|
||||
|
||||
Lamprologus Lethops η τυφλή κιχλίδα!
Το Lamprologus Lethops η τυφλή κιχλίδα,
ζει στον ποταμό Congo. Είναι ένα άχρωμο τυφλό ψάρι και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες γι αυτό. Δείτε πόσο περίεργο είναι, Παρά την έλλειψη οφθαλμών και χρώματος, χαρακτηριστικά που έχουν και άλλα είδη που ζουν σε υπόγεια σπήλαια, το ψάρι αυτό δεν κατοικεί σε σπήλαια αλλά στο βυθό του ποταμού σε βάθος γύρω στα 150μ όπου δεν υπάρχει φως. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 31-12-17 στις 12:36 |
|
|||
|
|||
παραξενα ψαρια εχουν τα αφρικανικα ποταμια. δεν φανταζομουν οτι θα υπηρχαν και αφρικανικα παφερ.
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Το ήξερα οτι κάπου τα έχω ξανά δει..! Προχθές πήγα στον ζωολογικό κήπο εδώ στην Γερμανία (Νυρεμβέργης) και έχουν και κάτι ενυδρεία μέσα και τα είδα εκεί. Αν βρω την φωτογραφική και έχω φωτογραφίες τους θα ανεβάσω να δείτε. |
|
||||
|
||||
¶λεξ δώσε φωτο στο λαό!
|
|
|||
|
|||
Με συγχωρείτε αλλά η μόνη που μπόρεσε να επιζήσει είναι αυτή...!!
Δέν ξέρω τι έγινε αλλά δέν μπορώ να βρω τις άλλες..!!!! |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Θα σκάσω που δέν μπορώ να βρώ τις άλλες.! |
|
||||
|
||||
Ο συγκεκριμένος ποταμός είναι ένας "ωκεανός" από μόνος του. Διαθέτει απίστευτη ζωή και ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία ψαριών μερικά από τα οποία είναι πραγματικά μοναδικά !!!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η κιχλίδα της σόδας !! | Κλεόβουλος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 8 | 21-06-18 18:13 |
Κιχλίδα χωρίς όρεξη | kostasbat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 16-12-11 15:04 |
Τι κιχλίδα είναι? | hydro | Αναγνωρίσεις ειδών | 15 | 12-07-10 17:42 |
Νανοκιχλίδα + Corydoras ταιριάζουν ;; | harilaos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 16 | 21-04-08 22:49 |
άγνωστη κιχλίδα ..........με πολύ όρεξη!!! | tasos | Malawi | 9 | 03-05-04 22:30 |