|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ναι 3.29 τα 20 λιτρα
|
||||
|
||||
Link?
Διεύθυνση, οδό και αριθμό? Κάτι τέλος πάντων...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Τώρα το έχασα...
¶λλο Matrix άλλο η ελαφρόπετρα του Praktiker...σωστα?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Η αλήθεια είναι ότι πουλιούνται σε διαφορετική συσκευασία!
|
||||
|
||||
Αααααααααα....για τέτοια επιστημονική απάτη μιλάμε!!!
Ευχαριστώ Σπύρο και Στέλιο
|
||||
|
||||
Κοίτα, την καθαρίζουν, τη στρογγυλεύουν και σου εγγυώνται ότι δεν έχει μέσα κάτι βλαβερό. Από εκεί και πέρα...
|
||||
|
||||
Δεν ξερω για ποιο matrix μιλατε. Δεν μπορουμε να μιλαμε για απατες και ομοιοτητες χωρις στοιχεια που μπορουν να ευσταθουν σε δικαστηριο σε περιπτωση μήνυσης, ή ακομα κι αν τα εχουμε τα στοιχεια, γιατι να τρεχουμε?
Στο κατω κατω γιατι ειναι απατη? Πουλαει κατι καποιος σε οτι τιμη γουσταρει. Ή το παιρνεις ή παιρνεις κατι αλλο. Ειμαι πχ ο οικος καρτιε και ξεκιναω απο το παρισι και παω και αγοραζω απο ενα εργαστηριο στο κουκακι ενα χρυσο δαχτυλιδι με 20 ευρω. Το εισαγω στη γαλλια, βαζω το προσωπικο μου και το καθαριζει, το γυαλιζει, το βαζει και σε ενα κουτι μου με την μαρκα απεξω και το ξαναεξαγω στην ελλαδα και το πουλαω 2000 ευρω. Δικαιωμα μου δεν ειναι? Αν θελεις αγορασε το. Αν δεν θελεις, αντε βρες το δαχτυλιδι στο κουκακι, αγορασε το και γυαλισε το μονος σου. Αν πεις οτι ειμαι απατεωνας μπορει να μου τη βαρεσει μια μερα και να σε κλεισω και φυλακη. Εγω μιλαω για την ελαφροπετρα που ειναι απο τα καλυτερα βιολογικα υλικα που υπαρχουν. Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
¶ρα για κάτι τέτοιο μιλάμε! http://www.praktiker.gr/p/elafropetra-6-12mm-12lt-7290 Σορρυ στον φίλο...που του #$@$%@ το θέμα!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
FLUVAL 105 H EHEIM ECCO PRO 300? | faceck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 59 | 19-06-11 21:19 |
Eheim vs Fluval | anastapalios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 10-02-11 17:22 |
eheim 2034 η fluval 205? | ROULAMID | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 18-01-11 21:58 |
eheim 2213 vs fluval 105....??? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 11-01-11 08:45 |
EHEIM 2080 PRO 3 VS FLUVAL FX5 = ΜΑΧΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ | WILD_RIDER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-11-07 21:10 |