08-12-11, 16:23 | #1 |
200 λιτρα
08-12-11, 16:23
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για το τι ψαρια να βαλω στο 200αλιτρο ενυδρειο μου οι κατοικοι του μεχρι στιγμης ειναι 20 rummy nose tetra 20 neon tetra 10 corydoras και θελω να βαλω και μεγαλυτερα ψαρια οποτε ψαχνω προτασεις οι τιμες μου ειναι 6.4 pH 3 GH 1KH 0 NO2 10 NO3 NH4 0 και εχω και καπια ζωντανα φυτα
|
|
Εμφανίσεις: 2869
|
|
||||
|
||||
Ψαξε για κανεναν γεωφάγο αλλα οχι απο αυτους που γίνονται τερατα! Αλλη επιλογή είναι τα σκαλαρια.
|
||||
|
||||
σκαλαρια με νεον ? χλωμο μπορει να πετυχει αλλα μπορει να βγει και καταστροφη μια και στη φυση τα σκαλαρια τρωνε τα νεον
|
||||
|
||||
με γεωφαγους δεν εχω εμπειρια τα σκαλαρια μου που ειχαν φτασει 16 cm τα πουλησα και θελω κατι καινουργιο σκεφτομαι δισκους αλλα θελω να δω τι αλλο υπαρχει ευχαριστω για τις προτασεις σας παντως
|
|
||||
|
||||
Δισκους σε 200lt; Δυσκολο εκτος αν θες να βαλεις ενα ζευγαρι. Σκεψου το παντως. Εγω σε 240 και δεν το τολμω.
|
|
||||
|
||||
δισκοι σε 200 λιτρα με τιποτα !
οι δισκοι πανε κοπαδι 6+ ατομα και το καθε ψαρι θελει 50 λιτρα το ενα !
|
||||
|
||||
Χάρη το ξέρω. Νομίζω οτι είναι απο τους ποιο συζητημένους συνδυασμούς. Αν δεν είναι πολυ μεγαλα τα σκαλαρια δεν νομίζω να μπορουν να φάνε ολοκληρο νέον. Και ενας φίλος που είχε αρκετά μεγάλα σκαλάρια με νεον, δεν είχε ποτέ θεμα. Οχι μόνο για να τα φανε, ούτε καν για να τα κυνηγήσουν...
Είναι λίγο μικρό το ενυδρείο σου για δίσκους. Θα σου πούνε οι δισκάδες!
|
||||
|
||||
οι δισκοι προσωρινα θα μπουν σε αυτο αν τους παρω γιατι στρωνω ενα 450 λιτρα καθαρα τωρα οποτε δεν νομιζω να εχουν θεμα
|
|
||||
|
||||
Βαλε καναδυο διαφορετικα ζευγαρια νανοκιχλιδες γιατι με πιο μεγαλα εκτος οτι δεν θα υπαρχει χωρος για αυτα, θα εχεις και θεμα με τα μικρα σμηνοψαρα.
|
||||
|
||||
εχεις ξανα ασχολιθει με δισκους ????? αν οχι πριν τους παρεις διαβασε πολυ καλα για να εισαι προετιμασμενος
|
||||
|
||||
χαρη δεν καταλαβαινεισ τι διαβασμα εχω ριξει εδω και 2 μηνες το σκεφτομουν και τα εχω διαβασει ολα !!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Σε δυο μηνες ολα ?
Μυστηριο. Εγω γιατι δεν ξερω ακομα τιποτα σε 4 χρονια? Δεν θα ειμαι μελετηρος.
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi 700 λιτρα + 150 λιτρα sump | kouman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 99 | 10-03-15 09:51 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
120 λιτρα | pikroxolos | Tanganyika | 4 | 30-09-11 08:01 |
12 λιτρα | andreas213 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 27-09-09 12:44 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |