|
||||
|
||||
η μικρη μου tanganyika-neolamprologus multifasciatus
Ηρθε η ωρα να παρουσιασω το ενυδρειο των multies μου.
Πληροφορίες Διαστάσεις:80x30x40 Όγκος:96lt Κατηγορία:tanganyika Φυτά:valisneria Ψάρια / Άλλα είδη:neolamprologus multifasciatus Διακοσμητικά υλικά:πετρες,χαλαζιακη αμμος (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο φοντο ενυδρειου Φωτισμός:μπαρες λεντ aqualum Διάρκεια φωτισμού:7 ωρες Φιλτράρισμα:eheim 2215 Θερμοστάτης:fluval 150w Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:8,3 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):18 Αλλαγές νερού:καμια ακομα Θερμοκρασία:26 Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
και δυο γενικες ακομα
|
|
||||
|
||||
Να τα χαίρεσαι το κελυφάτο σου
(στο είπα ότι μ' αρέσει πολύ ο βραχό-τοιχος σου?) |
|
||||
|
||||
ευχαριστω πολυ!!!κι εμενα μου αρεσςι πολυ αυτη γωνια.μου εκατσαν ωραια οι πετρες.το κακο ειναι οτι μαλλον αρεσει και στα ψαρακια μου και δεν τα βλεπω να κανουν κινηση για τα κοχυλια.
|
|
||||
|
||||
Ωραιο το ενυδρειο σου ,,ωραια και τα κοχυλια,,αλλα με τοσες ομορφες σπηλιες θα τους αρέσουν περισσότερο η τρυπες παρα τα κοχύλια.
Γιαυτο βαζουν πετρες συμπαγείς χωρις τρυπες για να πανε στα κοχυλια. Αλλα εμενα με αρεσει πολυ ετσι οπως ειναι ,,αμα δεν σε χαλαει εσενα που πανε εκει τα ψαρια ,,αστο οπως ειναι κουκλα ειναι.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
πολύ ωραίο στήσιμο!!! μ αρέσει η αισθητική του, να το χαίρεσαι!
|
||||
|
||||
πολυ ωραιος ο βιοτοπος σου μπραβο!!!!
|
||||
|
||||
Να τα....τα καμαρια!!!!!
Να τα χαιρεσε!!!! Αντε και καλους απογονους!!!!!! |
|
|||
|
|||
η μικρη μου tanganyika-neolamprologus multifasciatus
φοβερο !!!!
Ακομα πιο ομορφο απο οτι το φανταζομουν . Μπραβο καλη επιλογη.. |
|
||||
|
||||
Εχουν να πεσουν γεννες με τοσο χωρο εκει μεσα...να τα χαιρεσαι!
|
||||
|
||||
τα ειδες πως τα χω τα καμαρια σου???ευχαριστω πολυ σωτηρη.τελικα θελαν την τροφη που τους εδινες.με το που τους εριξα καναν σαν τρελα
|
|
||||
|
||||
πολύ ωραίο στήσιμο μου αρέσει πολύ
τα ψαράκια είναι στρεσαρισμένα ακόμα γιαυτό και η συμπεριφορά αυτή. και σε εμένα στην αρχή κάποια προτιμούσαν τις πέτρες, αλλά τελικά κατέληξαν στα κοχύλια |
|
||||
|
||||
Μπραβο sailor πολυ ωραιο το εφτιαξες το ενυδρειο σου. Τελικα βρηκες τα μουλτι ! πολυ καλυτερα απο τις αλλες κιχλιδες που σκεφτοσουν .
Οι θυληκες πραεκοξ που μου εδωσες τρωνε πολυ κυνηγι απο τα αγορια! Οταν βρω θα βαλω κανα δυο ακομα κοριτσια για να χαλαρωσει λιγο η κατασταση... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Αρχοντες ειναι...μολις ξεκινησοθυν να γεννανε θα γινει χαμος με τοσο κοχυλι...την εχουν συνηθησει αυτη την τροφη...τωρα αν θες να ταισεις κατι αλλο κανε το σταδιακα....
|
|
||||
|
||||
την πηρα και εγω αυτην την τροφη και τους εριξα χτες... ολη κατω εμεινε
|
|
||||
|
||||
εμενα φαγανε και καλα τριμμενη krill flake της TROPICAL σημερα.αυτην εδω http://petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1735
|
|
||||
|
||||
Αυτήν της jbl την φάγανε; Εμένα όχι. Προς το παρόν βρωμιζει ο βυθοσ μου με αφαγωτη τροφή.
|
|
||||
|
||||
Παλληκάρια αφήστε τα ψαράκια 2-3 μέρες νηστικά και μετά με ελαφρύ χέρι τάισμα.
Τα multies δεν θεωρούνται εκλεκτικά στο φαγητό τους |
|
||||
|
||||
Καθολου εκλεκτικα θα ελεγα. Νομιζω εχω αναφερει σε αλλο θεμα, οτι μεχρι και τις ταμπλετες βυθου για τα σαλιγκαρια μου τρωνε, περα απο τα δικα τους.
Απλα προσπαθηστε να δινετε πλουσια σε πρωτεϊνη τροφη και οχι μονο flakes. Grindal, κατεψυγμενη artemia, daphnia, ειναι εξαιρετικες επιλογες. Οταν προσαρμοστουν και αρχισουν να τρωνε, δεν θα τα προλαβαινετε!
|
||||
|
||||
φαγανε αλλα οχι ολα και οχι πολυ τροφη.Εγω σημερα εκανα μια αλλαγη καθως ειχε μεινει τροφη στην αμμο και ειχε δημιουργηθει πρωτεινικο φιλμ στην επιφανεια.Εν τω μεταξυ απο τα 10 ψαρακια αυτα που ειναι συνεχως ορατα και στα κοχυλια ειναι 4-5 θυληκες και ενας αρσενικος ο οποιος φαινεται να ειναι το κυριαρχο αρσενικο καθως κυνηγαει τους αλλους και ειναι ο μονος που κοβει βολτες σε ολο το ενυδρειο.εν τω μεταξυ εχω κατεψυγμενη δαφνια.ποσο να τους βαλω για 10 ψαρακια?μισο κυβακι ειναι καλα?
|
|
||||
|
||||
Οχι τοσο πολυ βρε. Σκεψου εγω για 6 πολυ φαγανα που εχω, ξυνω ισα-ισα ενα κομματακι με το μαχαιρι. 1/10 περιπου βαλε και βλεπεις πως πηγαινει. Αν το εξαφανισουν αμεσως, βαλε λιγο ακομα.
|
||||
|
||||
α ok!παλι καλα που ρωτησα γιατι παλι αλλαγη θα εκανα
|
|
||||
|
||||
Θα βρεις τους ρυθμους τους ετσι κι αλλιως και θα καταλαβαινεις ποσο θελουν με τον καιρο. Αρκει να βλεπεις να καταναλωνεται γρηγορα η τροφη και να μην μενει στο βυθο τελικα.
------------------------- Δες και αυτο. Μην πετας το κυβακι ετσι παγωμενο μεσα τιποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 16-05-13 στις 18:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Bloodworms κατεψυγμενα μια χαρα τα τρωνε τα δικα μου. Δοκιμαζεις και βλεπεις.
|
||||
|
||||
γιωργαρε μπραβο μια χαρα εκατσαν και οι πετρες και τα κοχυλια
με το που τελιωσω και εγω το 100αρι που θελω θα ανεβασω φωτο σωτηρη τελικα ειδες σε τι χερια τα εμπιστευτηκες ετσι??? |
|
||||
|
||||
παιδια τα μισα ψαρια δειχνουν να εγκλιματιστηκαν καλα.ενας αρσενικος με 4 θυληκες.το προβλημα ειναι ομως οτι τα υπολοιπα ειναι διαρκως πισω απο τα βραχια.ετσι ενω τα πρωτα 5 κυκλοφορουν ανετα στο ενυδρειο και τα βλεπω που τρωνε με τα υπολοιπα δεν ξερω τι γινεται.Να φταιει ο αρσενικος που ειναι στην πλευρα των κοχυλιων?Να εψαχνα για julidochromis που ετσι κι αλλιως σκεφτομαι να βαλω αργοτερα ωστε να τα διωξουν απο τις πετρες να πανε στα κοχυλια?
|
|
||||
|
||||
Χαλάρωσε κι άστα να βρουν τον δρόμο τους
(να μη σου πω ότι πρώτα θα γεννήσουν αυτά που δεν βλέπεις ) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus | aquadominus | Tanganyika | 29 | 17-04-15 10:27 |
Neolamprologus multifasciatus | panos84 | Tanganyika | 4 | 27-07-09 09:25 |
Neolamprologus Multifasciatus 40l Tanganyika | stat | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 37 | 01-02-09 15:27 |