|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστω.
Το co2 το επεστρεψα στο φυτεμενο, το ph απαξ και επεσε κρατιεται εκει μονο με τις αλλαγες. Καθολου co2 δηλαδη. Το μονο που παρατηρω ειναι οτι με τα φωτα ανεβαινει το ph στο 7 και χωρις φωτα πεφτει στο 6,7 το πολυ. Παλιοτερα που ειχα kh στο 2 ηταν πιο σταθερο (για ευνοητους λογους) Ναι ευτυχως εχω a/c στον χωρο αλλα ηθελα να τρεξω το ενυδρειο αυτο το καλοκαιρι μονο με τους ανεμιστηρες να δω τι κανουν. Ευτυχως που δεν εχω προβλημα με τον θορυβο... Το επομενο καλοκαιρι πρωτα ο θεος θα το αναβω στα δυσκολα γιατι οντως ειναι μεγαλη η ταλαιπωρια. Το equilibrium το προσθετεις στο νερο της αλλαγης, η στο ενυδρειο;
|
||||
|
||||
Γιατι δεν πέρνεις ενα spliter για το co2 ? Να εχεις και στα 2 ενυδρεία?
Το equilibrium το προσθετω στο νερό της αλλαγής , αλλα δεν διαλυεται ευκολα.. και φευγουν κοματια μεσα με την αντλια... Και μέσα να το ρίξεις το ίδιο είναι μην σε ανυσυχεί.. Ενα προβλημα που παρατήρησα ειναι με τους ανεμιστηρες το καλοκαίρι , εριχνα περισότρο co2 γιατι δεν σταματουσαν σχεδον , οπότε εχε στο νου σου την αυξηση του ph... |
|
||||
|
||||
Ειναι σε αλλο χωρο το φυτεμενο με το co2, και πρεπει να περασω σωληνακι απο το ενα δωματιο στο αλλο, κατι που θελω να αποφυγω.
Αλλα για την ανοδο του ph το καλοκαιρι, μαλλον θα πρεπει να το κανω...
|
||||
|
||||
Δοκιμασε το θα εχεις και καλυτερη αναπτυξη φυτων και χαμηλοτερο ph , εγω εχω για τα γαριδάδικα μια 5 κιλη μπουκάλα με ενα μανομετρο με 6 εξοδους και το έχω ολη μερα ανοιχτο.
|
|
||||
|
||||
Το ξερω απο τοτε που το ειχα βαλει, η moss "εξεραγη"
|
||||
|
||||
Γαριδοholic
Παιδιά δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με γαρίδες, αλλά κάθησα και διάβασα όοοολη τη συζήτηση σας από την αρχή, είδα και τις φωτογραφίες και ξετρελάθηκα! Λέω να κάνω κι εγώ μια δοκιμή, αλλά έχω κάποιες απορίες...
1. Από πόσα λίτρα και πάνω πρέπει να είναι ένα ενυδρείο κατάλληλο για γαριδούλες? 2. Μπορούν να συνδυαστούν και με κάποια ψαράκια ή θα πρέπει να έχει μόνο γαριδούλες? 3. Η διαδικασία για να στρώσει το ενυδρείο είναι ή ίδια όπως όταν θέλουμε να βάλουμε ψαράκια ή πρέπει να προσέξω κάτι άλλο? Αυτάαααααα περιμένω νέα σας!!! |
|
||||
|
||||
Ιωαννα διάβασε εδώ:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28439 Εδω : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=33328 και εδώ : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28279 θα βρείς αρκετές πληροφορίες... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Ωραίος Σάββα..
Εμένα μου αρέσει έτσι όπως είναι |
|
||||
|
||||
Αν γίνεται να βοσκήσουμε κι εμείς λίγη μος! Τι έκανες βρε εκεί μέσα;! Πολύ μου αρέσει η τακτοποιημένη ζούγκλα σου!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Η πλακα ειναι που εγω δεν εκανα τιποτα περα του να βαλω την moss στα κλαδια (ουτε καν δεμενη δεν ειναι πιαστηκε μονη της), και το co2 για ενα μηνα. Μετα παει στον αυτοματο.
|
||||
|
||||
τρελανε μας! πολυ ωραιο!
|
|
||||
|
||||
Τα νεα μου "μωρα" που εψαχνα ανα τον κοσμο και ανα τας Ευρωπας και τα βρηκα στο petcity της γειτονιας μου!
Κυριες και κυριοι caridina babaulti blue: Mην βαρατε για την ποιοτητα των φωτο, ειναι με μια κομπακτ που εχω προσαρμοσει προχειρα τον φακο της πρωτης μου φιλματης...
|
||||
|
||||
Αν και μας πηρες τα ματια....
ειναι πανεμορφες!!!!! απο τιμες τι λενε? |
|
||||
|
||||
Πανέμορφες!
Βγάλε καμιά καλύτερη φώτο
|
||||
|
||||
Παράθεση:
1,80!!! ------------------------- Συντομα... ------------------------- Μονο για την αναπαραγωγη τους κυκλοφορουν διαφορες αποψεις, φαινεται ομως σαν επικρατεστερη οτι γεννουν λαρβες, που ομως δεν χρειαζονται υφαλμυρο για να επιζησουν...
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 05-11-12 στις 17:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
αυτες τι λενε...
ειναι τοσο ευαισθητες οσο οι crystal? η σκυλια σαν τις cherry? |
|
||||
|
||||
Oχι καμια σχεση, ειναι αρκετα ευκολες, μεσα σε καποια ορια βεβαια.
Απο θερμοκρασια μπορουν να αντεξουν μεχρι 28.
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφες οι γαριδούλες σου γείτονα και το ενυδρείο άπαιχτο.
|
|
||||
|
||||
Καλοριζικες... ακομά δεν εχουν δειξει τα χρώματα τους ...
Ανεβασε καμία καλυτερη φωτογραφια. Και εγω ψάχνω να βάλω κατι αλλο μαζι με crs και rcs... |
|
||||
|
||||
Μη με κουρδιζετε βρε σεις, εχω το κινητο για επισκευη, εδωσα την nikon, και δεν εχω προς το παρον δυνατοτητα για καλυτερα κοντινα!
Και εχω φουρκιστει διπλα γιατι εχθες ειδα το πρωτο κρυσταλλακι! Απο οτι πληροφοριες μπορεσα να συγκεντρωσω, οι babaulti και οι thambipillai, δεν διασταυρωνονται με τις crs/rcs. Kαι τις 2 τις βρηκα τυχαια! ------------------------- Παντως αν ειχα την δυνατοτητα θα εστηνα απο ενα ενυδρειο για το καθε ειδος που δεν μπορει να κρατηθει μαζι τους... Τις θελω ολες! Το απωθημενο μου ειναι οι blue tiger, αλλα δεν εχω ακομα την εμπειρια για αυτες...
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 07-11-12 στις 22:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Αφού έχεις διατηρήσει CRS με επιτυχία μπορείς να προχωρήσεις και σε blue tiger, το ίδιο επίπεδο δυσκολίας έχουν με προσοχή κι εδώ τις υψηλές θερμοκρασίες
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οι tiger ειναι στο ιδιο επιπεδο με τις crs αλλα οπως λες θες ενα ενυδρειο ακομη. Στο δικό μου οι crs με το που τις αλλαξα ενυδρειο αυγωθηκαν 5 για τις red cherry δεν εχω ιδεά τι γινεται οταν ερθουν για φαγητο βλέπεις μια κοκκινη μαζα που καλυπτει το βυθό. |
|
||||
|
||||
Τα πρωτα κρυσταλλακια εχουν αρχισει εδω και αρκετες μερες να κανουν δειλα δειλα την εμφανιση τους και να διεκδικουν τροφη απο τις μεγαλες:
|
||||
|
||||
Θα το κάψουμε απόψε!
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Μόνο τσίπουρο υψηλής ποιότητος!
|
||||
|
||||
Να τα χαιρεσαι !!!
|
||||
|
||||
Αντε να πληθαινουν...
|
|
||||
|
||||
Μπραβο ρε φιλε!να τα χαιρεσαι!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετακομιση απο 80 λιτρα σε 400!!! | ababapanos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 41 | 05-07-09 15:29 |
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ | floridis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 04-09-08 08:06 |
μετακομιση | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 30-06-08 01:25 |
Μετακομιση | netblues | Greek Aquarist's Boards | 7 | 12-02-08 14:02 |