|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μικρος χειροποιητος καταρρακτης
Αποφασισα λοιπον να φτιαξω ενα μικρουλι καταρρακτη..αφου δηλώνουμε κ καλλιτεχνες! Βασικα ηθελα να κρυψω κ τον μικρο σωληνα της αντλιας! Για αρχη θα αποτελειται απο 2 κομματια το ενα θα ¨καθεται" απανω στο αλλο! Τι λετε?ακομα θελει δουλεια κ ειναι ολοκληρο στο χερι και οι πετρουλες κ ολα!
|
|
||||
|
||||
μαρέσει...βαλε και φώτο οταν θα ναι έτοιμο..σου κλέβω την ιδέα
|
|
||||
|
||||
oμορφη κατασκευή αλλα θα προτιμούσα άμμος ή ψιλό χαλίκι να καλύπτει το υλικό που εινια φτιαγμένος ο καταράκτης γιατί μου φαίνεται σαν ''λασπωμένος'' καλή συνέχεια με το εγχείρημα
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
οταν θα ψηθει θα γινει πετρα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thodoris_ : 17-06-12 στις 19:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Προχωραει το εργο!!
|
|
||||
|
||||
το κατω μερος ειναι ετοιμο!!
|
|
||||
|
||||
Πολλες καλημερες..κ καλη βδομαδα!!
ετοιμο κ το πανω μερος!!
|
|
||||
|
||||
Μου έχει μπει μια τρελή ιδέα ότι κάτι ψιλοξέρεις από πηλό!
Έγινε πολύ όμορφο!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν θεs ριξε μια ματια στο πιο κατω link,εχω περισσοτερες φωτογραφιες εκει.. http://www.facebook.com/thodorisart |
|
||||
|
||||
Τι λες τώρα!!! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια δουλειά! Εσύ είσαι ΤΟ ταλέντο!!!! Θερμά συγχαρητήρια!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Ευχαριστω παρα πολυ lucy νασαι καλα!
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραια δημιουργηματα
Μαρεσε πολυ ηκρδια και το χαρτινο καραβι οπως και τα γλυπτα. Ολα, ολα, πολυ καλα. Πολυ τυχερος οποιος μπορει και χρησιμοποιει τη δουλεια-τεχνη του, στο χομπι του. (Εγω ειμαι ατυχος. Tο μονο που εχω πετυχει ειναι να εχω τα ψαρια κολλημενα στο τζαμι και να κανουν headbanging)
|
||||
|
||||
Όλο εκπλήξεις θεόδωρε. Μια χαρά ο καταρράκτης. Να δει πόσο όμορφα θα δείξει όταν πολλές από τις επιφάνειες, του τις καλύψει η άλγη και δείχνει πιο φυσικό!
Το νεράκι στη λίμνη (σε άλλη φώτο) σαν να το είδα λιγάκι θαμπό?
|
||||
|
||||
Αν και έχω φίλους και γνωστούς που δημιουργούν διάφορα, εντυπωσιάστηκα!
Και μένα η καρδιά μου άρεσε πολύ (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είμαι αιμοδότης-πορωμένος). Ο καταρράκτης μας εδώ πολύ ωραίος, αλλά θα προτιμούσα αυτό: http://www.newzimbabwe.com/FCKEditor...pool-2-550.jpg |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ναι η αληθεια απ την επομενη μερα που φυτεψα το νουφαρο κ τον παπυρο εχει θολωσει..τι πρεπει να καμω?Ειναι κακο? ------------------------- Παράθεση:
Ευχαριστω,νασαι καλα!Χαχα ολοι εχουμε καποια χαρισματα ο καθενας με το δικο του! ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thodoris_ : 18-06-12 στις 13:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Να σε δω του χρονου τι θα κανεις...
|
||||
|
||||
του χρονου δεν θα ειναι μινιατουρες!
|
|
||||
|
||||
Εμπλεξες με τους πελλους ;; ο θεος μαζι σου
|
||||
|
||||
Σχεδον ετοιμο!!
|
|
||||
|
||||
[QUOTE=Yiannis59;675533]Εμπλεξες με τους πελλους ;; ο θεος μαζι σου [/QUOTE
Λιο πολλα ουλοι κουβαλαμε μια πελλαρα! |
|
||||
|
||||
ΜΠΡΑΒΟ!!!μου αρεσουνε πολυ τα εργα σου.πολυ ομορφα ολα αλλα με τις μινιατουρες τρελλαθηκα ελπιζω να συνεχισεις να ανεβαζεις δουλειες σου στο fb,θα σε παρακολουθω
|
|
|||
|
|||
Συγχαρητηρια! Εγινε πολυ καλο (και απ'οτι βλεπω θα γινει ακομα καλυτερος)!!
|
|
||||
|
||||
Εγώ αναρωτιέμαι από τώρα, τί πρόκειται να φτιάξεις του χρόνου...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Καλημερα..χεχε εχω πολλα στο μυαλο μου αλλα σιγα σιγα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thodoris_ : 21-06-12 στις 10:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παρεπιπτοντως, συνονοματε Thodoris_, πολυ ωραια δουλεια. Καλες εμπνευσεις...
|
|||
|
|||
Μπραβο ρε Θοδωρα πολυ ωραιο!
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Θόδωρα εχουν να με φωναξουν εδω και χροοοονια! Ευχαριστω ευχαριστω! ------------------------- ετσι ετσι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thodoris_ : 24-06-12 στις 23:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Πολλες καλημερες,καποιες φωτογραφιες απο την τοποθετηση του μικρου καταρρακτη!
Δοκιμη και τοποθετηση του κεραμικου καταρρακτη!(εχει προηγηθει ψησιμο και βαψιμο με μη τοχικα χρωματα)
και ο μικρος καταρρακτης δουλευει μια χαρα!
|
||||
|
||||
Με κάποιο μαγικό τρόπο συνεχίζεις να κάνεις τις πανοραμικές σου να μοιάζουν σαν να έχεις τραβήξει μια λιμνούλα σε ένα ξεχασμένο κομμάτι του δάσους και σίγουρα να φαίνεται μεγαλύτερη από ότι είναι! Τι θα γίνει με την περίπτωσή σου;!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καταρρακτης σε γλαστρολιμνη | gouts0unin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 12-09-10 23:17 |
παρουσιαση μικρου ενυδρειου | taspan78 | Bettas | 9 | 12-04-10 17:24 |
θερμοστατης μικρος | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-02-10 20:42 |
Πως σας φαινεται ο μικρος ? | imichal | Malawi | 12 | 23-12-08 21:16 |