|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
η χελωνα μου...παει,στον αλλο κοσμο
προχτες η χαλωνα μου...παειεπειδ η την αγαπουσα την εβαλα στην γλαστρα μου να την βλεπω
εδω ειναι...χωρις...ζωηαπλα την εβαλα για να την θυμαμε... |
|
||||
|
||||
λακη καταρχην λυπαμαι πολυ για την χελωνα σου...
αλλα μεσα απο κατι αρνητικο βγαινουν πολλες φορες και χρησιμα για ενα παιδι στην ηλικια σου συμπερασματα!!! την χελωνιτσα ετσι που την εχεις δεν κανει γιατι οταν το σωμα της θα αποσυντηθεται θα γινει εστια μολυνσεων καλο θα ηταν λοιπον να την θαψεις!!!! επισης φιλε μ λακη πρεπει να ξερεις οτι απαγορευεται να κραταμε χελωνιτσες αν ειναι ελληνικο ειδος υπο την κατοχη μας,γιατι ειναι χρησιμοτερες στην φυση και οχι στο σπιτι μας!!! και παλι λυπαμαι πολυ για τον θανατο της χελωνιτσας σου!!! |
|
||||
|
||||
Θάψιμο αμέσως φίλε. Εϊναι απικίνδυνο και... θα βρωμίσει.
Λυπάμαι για τη χελώνα σου. Μάλλον ήταν παράνομο το ότι την κρατούσες σπίτι σου. |
|
||||
|
||||
κριμα....
|
|||
|
|||
Eυχαριστω για τα ....σιλιπιτιρια!!!θα παω και την αλλη σε δασος
------------------------- Παράθεση:
------------------------- οντος...κριμα ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LAKI : 26-04-13 στις 19:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
και που τα γνωριζες τι εκανες? Καλυτερα να στα ξαναπει καποιος μεχρι να το καταλαβεις.
|
|
|||
|
|||
εγω καταλαβα!!!θα το κανω
|
|
||||
|
||||
λακη κωστα με λενε
|
|
|||
|
|||
ok κωστα!!!20 χρωνον δεν εισαι;;;;;;
|
|
||||
|
||||
Ειδες. Η επαναληψη ειναι μητερα της μαθησεως. Εσυ σαν 10χρονο θα το ξερεις.
|
|
|||
|
|||
Σιγουρα!
|
|
||||
|
||||
τώρα πόσα ζώα έχεις? και τι ζωάκια είναι? επίσης πόσα ψάρια έχεις στο ενυδρείο?
|
|||
|
|||
εχω 1 χελωνα...θα τιν παω σε δασος16 ψαρακια
|
|
||||
|
||||
πήγαινέ την αύριο στο ρέμα, έχει άκανθους τώρα, βάλτην από κάτω και αστην
|
|||
|
|||
δεν μπορω αυριο!!!θα την παω!!!μην ανισιχιςΤΗΝ αλλη την εθαψα!
|
|
||||
|
||||
Ανοιξε το σχολειο κυριακατικα?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ελευθερη...
Σας έχω ευχαριστα νεα:μαζι με αυτη την χελωνιτσα ηταν και μια αλλη η μαρθα(το λεω στομποστ μου) σημερα την πηγα στην παρνιθα και την αφησα να ζησει ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!
|
|
||||
|
||||
μπράβο Laki μου!!! πολύ υπεύθυνο αυτό που έκανες
|
|||
|
|||
καιρος ηταν...
|
|
||||
|
||||
Μπράβο LAKI!!
Τώρα που θα ζει ΕΛΕΥΘΕΡΗ θα καταλάβει τι σημαίνει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή θάνατος (βλέπω με προλαβαίνεις και διορθώνεις τα λάθη σου ) |
|
|||
|
|||
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ναι αλλα δεν μπορω να καταλαβω η αλλη γιατιπεθανε
|
|
||||
|
||||
γιατι αυτα τα ζωα ειναι μαθημενα να ζουνε στο βουνο να κοιμουντε οποτε θελουν να ξυπνανε οποτε θελουν χωρις την παρεμβαση του ανθρωπου εκτος και εχεις πολυ μεγαλο κυπο και την εχεις μεσα
|
|||
|
|||
οχι σε ενα μικρο ενυδρειακη την ειχα(56λ)
|
|
||||
|
||||
χελωνα βουνου σε ενυδρειο ?
|
||||
|
||||
κριμα για την πεθαμενη χελωνιτσα σου.αλλα σου εγινε μαθημα για την αλλη..εκει εξω θα περναει καλυτερα
|
|
||||
|
||||
αμα δε τη βρει κανα γερακι καλα θα ειναι
|
|||
|
|||
ειναι πολυ πιο μικρη απο τη αλλη γι'αυτο
------------------------- Κοφτω χαριΤο καβουκι για μαύρα ματια το έχει; ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LAKI : 02-06-13 στις 15:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Μπραβο Laki,εκανες το σωστο
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
Ο λεγομενος ΛΑΚΙ ονομαζεται Στέφανοςχαχα. ευχαριστω
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινουργιος στον κοσμο του γλυκου νερου | Gigas78 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-02-13 16:29 |
τα ψαρια μου θα με στειλουν στον αλλο κοσμο | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 10-09-09 12:35 |