|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
αμμος
παιδια καλησπερα....θελω να βρω θαλλασινη αμμο αλλα με μικρη κοκομετρια σαν αυτη της χαλαζιακης.....μηπως εχει κανεις υποψη του που μπορω να βρω...;;;;καταστημα ή παραλια.....προοριζεται για αφρικανικο.....
μενω ωρωπο αττικης! |
|
||||
|
||||
Ωρωπό(Αθήνας απέναντι απο χαλκίδα) μένεις?
|
|
||||
|
||||
φιλε πανε σε μια οποιδηποτε παραλια γεμισε τρια τσουβαλια και κοσκινισετα ετσι εκανα και εγω για το ενυδρειο μου μετα ξέπλυνε καλα την άμμο και εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα με μιδεν εξοδα
|
|
||||
|
||||
ναι παναγιωτη εκει μενω....αλλα οι παραλιες ειναι χαλια.....και ολο βοτσαλο....καθολου αμμο...
------------------------- ποια αμμο κρατησες αυτη που εμεινε στο κοσκινο ή αυτη που επεσε κατω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη commandersotos : 13-02-12 στις 11:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
αυτη που επεσε κατω
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εκτός και αν κοσκινίσεις, αλλά μπααα!! |
|
||||
|
||||
και μεσα απο το νερο να παρεις δεν υπαρχει προβλημα με ξεπλιμα θα εισαι οκ
|
|
||||
|
||||
επειδη κανω και ψαροντουφεκο εχω κανει κανα δυο βουτιες εδω αλλα η αμμος ξεκιναει βαθια και θα πολυ δυσκολο να τη βγαλω εξω....ψαχνω μια παραλια εδω κοντα μηπως εχεια αμμο αλλα τζιφος.....να δω τι θα κανω......
|
|
||||
|
||||
Απ'όσο θυμάμαι σε κάποια σημεία εκεί στον ωρωπό μπροστά απο τα ξενοδοχεία(αλκιονύς κ.α.) λίγο πιο μέσα απο το βότσαλο είχε και άμμο με φύκια! Αλλά και πιο πέρα στον κάλαμο σε 'ενα συγκεκριμένο σημείο της παραλίας είχε άμμο κάτω! Για κάνε μια γύρα! Ίσως κάτι βρείς!
|
|
||||
|
||||
θα το κοιταξω.....αν και το βλεπω λιγο δυσκολο......μακαρι να βρω γιατι δεν μου περισευουν για αραγωνιτη.....
|
|
||||
|
||||
Στην παραλία του Σχοινιά έχει αυτό που ζητάς αλλά είναι καμια 35χιλ μακριά σου.
|
|
|||
|
|||
Στον Ωρωπό θα βρεις άμμο στην παραλία που είναι κάτω από το club Atlantis
|
|
||||
|
||||
ε ναι μη τα δώσεις στο pet shop, δώσε τα στις βενζίνες τα λεφτά
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- γ@@@σε τα φιλε beeromixalh οπου και να τα δωσεις το ιδιο πραγμα ειναι...αλλα καλυτερα στις βενζινες γιατι εδω στον ωρωπο τα pet shop σε παιρνανε και για κοροιδο και σε κλεβουν....... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη commandersotos : 19-02-12 στις 20:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αμμος | billyss | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 06-02-11 21:30 |
sos αμμος | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 15-04-10 02:06 |
αμμος | johnpecn` | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 29-09-08 06:26 |
τι αμμος; | Mary-z | Malawi | 42 | 07-02-08 03:36 |
ΑΜΜΟΣ | HZULL | Malawi | 17 | 21-12-03 15:10 |