|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Αμερικανιες
|
|||
|
|||
ΚΟΡΥΦΑΙΟ! πωω φιλε πορωθηκα τωρα θα κατσω να δω ολα τα επεισοδια!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Σπυρο το ειχα βρει παλαιοτερα. Πιο πολυ (ή μονο) θαλασσινα δεν κανουν? Ειχα δει ενα επισοδειο απο τον 3ο κυκλο στο youtube με ενα ενυδρειο θαλασσινο που εβγαινε ενα τεραστιο ψευτικο κεφαλι καρχαρια στη μεση με ανοιχτο το στομα....γελαγα 10 ωρες....καιλες ειναι...πραγματικα οπως το λες: ''Αμερικανιες''.
|
|
||||
|
||||
Και γράφουν τόσο ωραία μουσική, όπως: http://www.youtube.com/watch?v=np0solnL1XY
Mod. edit: Τα ρατσιστικά σχόλια αφαιρέθηκαν,δεν είναι δυνατόν να γενικεύει κάποιος στους χαρακτηρισμούς του για ένα λαό,κάθε άτομο είναι μοναδικό Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 08-09-12 στις 10:40 Αιτία: Ρατσιστικά σχόλια |
|
||||
|
||||
μια ζωη μες την κιτσαρια αυτος ο λαος.....
|
|||
|
|||
Όντως...εχεις απολυτο δικιο!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 08-09-12 στις 09:55 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Κι εμεις εχουμε τις εξαιρεσεις μας http://www.youtube.com/watch?v=5q9H2cd36RU
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 08-09-12 στις 09:57 |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ευχαριστω για το ποσταρισμα, ειναι μια εκπομπη που θα αρχισω σιγουρα να βλεπω. το πρωτο επεισοδια εκπληκτικο. Η καραντινα των τυπων κοστιζει οσο θα κοστισουν ΟΛΑ τα ενυδρεια της ζωης μου μαζι!
|
|
|||
|
|||
Χαχαχαχαχα...σωστός!
|
|
||||
|
||||
Μπορειτε να παρετε εξισου ωραιες ιδεες κι απο εδω
Ολα τα ειδη "ενυδρειων"
|
|||
|
|||
Χαχαχαχα....! Εγω με την ψαροτουαλετα...ειμαι κομπλε!
|
|
|||
|
|||
Παιδια το εκτροφειο στο οποιο πανε τα παιδια ειναι το καλυτερο πετ σοπ που εχω δει ...σε αφηνουν να διαλεγεις μονος σου τα ψαρια και με μια αποχη...οχι σαν τους δικους μας που μας βαζουν τα αρρωστα...θελω κι εγω να παω εκει!
|
|
||||
|
||||
Κι εδω μονοι μας διαλεγουμε ψαρια.
Δεν εισαι υποχρεωμενος να παρεις τα αρρωστα. Καταρχην αν εχει αρρωστα το ενυδρειο, δεν παιρνεις κανενα.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Επισης αν εκανες κανα μισαωρο να πιασεις το ψαρι που ηθελες και απο το στρες εστελνες τα μισα ψαρια στον αλλο κοσμο θα αποζημιωνες τον ιδιοκτητη τους?
|
|||
|
|||
κοιτα και οι ιδιοκτητες κυνηγουν πολυ ωρα τα ψαρια και στρεσσαρονται πολυ τα ψαρια..παντως εμενα ενα πετ σοπ πριν τρια χρονια με ειχε αφησει να πιασω εγω με την αποχη ενα γκουραμι που το εχω ακομη στο ενυδρειο μ...απλως το μονο που χρειαζεται ειναι προσοχη με την αποχη γιατι μπορεις να τραυματισεις τηναποχη...γι'αυτο το λογο τα βαζουν σε μικρα ενυδρεια για να παινονται ευκολα και μου το ειπε ενα πετ σοπ αυτο...
|
|
|||
|
|||
καμια σχεση. στο εξωτερικο εχουν 1-2 ψαρια σε καθε ενυδρειο και χιλιαδες ενυδρεια. οχι 10 ενυδρεια με 300 ψαρια το καθενα μεσα. Μιλαμε βεβαια για τα μεγαλα και/η ακριβα ψαρια
|
|
|||
|
|||
+συμφωνω αλλα και τα γρηγορα ψαρια
|
|
||||
|
||||
Εχετε ιδια αποψη γι αυτο?
Διοτι εγω που εχω παει δεν ειδα 1-2 ψαρια σε καθε γυαλα,ουτε χιλιαδες ενυδρεια! Σαφως υπαρχουν καταστηματα με πολλα ενυδρεια και εξαιρετικα οργανωμένα αλλα 1-2 ψαρια ανα γυαλα εχουν μονο ψαρια δυσκολα στην συνυπαρξη και εξαιρετικα ογκώδη (φροντοζες,channa κτλ) Σε ποιο μαγαζι ποιας χωρας πηγατε εσεις? Διοτι Γερμανια,Αυστρια,Τσεχια και Βελγιο που πηγα εγω δεν...
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Εχεις παει στις USA και εχεις επισκεφθει ψαρομαγαζο ή το εχεις δει στο νετ η στην tv?
|
|||
|
|||
ψαρομαγαζα μονο ονλαιν και μου εχουν πει κιολας μιας και δεν ασχολιομουν με το χομπυ τοτε
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οτι εχεις δει απο τις φωτο και τα βιντεο στο νετ...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
γιατι φαντασματα εβλεπα η αλλου αποψη ειναι το τι βλεπει με τα ματια του?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μονο αν πας ο ιδιος να ψωνισεις βλεπεις το πραγματικο καταστημα. Και εδω αν κινηματογραφησει κανεις για διαφημιστικους λογους το waterinn η ακομα και μερικα καταστημα του pet city θα τα δεις στην tv και στο youtube και θα παθεις την πλακα σου,ομως αν πας εκει να ψωνισεις ειναι πιθανον να βρεις και ελλείψεις στα τανκς και παραγεμισμενα ενυδρεια και αλγες-κοραλινες στα τζαμια. Οποτε ναι,οταν βλεπεις ενα βιντεακι στο σαιτ του καταστηματος για το ιδιο το καταστημα,ειναι πιθανον να βλεπεις φαντασματα!
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΟΚ, έχεις δίκιο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|