|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
TIGER'S CAGE
Πληροφορίες Διαστάσεις:195x50x73 Όγκος:700 ΛΙΤΡΑ + 180 ΛΙΤΡΑ ΣΑΜΠ Κατηγορία:BIOTOPIKO chao phraya river Φυτά:microsorium pteropus,cryptocoryne crispatula v . balansae , cryptocoryne pontederifolia, hygrophila corymbosa, cyperus helferi ,(και μερικες ανουμπιες ) Ψάρια / ¶λλα είδη: 11 datnoid microlepis , 2 L 083 , 2Plecostomus punctatus , 1 Geophagus altifrons ,1 geophagus surinamensis , 1 polypterus senegalus ,καμια 50ρια ramshorn που ουτε ξερω απο που ηρθαν Διακοσμητικά υλικά: ριζες απο πλατανο , μερικες καγιες , αμμο ποταμισια , πετρες και βοτσαλα απο τη λαμπη μια πολυ ομορφη παραλια της πατμου που απαγορευεται να μαζευεις πετρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Φωτισμός: φωτισμος 110 watt + 50 watt προβολης led και ανεβαινουμε Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες ολα + 3 μονο τα led Φιλτράρισμα: 180 ΛΙΤΡΑ ΣΑΜΠ με 5000 αντλια Θερμοστάτης:600 watt Λίπανση: flourish 1 φορα την εβδομαδα και σκεφτομε να ξεκινησω με σκονες + ταμπλετες βυθου της seachem Παροχή CO2: ναι με κοντρολερ Παράμετροι: pH:7,3-7 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):20 Αλλαγές νερού:50% καθε σαββατο Θερμοκρασία:26-27 ¶λλες πληροφορίες: το ξερω οτι τα ψαρια ειναι οτι να ναι αλλα προσπαθω να διωξω ολα οσα δεν ειναι απο αυτο το βιοτοπο ελπιζω να τα αντικαταστησω πολυ συντομα επισησ και η ανουμπιες θα φυγουν οταν βρω κατι να μου κανει σκιες μια και αρεσουν στα ψαρια μου Φωτογραφία: θελετε και φωτο τωρα ?
|
||||
|
||||
Που είναι ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ βασανιστή!?!
|
||||
|
||||
θα σας βασανισω παρα πολυ
εχω 10 φωτο αλλα οχι τι φατσα
|
||||
|
||||
Ανέβαζε!
|
||||
|
||||
------------------------- η ιδεα ηρθε απο αυτο το βιντεο και με τη βοιθεια του dimis1978 νομιζω τα καταφερα βεβαια θα χρειαστω πολλα φυτα ακομα δεν εχω τελειωσει ακομα ισα ισα τωρα αρχησα ------------------------- να το
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 08-06-13 στις 20:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Τώρα μάλιστα! Κουκλί!
Αλλά πρέπει να σε κράξω για την ψαροσύνθεση γιατί με έλεγες τσαλαβούτα! Να πάρω το αίμα μου πίσω!
|
||||
|
||||
τα σκορδάκια μου και φτου φτου πανέμορφο!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
προσπαθω να τα αλλαξω τα ανταλασω με ενα κοπαδι τετραζονα κιτρινα και πρασινα μερικα σαε μερικους αλγοφαγους ασιας
|
||||
|
||||
μπραβο ρε φιλε, πολυ ομορφο!!!! οτι καλλητερο εχεις κανει μεχρι σημερα!!!!
σου βγαζω το καπελο...
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο Χάρη.Μπράβο,ότι πιο ωραίο έχεις κάνει...
Μπράβο και στον Δημήτρη για την βοήθεια του.
|
||||
|
||||
Το ενυδρείο είναι.....φτου..φτου...φτου....
Τώρα εσύ που έμαθες να βγάζεις τέτοιες φωτογραφίες....είμαι να απορήσω !!!!
|
||||
|
||||
να σε καλα φιλε ακομα εχει δουλεια πρεπει να φυγουν τα ψαρια να ερθουν αλλα ψαρια ειναι λιγο ρισκο αυτο βεβαια αλλα νομιζω θα πετυχει
θα προσθεσω 1 κοπαδι barbus tetrazona 10 τιγρε και 10 πρασινα μερικα sae η Gyrinocheilus aymonieri επισεις θελω ακομα αρκετα φυτα αλλα το ταμειον ειναι αστα να πανε και περιμενω ευχαριστω μαρια για τα σκορδαααααααα αν ειναι ασιας θα τα φυτεψω και αυτα ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
τα αλλα τα εκανα μονος μου τρεμε αμανο ερχομε
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 08-06-13 στις 22:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
[QUOTE=harris samos;769956
ευχαριστω μαρια για τα σκορδαααααααα αν ειναι ασιας θα τα φυτεψω και αυτα [/QUOTE] αν θες το πιστεύεις, αυτά που πουλάνε εδώ στα σούπερ μάρκετς είναι κίνας
|
||||
|
||||
Μπραβο Χαρη,οπως ειπε και ο Θανασης μακραν οτι καλυτερο εχεις κανει μεχρι σημερα.
Οταν καταφερεις και διωξεις τα Αμερικανακια και βρεις τους Ασιατες που ψαχνεις θα ολοκληρωθει η προσπαθεια σου.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
και να τα χαρισω δε με νοιαζει να πανε καπου καλα θελω τους πλεκο βλεπω να τους περνει ο θανασης ο σουριαμενσις πειτε πως εφυγε αν τον πιασω ο αλτιφρον ειναι το θεμα σε κανα δισκαδικο θα ειναι αρχηγος τον πολυπτερο μπορει να μη τον δωσο αλλα δε θα σας το πω
|
||||
|
||||
εγω παλι που κολλησα στο θεμα σου....???
|
||||
|
||||
θα κολλησεις μολις σε παρω τηλ και σου πω κατεβα στο καραβι σου εστειλα ενα δεμα
|
||||
|
||||
ρε μην κανεις καμια βλακια... δεν εχω χωρο και φανταζομαι δεν θελεις αθελα μου να γινουν γευμα..?
|
||||
|
||||
πλακα κανω
6000 λιτρα και δεν εχει χωρο !!!!!
|
||||
|
||||
τωρα δεν εχω χωρο, εκτος αν οι πλεκο σου ξερουν να βαζουν πλακακια...
μετα τα ψαρια που θα μπαινουν θελουν πολυ προσοχη... τα γατοψαρα και η αροουανα ειναι 60-70 εκατ. αν οι πλεκο ηταν μεγαλοι ισως την εβγαζαν καθαρη, αλλα τωρα χλωμο...
|
||||
|
||||
εγω μαζι με την αρο 60+ δεν τους ειχα κανενα ψαρι δε τους τρωει και να δοκιμασει τους φτηνει ασε που δε παθενουν τιποτα με τετεια πανοπλια
|
||||
|
||||
εγω τα φοβαμε με τα γατοψαρα που θα φτασουν 1+ μετρο
|
||||
|
||||
καταπληκτικό.άντε και καλή συνέχεια
|
|||
|
|||
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 09-06-13 στις 09:33 |
|
||||
|
||||
ευχαριστω παιδια
αλλα θελει πολυ δουλεια ακομα θα γινει πολυ καλυτερο
|
||||
|
||||
ωραια.ανυπομονουμε να το δουμε...
|
|||
|
|||
Πανέμορφο ενυδρειο... και τα ψαρακια... το κατι αλλο!
|
|
|||
|
|||
για καρτερι
φιλαρακι τελειο μπραβο
|
|
||||
|
||||
Μπραβο Χαρη πολυ ωραιο!Αντε και εις ανωτερα τωρα!!!
|
||||
|
||||
πρωτο μηνυμα στο φορουμ μετα απο τοσο καιρο στην παρουσιαση μου
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tiger barbs! help! | omiroswagdy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 02-09-11 19:34 |
Επίθεση Tiger Barb σε Tiger Barb | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-03-08 10:55 |