|
||||
|
||||
Θέμα με την αεραντλία
Καλησπέρα παιδιά!
Έχω ένα θεματάκι και χρειάζομαι την βοήθεια σας! Έχω πολύ μεγάλη αερόπετρα και παράγονται πολλές φυσαλίδες.Θέλω να μειώσω λίγο την παραγωγή φυσαλίδων γιατί μαζεύονται στην επιφάνεια αφροί και μου στάζει,με αποτέλεσμα να έχει χαλάσει το ξύλο στην βάση. Να αλλάξω την αερόπετρα μου με πιο μικρή ή να βρώ κάποιο τρόπο να μειώσω τον παραγώμενο αέρα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! |
|
|||
|
|||
Γιατι δεν κατεβαζεις λιγο την σταθμη του νερού?
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ....
|
|
||||
|
||||
Και πιο μικρη να ειναι η αεροπετρα, νομιζω το ιδιο θεμα θα εχεις. Στην ενταση της αεραντλιας ειναι το θεμα μαλλον. Υπαρχουν κατι σαν βανακια για τις αεραντλιες, οι οποιες ρυθμιζουν την ενταση, αν δεν ρυθμιζει η ιδια η αεραντλια. Ζητα σε ενα πετσοπ, εχουν.
|
||||
|
||||
Συγκεκριμενα, αυτο:
|
||||
|
||||
Δοκιμασε να τσακισεις λιγο το σωληνακι της αεροπετρας ωστε να μειωσεις την ενταση του αερα.
|
||||
|
||||
Καταρχήν ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας.
Malawi Lover : επειδή το ενυδρείο είναι στο δωμάτιο μου,αν κατεβάσω την στάθμη θα ακούγεται το νερό απο την εισαγωγή,θα κατουριέμαι συνέχεια και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ Η αεραντλία μου είναι η Tetratec APS 100.Δεν έχει ρύθμιση ροής αέρα,οπότε θα πάω να πάρω ένα ρυθμιστή που μου πρότεινε ο φίλος nazgul STEFANOS PAKOU θα δοκιμάσω και την μιρκή αερόπετρα σε συνδιασμό με τον ρυθμιστή. Είδωμεν λοιπόν κύριοι |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
A ωραία ρε Βαγγέλη...
|
|
||||
|
||||
Ακόμα καλύτερα να βάλεις ένα διπλό/τριπλό ρυθμιστή ώστε να φέυγει από κάπου ο επιπλέον αέρας γιατί αν απλά περιορίσεις τη ροή (με μονό ρυθμιστή ή τσάκιση), ζορίζεις το λάστιχο-μεμβράνη της αντλίας και θα σου τρυπήσει πιο γρήγορα
|
|
||||
|
||||
Αγόρασα ένα διπλό ρυθμιστή πίεσης...
Την βάνα με την σωλήνα την έχω εντελώς ανοιχτή και την δεύτερη την έχω ψιλοκλείσει,για να μην φεύγει όλος ο αέρας προς τα έξω,αλλά και για να έχει την απαρέτητη πίεση για να πηγαίνει ο αεράς προς την αερόπετρα και στην συνέχεια να περνάει στο νερό. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές σας |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέμα συγκατοίκησης | NikosLrs13 | Bettas | 17 | 25-11-11 22:32 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Θέμα με άμμο | Βενέρης Πέτρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 12-12-06 16:22 |