|
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 Διαγωνισμός Φυτεμένων,Βιοτοπικών και Θαλασσινών Ενυδρείων. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Δε σε φοβάμαι, θα το προλάβεις έστω και τελευταία μέρα!
|
||||
|
||||
θα χαρω πολυ να παρω μερος σε αυτον τον διαγωνισμο!!!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
¶ντε Σάκη...να τους δείξουμε λίγο hard rock
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Στην ανακοινωση υπαρχει μια φορμα με τα στοιχεια και πληροφοριες του ενυδρειου.
Αυτη δεν θα δημοσιευεται; Ειναι μονο για τους κριτες; Τα μελη που θα ψηφιζουν, θα ψηφιζουν λαμβανωντας υποψιν μονο μια φωτογραφια; ΥΓΝ αντε να δω ποτε θα γινει διαγωνισμος βιντεο. Ολο νεκρά φυση βλεπουμε
|
||||
|
||||
Προς το παρόν απλά μπαίνουν οι φωτογραφίες με τη σειρά που λαμβάνω τις συμμετοχές. Όταν ολοκληρωθεί η κατάθεση συμμετοχών θα δημιουργηθεί νέο θέμα και θα μπουν όλα σε σειρά ανά κατηγορία και τις λεπτομέρειες (όχι φυσικά τα στοιχεία του κάθε διαγωνιζόμενου!) και μετά θα ανοίξει δημοσκόπηση για την ψηφοφορία!
|
||||
|
||||
Δεν ξερω αν εχει και μεγαλη αξια αλλα ενα μεγαλο μπραβο απο μενα που συνεχιζεται την κληρονομια που σας αφησαν
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Καλη τυχη σε ολους!
|
||||
|
||||
¶μα το ενυδρείο σου πληροί τους όρους του διαγωνισμού φυσικά.
|
|||
|
|||
πληρει ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
εννωει οτι υπαρχουν κανονες διαβασε τους και αν τα εχεις ολα αυτα που λενε οι κανονες τοτε ναι μπωρεις και εσυ μικρουλι λακη.
|
|
||||
|
||||
ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ?
Πως μπορώ να πάρω μέρος?
|
|
||||
|
||||
Εδώ φίλε μου διαβάζεις τις λεπτομέρειες και κάτω κάτω είναι η φόρμα συμμετοχής και το email που στέλνεις!
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=66174
|
|||
|
|||
μεσα και εγω με την συμμετοχη μου.
για παμε λιγο οι θαλασσινοι γιατι μας πηραν φαλαγγι οι <<γλυκοι>>. |
|
||||
|
||||
Για να ακονίζουμε ψαλίδια!
|
||||
|
||||
Ακομη ειναι νωρις.. Μεχρι τον Απριλιο...
Με τις συμμετοχες μου θα γεμισω πρασινο τον διαγωνισμο. |
|
||||
|
||||
Τα νησιά αντεπιτίθενται!
|
||||
|
||||
βλεπω να μην βαζει κανεις αλλος
|
|
|||
|
|||
ΠΡΑΣΙΝΕ μήπως θα μπορούσες να βάλεις τις φωτογραφίες στο θέμα Παρακολούθηση συμμετοχών του διαγωνισμού Aquascaping - GAB 2013 σε σχέση με την κατηγορία?
|
|
||||
|
||||
Μπραβο ρε παιδια.Αν και μικρη χωρα,με λιγους χομπιστες και οχι και την καλυτερη οικονομικη κατασταση φτιαχνουμε ενυδρεια ισαξια και καλυτερα απο αλλες χωρες που τα εχουν ολα σε αφθονια.Παμε να σαρωσουμε τα βραβεια.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Έλεγα να το κάνω στο ίδιο μοτίβο με τον προηγούμενο διαγωνισμό και στο τέλος να μπουν όλα ομαδοποιημένα. Εάν παρόλα αυτά θεωρείτε ότι είναι καλύτερα να είναι από την αρχή χωρισμένα ανά κατηγορία πείτε το και θα το φτιάξω, αλλά όχι άμεσα γιατί δεν έχω χρόνο τώρα. Πείτε τη γνώμη σας! Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι εύκολα για πολύ κόσμο, αλλά ακόμα κι έτσι κάτι κάνουμε. ¶μα τα κόψουμε όλα πάει, να κρυφτούμε στην τρύπα μας!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Περα απο την πλακα, ναι καλυτερα θα ηταν ανα κατηγορια, αλλα εννοειται οταν και αν θα εχεις χρονο.
|
||||
|
||||
καλη τυχη σε ολους !!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ναι ανα κατηγορια!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
--------------------------------------------------------------------------- Να κάνω εγώ μια ερώτηση παίδες? Σχετικά με τα λίτρα, μετράνε τα μικτά ή τα καθαρά?? το ρωτάω για να ξέρω αν θα διαγωνιστώ στους Μικρούς ή στους Μεγάλους Κήπους... Μικτά λίτρα έχω 125, καθαρά 95-96 περίπου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nospanos : 13-01-13 στις 02:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Τα μικτά λίτρα μέτρα.
|
||||
|
||||
ΕΝτάξει, άρα θα διαγωνιστώ στους Μεγάλους Κήπους με το μεγάλο μου ενυδρείο και με το 16λιτρο στους αντίστοιχους μικρούς... Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
Να ζητήσω συγγνώμη για αρχή από κάποιους που τους έχω ταλαιπωρήσει και δεν έχω ανεβάσει ακόμα τις συμμετοχές τους. Δυστυχώς έρχονταν κάποια email στα ανεπιθύμητα και δεν τα έβλεπα. Τις επόμενες μέρες θα περαστούν μια και τώρα δεν προλαβαίνω.
Επίσης, να κοιτάτε καλά τους όρους και να συμπληρώνετε όλα τα στοιχεία της φόρμας, για να μη σας ζητάω να μου στέλνετε συμπληρώματα και σας κουράζω! Για καλό και για κακό εάν βλέπετε ότι έχουν περάσει κάποιες μέρες και δεν έχω ανεβάσει τη συμμετοχή σας να με ενοχλείτε με πμ.
|
||||
|
||||
Εμένα πάλι, κάτι μου θυμίζει η φωτογραφία στην υπογραφή του Stefs...
http://s20.beta.photobucket.com/user...00lt%20Planted
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακοίνωση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING - GAB 2013 | exelix | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 | 1 | 11-11-12 13:54 |
Τα αποτελεσματα του διαγωνισμου aquascaping του GAB.... | Raven | Greek Aquarist's Boards | 13 | 14-01-11 21:20 |
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- Διαγωνισμος aquascaping | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 125 | 01-12-10 20:34 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING | ΠΣΦΕ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 16-07-08 08:29 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |