|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
MALAWI 240L
Διαστάσεις:120x40x55
Όγκος:240 lit Κατηγορία:malawi Φυτά:valisneria, anubia nana Ψάρια / ¶λλα είδη: labidochromis caeruleus 1m2f Pseudotropheus socolofi 1m2f, afra white top 1m, Pseudotropheus Acei Ngara White Tail 1m1f+2 νεογέννητα Διακοσμητικά υλικά: 40 κιλα λαβα, άμμος θαλάσσης Φόντο: μαυρο χαρτονι Φωτισμός:2 τ5 54watt Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες Φιλτράρισμα:Εσωτερικό Φίλτρο juwel, εξωτερικό φίλτρο dolphin C-1300 Θερμοστάτης:300W +4 ανεμιστήρες Παράμετροι: pH: 8.0 Γενική σκληρότητα (GH):- Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):- Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5-10 Αλλαγές νερού:καθε 15 μερες 30 τις εκατο Θερμοκρασία: 27 |
|
||||
|
||||
Καλή προσπάθεια.
Απο μετρήσεις πως πάμε? Καλό θα ήταν να βγει το afra καθώς είναι 1 αρσενικό, αλλά και 4 είδη είναι πολλά στα λίτρα σου. Επίσης όσον αφορά το στήσιμο των πετρών:Καλή προσπάθεια, αλλά τις φοβάμαι λίγο διότι είναι μεγάλες πέτρες και τις έχεις δώσει και πολύ ύψος. Ειδικά αυτές που είναι πάνω πάνω δεν προσφέρουν τίποτα. Γνωμη μου είναι να κάνεις 2 στίβες(μια αριστερά και μια δεξιά) όχι πολύ μεγάλες, αλλά να προσφέρουν κρυψώνες. Και αν δεις ότι οι πέτρες δεν φτάνουν προσθέτεις και άλλες. Αυτά για αρχή. Καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
εχει δικιο ο παναγιωτης
παντος καλη προσπαθεια
|
|||
|
|||
Ωραίο φίλε!
θα έλεγα πρόσθεσε μια γύρα μικρές πέτρες λάβας, έτσι κι αλλιώς είναι πολύ ελαφριές και δε θα δημιουργήσουν πρόβλημα, για να δημιουργηθούν κρυψώνες ειδικά για τις γέννες! |
|
||||
|
||||
ωραια προσπάθεια Σταθη,
περιμενουμε και νεες φωτο απο την εξεληξη του
|
||||
|
||||
Καλή προσπάθεια και μου αρεσει το κοκκινο, αλλα:
1) Επειδή θα σκαβουν τα ψαρια θα πρεπει να μην εχει κενο το κατω τζαμι με της πετρες, εκτος αν θες να κατεδαφίσουν της πετρες 2) κανε σπηλιές να μπορουν nα κρύβονται ευκολα, κύριός τα θηλυκά 3) δεν θα πω οτι εχεις πολλα γιατι δεν ειναι και πολυ ύποπτα τα είδη σου αλλα μην βάλεις αλλα good work..... |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Στις πάνω κρυψωνες παρατήρησα, ότι πάνε τα labidochromis, και το afra. Προσθεσα μερικές πέτρες περιμενω τα σχόλια σας για το αποτέλεσμα |
|
||||
|
||||
Σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα!
τα κH και gh δεν είναι τα σημαντικά. σημαντικά είναι να κάνεις και νο2 και νη3! |
|
||||
|
||||
μου αρεσει που εχεις γεμισει με πετρες την πλατη. ναι ειναι καλυτερο. ειναι 2 πετρες που τις στηρηζεις καπως στο φιλτρο και μου φαινεται οτι ειναι λιγο στον αερα? προσοχη στην κατολισθηση.
μπραβο. και οι πετρες σου μου αρεσουν |
|
||||
|
||||
αστερι εγινε σταθη μπραβο ρε φιλε
|
|
|||
|
|||
Μία ευχαριστη έκπληξη χτες!!! Νεογέννητα socolofi!!!!
|
|
||||
|
||||
μπραβο σταθη. |
|
||||
|
||||
μπραβο να σου ζησουν!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
Να σου ζησουν.
|
|
||||
|
||||
να σου ζησουν. πολυ χυμα τα βλεπω. τα δικα μου κρυβονται πολυ.
|
|
|||
|
|||
Μαλλον επειδη ήταν η πρωτη μερα και είχαν αγνοια κινδύνου!!
, απο χτες είναι (ολα???) σε κρυψώνες ανάμεσα στις πέτρες |
|
||||
|
||||
μπραβο ρε σταθη τα καταφερες και πολυ γρηγορα μαλιστα.
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια για την γεννα ! ¶ξιος !! : )
|
||||
|
||||
Ομορφο και το ενυδρειο και τα ψαρακια, να σου ζησουν
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτασεις για 240l | xristosg7 | Tanganyika | 17 | 21-11-11 20:22 |
Ενυδρίο malawi 240l | Markos145 | Malawi | 61 | 30-05-11 00:14 |
Νέο Aquael 240L (Malawi) | sonic | Malawi | 19 | 12-12-10 21:06 |
στησιμο 240l | kws | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 23-09-10 21:55 |
Ανεμιστηράκια σε 240L? | ANXRI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 14-01-09 18:34 |