|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
μεσα και γω...
|
|
|||
|
|||
Γεια σας παιδιά. Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και φαντάζομαι θα ξέρετε.
Μένω στα Χανιά και θέλω να αγοράσω μια λάμπα για φωτισμό ενός ενυδρείου 140 λίτρων σε σχετικά χαμηλή τιμή (όντας φοιτητής). Πού θα με συμβουλεύατε να πάω να κοιτάξω και τι περίπου να περιμένω από άποψη τιμής? Επίσης, αν έχει κάποιος να μου δώσει, εννοείται το συζητάμε να την αγοράσω! Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
'σπεραααα!
θα βάλεις φυτα?τι ψάρια έχεις?τη μήκος έχει το ενυδρείο? |
|
|||
|
|||
Λειτουργεί ήδη κάμποσα χρόνια το ενυδρείο! Απλά μου χάλασε η λάμπα που είχα πριν!
|
|
|||
|
|||
ok, παμε παλι
8α αλλαξεις φωτιστικό ή μονο λαμπα? Τι αναγκες έχεις?ειναι φυτεμένο ή απλά πραγματα? |
|
|||
|
|||
Κοίταξε, έχω ένα καπάκι με 2 λάμπες επάνω, το οποίο είναι μια κατασκευή μισή δικιά μου μισή του παιδιού στο πετ σοπ, όχι και πολύ καλή ομολογώ, με την οποία είχα συνεχώς προβλήματα. Καιγόντουσαν συνεχώς οι λάμπες, (οι οποίες συγκεκριμένες έχουν και πολλή κατανάλωση έμαθα αργότερα), και τις προάλλες εξεράγη και ο μετασχηματιστής, για κάποιο άγνωστο λόγο (!). Θέλω λοιπόν αν είναι τώρα να αγοράσω, σε περίπτωση που μπορώ οικονομικά, μια λάμπα από αυτές που στηρίζονται από πάνω, χωρίς να μπλέκω με μετασχηματιστές κλπ.
Το ενυδρείο μου είναι 70*40*50, 140 λίτρα και είναι φυτεμένο με δύο μικρές ανούμπιες. Από ψαράκια απλά πράγματα, μερικά ζωοτόκα και ένας plecostomus. |
|
|||
|
|||
αρα θες χαμηλη φωτεινοτητα και καταναλωση
εγω στην θεση σου θα εφτιαχνα καινουριο (κανονικο....) καπακι, αν πας σε μαγαζι με ηλεκτρολογικο υλικο θα σου πουν τι λαμπες και τι μπαλαστ θα παρεις, βαζεις και 4 στεγανα ακροφύσια και εισαι κυριος για κρεμαστο δεν εχω αποψη αλλα δεν ειναι φτηνο, ασε που με ανοικτο το καπακι θα εχεις μεγαλυτερη εξατμιση και "αρωματα" στον χώρο..... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρεία Κρήτης | Tzo | Φωτογραφίες μελών | 4 | 23-08-07 17:58 |
Της Κρήτης τα θαύματα...!!!! | Neoklis | Μεσογειακό | 2 | 13-06-07 21:08 |
Κλιμάκιο Κρήτης - Συνάντηση ΠΣΦΕ 11/02/2007 | kastmaniac | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 05-03-07 11:36 |
Κλιμάκιο Κρήτης - Συνάντηση ΠΣΦΕ 14/01/2007 | kastmaniac | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 30-01-07 13:49 |
Μερικές Φωτογραφίες από το Ενυδρείο της Κρήτης | stat | Φωτογραφίες μελών | 2 | 23-12-06 22:59 |