|
Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
αναγνωριση
καλησπερα
πηρα απο πετ σοπ το παρακατω το οποιο πηγαινε απο το κακο στο χειροτερο και επειδη εκτος απο μανηταρια και μια Tube Anemone το Koran Angelfish δεν αφηνει τιποτα αλλο να ευδοκιμησει ειπα να το παρω ο πετσοπας μου το ανεφερε σαν Tube Anemone και σιγουρα δεν ειναι αλλα τι ειναι ? εχει κουκουλι και χωνεται μεσα οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι οποιος γνωριζει ας δωσει τα φωτα του(η φωτο δεν ειναι και η καλυτερη αν μπορεσω θα βγαλω αλλη) ευχαριστω |
|
||||
|
||||
δεν βοηθα καθολου η φωτο , να ειναι feather duster .... τι να πω .. δυσκολο απο την φωτο !!
παντως μην ρισκαρεις κοραλια η οτι αλλο με το Κoran !! ειχα και γω παλια και δεν αφηνει τιποτα ορθιο !! εισαι τυχερος που σου εχει αφησει τα μανιταρια !!!
|
||||
|
||||
Αφού ξέρεις ότι το ψάρι αυτό δεν είναι reefsafe γιατι το έβαλες η καλύτερα γιατι αγοράζεις κοραλία αφού τα χτυπάει? Μπορείς να βγάλεις μια κοντινότερη φωτο?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μπορει να ειναι και ανεμωνη δεν το αποκλειω αλλα δυσκολο απο την φωτο . https://www.google.gr/search?q=black...w=1536&bih=752
|
||||
|
||||
Παράθεση:
με αγγελοψαρα σε reef φυσικα δεν τρεφω ψευδαισθησεις αλλα οταν ξεκινησα το θαλλασινο σε f.o και εχoντας μεγαλωσει 2 χρονια το ψαρακι δεν σου παει καρδια να το δωσεις ετσι πειραματιστικα σε frags διαφορων ειδων μηπως καταφερω να εχω κοραλια μεχρι στιγμης εχω απηραχτα μια ricordea , μανηταρια , starburst polyp και μια tube anemone(περιπου χρονο) οσο για φοτο θα προσπαθησω να βγαλω καλυτερη ευχαριστω |
|
||||
|
||||
Το αν στα χτυπήσει δυστυχώς είναι απλά θέμα χρόνου...επιλογή σου φυσικά να έχεις οτι θέλεις μέσα
|
||||
|
||||
καλησπερα
νεα φωτο καλητερη απο την προηγουμενη |
|
||||
|
||||
Παλι ακρη δεν βγαζουμε...
Μπορεις να μου πεις αν το ζωντανο βγαινει απο τα μαυρα κερατακια ή ειναι ολο αυτο το μαυρο μαλακο? Και κατι αλλο , ποσο το αγορασες?
|
||||
|
||||
το μαυρο ειναι μαλακο και μπαινοβγαινει στο κατω κοματι
που ειναι σκληρο σαν Feather Duster αλλα δεν το βρηκα πουθενα στο ιντερνετ 10ευρω το πηρα |
|
||||
|
||||
Σπιρογραφος είναι σίγουρα.Σε αυτά τα λεφτά μόνο κάτι τέτοια μπορεις να πάρεις.
Τάιζε το που και που καμία αρτεμια
|
||||
|
||||
Μηπως μοιαζει με αυτο της φωτογραφιας?
Αν ναι, πληροφοριες θα βρεις στο λινκ απο κατω! http://www.liveaquaria.com/product/p...639&pcatid=639
|
||||
|
||||
Λες????Αν ειναι αυτο εισαι ο μαγος NIDAL!
Στην αρχη o φιλος μιλησε για κουκουλι.... Δες και το υπομνημα που εχω κανει για το κοραλλι αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=72144 Προσοχη θελει ταισμα!!!! Δεν ειναι φωτοσυνθετικο!!!
|
||||
|
||||
Μου φαινεται πολυ σαρκωδες για να ειναι σπιριγραφος....
Λογικα ειναι Christmas tree σε μικρο μεγεθος. Sorry αλλα δεν ειχα δει το υπομνημα σου!!!
|
||||
|
||||
καλησπερα σας
ευχαριστω για τις απαντησεις σας nidal και νικο οπως και για τα link αυτο ειναι τελικα |
|
||||
|
||||
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση | mixalis p | Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 02-12-11 12:42 |
Αναγνωριση- What is this?? | haf_k | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 1 | 27-02-11 02:01 |
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ | ROULAMID | Αναγνωρίσεις ειδών | 8 | 13-11-10 02:21 |
μια αναγνωριση.. | olga | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 10-11-10 11:49 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |