|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Συγχαρητηρια, μου αρεσει πολυ η λιμνη σου !!
|
|
||||
|
||||
μερικα συμπληρωματα στο χωρο,μια μικρη αλλαγη στον καταρρακτη και περιμενουμε ν'ανθισουν ολα τα φυτα για ν'απολαυσουμε τις ημερες του καλοκαριου και τις νυχτες ......
εχουν γινει 2 παρτερακια,το ενα αριστερα απο την λιμνη και το 2ο μπροστα απο το σιδερο της σκαλας, εχω παρει φτερη και θα δειτε στις 2 τελευταιες φωτο πως ξεκιναει ν'ανοιγει το φυλλο,σαν σαλιγκαρος ειναι. |
|
||||
|
||||
ομορφα πραγματα! βαλε και καμια κοντινη τα ανθη της μανωλιας που μου αρεσουν πολυυυυ...
|
||||
|
||||
οσο πεναει οκαιρος γινετε και πιο ομορφη
|
|
||||
|
||||
Όντως, υπέροχη γωνιά.
|
||||
|
||||
τι να πω;; εχουμε ξεπερασει και τους κινεζους! παρα πολυ ωραια!!!!!
|
|
||||
|
||||
Eίσαι καλλιτέχνης !!!
|
|||
|
|||
Μπραβο ρε φιλε!!!Ζηλευω πραγματικα
|
|
||||
|
||||
φωτογραφιες της λιμνης μετα απο αρκετο καιρο
free picture hosting free picture hosting free picture hosting picture hosting image hosting sites photo upload upload pictures images το φιδακι της λιμνουλας online photo storage οι πονηρες λιβελουλες free picture hosting και μια νυχτερινη φωτο online photo storage |
|
|||
|
|||
......
|
||||
|
||||
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
πολυ ωραια η λιμνη τελεια!!!!!!
|
|
||||
|
||||
πολυ ομορφη λιμνουλα εχεις
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω παιδια.
τωρα εχω και εναν νεο επισκεπτη,ενα σκατζοχοιρο,οταν βγαλω φωτο θα τις ανεβασω. |
|
||||
|
||||
τα Cyperus papyrus που έβαλες τα κλαδέματα ανάποδα έπιασαν ?
|
|
||||
|
||||
πολυ ωραια η λιμνη σου...!! το φιδακι τι ειναι ξερεις?
|
||||
|
||||
με το φιδακι τι θα κανεις ?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Όχι δεν ξέρω.μου είπαν ότι είναι ακίνδυνο ------------------------- Το φιδακι το εχω πάρει από την λίμνη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GIORGOSKARA : 06-07-13 στις 17:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |