|
|||
|
|||
Τι ειναι?
Τι σαλιγκάρι είναι αυτό ρε παίδες?
Είναι προς το κοκκινωπό με μαύρα στίγματα και κανα μισό πόντο |
|
||||
|
||||
Εμενα μου φαινεται για Planorbis corneus.
|
|
||||
|
||||
Αν ηρθε με τα φυτα που σουδωσα ειναι ραμσχορν. Πολλαπλασιαζεται συνεχεια;
|
|
|||
|
|||
Δεν ξερω αν ειναι απο τα δικα σου.
εχει 2-3 μερες που εμφανιστηκαν και σουλατσαρουν πανω στα φυτα. και μαλλον πολλαπλασιαζονται γιατι μεγαλωνει ο αριθμος. Τα helena δεν τα τρωνε? |
|
||||
|
||||
Υποτιθεται πως ναι αλλα εγω με 2 στο 450αρι δεν βλεπω να κανουν κατι (παλι καλα). Εμενα προσωπικα με εχουν βολεψει απειρα. Ριχνουν και την ΚΗ.
|
|
|||
|
|||
δεν ξερω τι ειναι παντοσ αρχισα με 4 και ιρθε στιγμι που εγιναν τοσα πολλα (δεν μπορουσα ουτε ειχα ορεξη να τα μετρισω) πιρα στο μεγαλω μου ενιδρειο και εδοσα σε ακομι 3 αρκετα
τα αυγα τουσ ειναι μια τατσα στο γιαλι στιο ενειδριο μου με τα χρισοψαρα ομοσ δεν τα καταφερνουν |
|
||||
|
||||
Ασε δεν μετριουνται. Εγω μια φορα που βαριομουν σταματησα στο 130. Τα παρατησα αει σιχτιρ.
|
|
|||
|
|||
ναι αυτο ακριβως που δείχνει η φωτο παρακάτω ειναι.
Ramshorn Καλα ρε κουραμπιέ μονο 2 εχεις στο χάος εκείνο? δεν γεννάνε? |
|
||||
|
||||
Έχω ένα φυτεμένο που το κρατάω 7 χρόνια τώρα και αν παρατηρήσεις τον βυθό κινείται από τον υπερβολικό πληθυσμό σαλιγκαριών.
|
|
||||
|
||||
Γενανε βρε απειρα ειναι. Τα helena ειναι δυο και εχουν πολυ δουλεια
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Clown loach (Botia macracanthus) |
|
|||
|
|||
αν το βάλω αυτό θα γλυτώσω και απο τις γαρίδες μάλλον
|
|
||||
|
||||
Δεν βαζω τιποτα τους θελω τους λαθρεπιβατες λεμεεεε
|
|
||||
|
||||
οι δικιες μου γαριδες γίνανε κολλητές φιλες με τον labidochromis και δεν τις πειραξε...οτι καταλαβαινεις κανε
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS Ειναι FIN ROT??? | zouper | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 12-06-12 11:44 |
τι ειναι? | rawnerve | Μεσογειακό | 7 | 20-09-11 17:36 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |