|
||||
|
||||
δεν το βαζω σε διαγωνισμο γιατι θα γινω ρομπα
για τη μος το εχω υποψιν μου.ειναι το επομενο που θα κανω η επιλογη του φοινικα δεν εγινε εντελως τυχαια,μπηκε γιατι τον ειδα σε φωτογραφιες βιοτοπου betta mahachai,στο αντιστοιχο θεμα που ειχα ανοιξει για να ρωτησω.ενταξει δεν ειναι και αριστουργημα βεβαια και εγινε και βιαστικα γιατι με πιεζει ο χρονος.αλλα ειναι μια καλη αρχη νομιζω και εμαθα αρκετα για το επομενο που θαναι μεγαλυτεροκαι το αδικουνε και λιγο οι φωτογραφιες απτο Iphone,απο κοντα που το βλεπω δειχνει πιο ομορφο.αλλα ευχαριστω πολυ για το "feedback" |
|
|||
|
|||
Είναι κουκλάκι George
Θα σου πρότεινα να βάλεις φυτά και από την αριστερή πλευρά (βάλε πχ πόθο) |
|
||||
|
||||
ευχαριστω πολυ!ναι θελει λιγο πρασινο και αριστερα.θα δω τι θα γινει με τη μος που θελω να βαλω και ισως μπει κατι ακομα.
|
|
|||
|
|||
Έλα να σου δώσω
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω πολυ!ειναι 68 λιτρα,αλλα οπως φαινεται κ στη φωτο δεν ειναι γεματο μεχρι πανω για να μην εχω πηδηματα απτα ψαρια.αν και δεν εχω δει κατι. ειναι καμια 50αρια λιτρα μεσα τωρα.τις διαστασεις τις εχω γραψει μια-δυο σελιδες παραπισω νομιζω και μπορεις να δεις και τον εξοπλισμο
|
|
|||
|
|||
George βγάλε μια φωτογραφία μόνο με το φως του ενυδρείου...!!!
Πιστεύω ότι θα δείχνει πολύ όμορφο |
|
||||
|
||||
θα βγαλω μια τωρα που βραδιασε και θα βαλω σε λιγο.απτο κρεβατι φαινεται πολυ ομορφο με την ομιχλη
το αυτοκολητο με τα 35 χρονια tropical κανει μπαμ.θα φυγει κιαυτο μου φαινεται... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
Δες τωρα που θα με βαλεις κ εμενα να κανω βιοτοπους με paludarium.. Μην τα βαζεις αυτα ετσι φατσα φορα υπαρχει κ κριση
|
|
||||
|
||||
εμενα μου λεςαντε ξεκινα φτιαχνε.και βαλε και φωτογραφιεςαστη τη ρημαδα την κριση και φτιαξε οτι σαρεσειτη μεγαλυτερη κριση την εχουμε στο κεφαλι μας.εγω αυτο εχω καταλαβει μεχρι τωρα.
|
|
||||
|
||||
Θα το ξεκινησω σιγα σιγα κατσε να τον κανω καλα πρωτα κ θα αρχισω εργασιες..
|
|
||||
|
||||
αυτα ειναικαντο κοντο σε υψος μακρυ σε μηκος και medium φαρδυ
|
|
||||
|
||||
Μαρεσει παρα πολυ! Μπραβο!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση | kanarini | ¶λλα ζώα | 115 | 11-01-10 18:25 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | litsa | ¶λλα ζώα | 9 | 20-12-09 15:00 |
rio 400-παρουσιαση | rockxk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 19-09-07 15:35 |
παρουσιαση | asourtzo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 11-06-07 14:57 |