|
||||
|
||||
Χώρισμα ενυδρείου
τι μπορώ να χρησιμοποιήσω σα χώρισμα για ενυδρείο?έχω ένα 7 λίτρα και θέλω να το χωρίσω στη μέση.σκέφτηκσ το πλεξιγκλας αλλά δεν ξέρω αν στερεώνεται κάπως.το φελιζόλ θα'χει πρόβλημα στο νερό?
|
|
|||
|
|||
Μπορείς να βάλεις λεπτό πλέγμα (σίτα) ή να κολλήσεις οδηγους πλαστικούς στο μπροστά και στο πίσω τζάμι και να βάλεις φορετό τζάμι ή πλεξιγκλας και όποτε θέλεις το βγάζεις.
|
|
||||
|
||||
φελιζολ??
περα απο το οτι θα ειναι ασχημο, επιπλεει παρα πολυ.. Πλεξιγλας και λιγη σιλικονη, αφου το αδειασεις... σε 48 ωρες εισαι οκ Ανοιξε του και αρκετες μικρες τρυπες για να κυκλοφορει το νερο. |
|
||||
|
||||
αν βάλω πλέξιγκλας και σιλικόνη είναι μόνιμο το χώρισμα,έ?οι πλαστικοί οδηγοί τι είναι?? πού τους βρίσκω?τους βγάζω όποτε θέλω?
|
|
||||
|
||||
Μπορείς να βάλεις πλαστικό οδηγό και να το έχεις κολημένο μόνιμα
και να αφαιρείς μόνον το χώρισμα ειτε ειναι απο τζαμι ειτε απο πλεξιγκλας. Πλαστικό οδηγο μπορείς να βρείς στο πρακτικερ και σε κατάστημα με ηλεκτρολογικά. Ισως μπορεί να βοηθήσει κάποιος που μένει κοντά σου. |
|
|||
|
|||
Βρηκα ενα τετοιο χωρισμα στο νεο PET CITY του Αμαρουσιου , πιστευω να το εχουν και τα αλλα της αλυσιδας .
Ειναι ειδικο χωρισμα για ενυδρεια και προσαρμοζεται μαλλον σε ολες τις διαστασεις . Μπορειτε να ριξετε μια ματια οσοι θελετε να χωρισετε το ενυδρειο σας , δεν κοστιζει και πολυ ακριβα , περιπου € 8 - 9 .
|