|
||||
|
||||
Αγορά PH CONTROLLER
Καλησπέρα και καλή χρονιά!!!!
Θέλω να αγοράσω έναν PH Controller και είμαι ανάμεσα σε τρείς (3). Μπορεί κάποιος που έχει δοκιμάσει κάποιον από αυτούς τους τρείς ή έχει ακούσει γνώμες και απόψεις από φίλους που τους έχουν και τους δουλεύουν; Γνωρίζω ότι πρέπει να μονώσω καλά με σιλικόνη τα ηλεκτρόδιά τους. Από εκεί και πέρα ανταποκρίνονται; Αξίζει η αγορά τους; Του χρόνου αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα θα του αλλάζω ηλεκτρόδιο με κάποιο καλύτερο (αξιόπιστο). Οι συσκευές που είμαι ανάμεσα είναι οι εξής: Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
|
||||
|
||||
To τριτο εχω δουλεψει με ηλεκτροδιο της american pin point
Πολυ ευχαριστημενος, καλο και αξιοπιστο |
|
||||
|
||||
1) - Yπαρχουν αναφορες για σκαμπανεβασματα στην μετρηση, εχω και γνωμη απο μεταχειρισμενον ομως που συναδει.
2) - η "πιο βαρια" εκδοση του τριτου, αλλα δεν εχω γνωμη. 3) - εχω 2, πολυ καλος στον συστηνω ανεπιφυλακτα. Το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι να περασεις με σιλικονη το πανω μερος του ηλεκτροδιου, για στεγανοποιηση, γιατι αν το βυθισεις λιγο παραπανω παιρνει υγρασια και αρχιζουν οι αποκλισεις. Η παιρνεις ενα pinpoint και κρατας καβαντζα το δικο του. Οχι ομως οτι δεν ειναι καλο και αυτο.
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Πιο industrial κουτι, αλλη διαφορα δεν βλεπω.
|
||||
|
||||
Λέω να πάρω τον PH-201...
|
|
||||
|
||||
εγώ έχω τον πρώτο που αναφέρεις 2 χρόνια τώρα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Μάλιστα όταν είχα ξεστήσει τον φυτεμένο είχα αφήσει το ηλεκτρόδιο εκτός νερού για πάνω από 8 μήνες και όταν το ξανά έβαλα σε λειτουργία στο καλιμπράρισμα είχε χάσει μόνο 0,20. Πάρα πολύ καλώς.
|
|||
|
|||
http://www.ebay.com/itm/Digital-pH-M...60540363543%26
εγώ έχω το παραπάνω 3 χρόνια περίπου, είναι πολύ αξιόπιστο και σταθερό. κανένα πρόβλημα. καλιμπράρισμα όποτε βλέπω αποκλίσεις από το νερό βρύσης(που το τοποθετώ στις αλλαγές, σε ένα ποτήρι), και αυτό συμβαίνει πολύ μα πολύ αραιά. |
|
||||
|
||||
Ναι, αλλά δεν είναι controller.
|
||||
|
||||
αφου ολοι λεμε τις αποψεις μας και τις εμπειριες μας, να ρωτησω κατι ρε Βασιλη, την μπουκαλα θα την εχεις διπλα απο κει που κοιμαστε?
|
||||
|
||||
εαν ακολουθεις τις οδηγιες δεν εχεις προβλημα
υδραβλικος ελεγχος καθε 10χρονια και οταν την γεμιζουν σε εναν κουβα με νερο να δεις για διαρροη απο εκει και μετα εχει μια βαλβιδα ανακουφησης (για να μην σκασει η μπουκαλα σε καποιο πιθανο προβλημα) |
|
||||
|
||||
Έχω τον ph-201 αρκετά χρόνια δουλεύει σκυλί,έχω καταναλώσει 3 ηλεκτρόδια και ο controller δουλεύει ακόμα άψογα.
Σου τον συστήνω ανεπιφύλαχτα. |
|
||||
|
||||
Έγινε παραγγελία
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
επισης το ph controller μου δεν ειναι ανοχη στο Οn/off. Δηλαδη, ολοι εχουμε δει τα ηλεκτροδια δεν πιανουν μια μετρηση και τελος, παιζουν λιγο μεχρι να σταθεροποιηθει. Μεχρι να σταθεροποιηθει λοιπον ανοιγοκλεινε συνεχεια η βαλβιδα. Δεν εχω βρει κανενα controller με ανοχη...ισως η βαλβιδα μου να εκανε θορυβο...απλα το λεω σαν head up... καλο θα ειναι να μας πει και κανενας αλλος αν ειχε τετοιο θεμα....
|
||||
|
||||
Όχι, το έχω στο σαλόνι το ενυδρείο.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
CONTROLLER
Παράθεση:
Ποιόν controller έχεις??? |
|
||||
|
||||
Σήμερα παρέλαβα την 201 και είμαι πολύ ευχαριστημένος!!! Τι ηλεκτρόδιο μου προτείνετε; Θέλω να έχω ένα spare ...
|
|
||||
|
||||
american pin point
|
Tags |
co2, ph controller, ph meter |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά ph controller | aias.george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 11-11-12 02:27 |
Αγορά PH Controller | stratosss | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 18-07-10 06:04 |
ph controller temp controller απο fish-street!! | Papas35 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-10-09 11:14 |
IKS PH CONTROLLER | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-06-08 14:51 |
ph controller.... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 12-04-08 20:31 |