|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Τελικά πήγα κλάδεψα το αμπέλι (για να 'χουμε παραγωγή και φέτος)
|
|
||||
|
||||
Μα ωραία ήταν....
|
|
||||
|
||||
Που είστε βρε ακρίτες?
Την Κυριακή το μεσημέρι θα είμαι στην Ορεστιάδα (δίνει κάτι εξετάσεις η κόρη). Θα βρω κανέναν σας ή θα ποτίζετε τα χωράφια? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Κλεοβουλε να ερθουμε εμεις ?
|
||||
|
||||
Αν δεν ειμαι αλεξ/πόλη για μπανακι Κλεοβουλε!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Να, ο Γιάννης αν είναι να πάει τα κορίτσια για μπανάκι φεύγει σφαίρα |
|
||||
|
||||
Καλημερα φιλοι ακριτες. Μιας που σας πετηχα εδω...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71985
|
||||
|
||||
εγω πανω θα ειμαι.....!!! τι ωρα θα ανεβεις????? γιατι εταξα στην πεθερα να παω για φαγητο.....!!! να το ξεκανονισω.....!!!!
------------------------- aber αθηνα απο που φιλος????? ημουν 5 χρονια κατω.......!!! καλως ηρθες στα μερη μας ....
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη douran_p : 25-05-13 στις 10:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Εγώ θα είμαι εκεί κατά τις 11.30' και θα αφήσω την κόρη μου για τις εξετάσεις.
Πείτε μας οι ντόπιοι ένα σημείο συνάντησης να βρεθούμε κατά τις 12 όποιοι βολεύονται. |
|
||||
|
||||
μπορει και να μην μπορεσω...... γιατι εχω να παω να κοινονισω την κορη..... την βαφτησαμε πριν 2 βδομαδες....... και ειναι να την παω στο χωριο της γυναικας μου...... εκτος και αν αλλαξει κατι μεχρι το απογευμα!!!!
------------------------- παλι καλα πηρα την γυναικα τηλ να ρωτησω αν ειχαμε κατι για αυριο γιατι το ειχα ξεχασει........ χαχαχαχα 8α ακουγα πολυ σκ@το μετα!!!!!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη douran_p : 25-05-13 στις 10:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Κλεόβουλε, θα ερχόμουν εγώ για παρέα, άλλα φεύγω Γερμανία το πρωί. Επομένως NEXT TIME.
|
||||
|
||||
Ιγνάτιε να σου πούμε τι να μας φέρεις?
|
|
||||
|
||||
Ναι, ευχαρίστως
|
||||
|
||||
Λοιπόν...εκτός από μια 2μετρη 25άρα άρειας φυλής για να βγάλω το άχτι μου με την Μέρκελ
τα άλλα σε πμ..... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
douran να σας ζήσει η κορούλα
και μην ακούς τον Γιάννη (θα ΄ρθει κι η σειρά του ) Μάλλον δεν βλέπω πάλι να πίνουμε καφέ με τον ντόπιο πληθυσμό, αλλά ίσως βρεθούμε οι μετανάστες Aber κι εγώ |
|
||||
|
||||
Θα σε τηλ εγω αν δεν πάω θάλασσα το πρωι...
|
|
||||
|
||||
Γιάννη εγώ λέω να το κανονίσουμε για Αλεξ/πόλη να πάμε να φάμε και κανα ψαράκι....Να κάνουν και τα μικρά κανα μπανάκι...
------------------------- Κλεόβουλε αν εννοείς την αυριανή Κυριακή θα έρθω και γω....Ορεστιάδα είμαι και επιτέλους δεν δουλεύω αύριο! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanlee : 25-05-13 στις 13:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Στέλιο αυριο θα πάω για μπανακι...
|
|
||||
|
||||
κυριακη ειναι ρε γαμωτο!!!!?????? ο γιαννης κανει μπανιο καθε κυριακη και μονο!!!!
|
||||
|
||||
Χαχαχα
|
|
||||
|
||||
Βλέπω έχετε πολύ ελευθερο χρόνο
|
|
||||
|
||||
αντε....αν ερθετε αλεξανδρουπολη αυριο.....σφυριξτε!
|
||||
|
||||
...
Μπα μόνο τον Γιάννη θα δεις αύριο φίλος δυστυχώς εγω δεν θα μπορέσω!Αλλα ο Γιάννης κάνει για δέκα....Γυαλί φουλ λάδι.....ε Γιάννη?>?>?
|
|
||||
|
||||
Και δυο μαύρες για αερα
|
|
||||
|
||||
Τελικα τι ωρα θα συναντηθειτε? Μαλλον θα μπορεσω να ερθω
|
||||
|
||||
....
Ακόμα περιμένω τηλ απ τον Κλεόβουλο.Aber μάλλον οι δυο μας θα πιούμε καφεδάκι τ απόγευμα.
|
|
||||
|
||||
Παιδιά συγγνώμη αλλά καθυστέρησα αρκετά με την κόρη μου (είχε και μια φίλη της μαζί και θέλανε μετά να φύγουνε ) και με παιδομουρμούρα
δεν γίνεται ψαρο-συζήτηση. Θα το κάνουμε άλλη φορά να είμαστε πιο χαλαροί |
|
||||
|
||||
.....
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Κλεόβουλε.Θα το κανονίσουμε για άλλο σαβ/κυριακο να αλλά να μαζευτούμε όλοι!
|
|
||||
|
||||
Αντε να δούμε ποτε!!!!ειμαστε και μακρυα...
Δεν ξέρω για εσένα Κλεοβουλε ,αλλα στην παραλία ήταν καλα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περι των θεματων των συναντησεων Βορειου Ελλαδος, μπαχαλοποστ ή μη. | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 15-01-11 05:06 |
Να καμουμε μια συναντηση Πάτρα το Σαββατο? :D | Takis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 38 | 13-12-06 23:45 |
Μηνιαια Συναντηση Πσφε Βορειου Ελλαδοσ-αλλαγη Ημερομηνιασ | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 23-01-06 21:20 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Σεπτεμβριου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 13-09-05 22:54 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Ιουνιου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 25 | 12-06-05 11:03 |