|
|||
|
|||
κονβικτ ερωτηση συμπεριφορας
το ενηλικο αρσενικο μου κονβικτ βγαζει αμμο απο τα βραγχια του και τριβεται αρκετα σε καποιες πετρες τελευταια. Ακομα περναει πολλες ωρες κρυμμενο. ταιζω πελλετς που επιπλεουν και δειχνει σαν να τις φοβαται... δεν μπορω να πω οτι καλοτρωει. εμφανισιακα δεν βλεπω κατι διαφορετικο. ειναι λογικα ολα αυτα?
|
|
||||
|
||||
Για την αμμο απο τα βραχια ναι. Το κανουνε. Επίσης, οταν αλλαζουν περιβαλλον, στρεσσαρονται και τρομάζουν με το παραμικρο. Εχεις κανει καποια αλλαγή προσφατα;
|
|||
|
|||
Γιατι το κανουν αυτο με την αμμο; Οχι δεν εχω αλλαξει τιποτα
|
|
||||
|
||||
Με αυτο τον τροπο φιλτραρουν οτιδηποτε διαθεσιμη τροφη μπορει να βρίσκεται στην αμμο. Ολες οι κιχλίδες το κάνουν!
|
|||
|
|||
δεν το ηξερα και δεν εχω δει τις λαμπιντο να το κανουν, για αυτο! τωρα να δουμε και πως θα φαει
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοιλια μικρου κονβικτ | Vangelis21 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 0 | 23-09-12 18:24 |
Αλλαγη συμπεριφορας | jimfytakis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 25-07-07 15:32 |
Γεννησαν τα Κονβικτ μου....!!! | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 8 | 29-11-04 16:57 |
Πρόβλημα συμπεριφορας | Dimis. | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 27-10-03 21:55 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ;;; | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:37 |