερωτησουλα | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-04-07 16:22 |