|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
πάνω κατώ πανω κάτω
|
|
||||
|
||||
εξακολουθουν να εχουν γρηγορη αναπνοη?
|
|
||||
|
||||
αν εχεις καλη αναταραξη στην επιφανεια δεν θα εχεις προβλημα,οσον αφορα τον αερισμο.
καλα θαναι να παρεις και μια αεραντλια καποια στιγμη.ακομα καλυτερα αμα ειναι και μπαταριας. η γρηγορη αναπνοη δεν σημαινει ντε και καλα οτι ειναι απτον αερισμο,μπορει ναναι κατι αλλο που τα στρεσσαρει.απο αμμωνια στο νερο μεχρι θορυβοι στο δωματιο. |
|
||||
|
||||
ωχ.. βασικα..επαιζα κιθαρα στον ενυσχητη πριν αλλα ηταν πριν απο καμια 2ώρες δεν νομιζω να ταράχτικαν για τόσο πολυ :S παντως παιδια τι να πω ειναι πολυ ανυσηχα και δε ξέρω τι να κάνω...θα παω για υπβο αν ειναι και θα περιμενω μεχρι αυριο αν ειναι
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
συμφωνω,απλα ο φιλος ειπε εκτος απο τη γρηγορη αναπνοη ανεβαινουν και στη επιφανεια για αυτο εδωσα και συμβουλες οσον αφορα τον αερισμο. αν παλι κανω λαθος |
|
||||
|
||||
οχι βεβαια! καλα εκανες και το ειπες.και ποιος ειμαι εγω για να ???
απλα λεω κιαλλες πιθανοτητες ------------------------- Παράθεση:
εγω θα κοιταζα και γυρω γυρω απεξω τι γινεται οχι οτι ειναι σιγουρα αυτο αλλα εχε το υποψη σου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 30-11-11 στις 00:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
1)αμα εχουν θεμα με το αερισμο εκανες αυτο που επρεπε για να το αντιμετοπισεις... 2)αν πιστευεις οτι ισως να υπαρχει θεμα αμμωνιας κανε μια αλλαγη για να το αποκλεισεις και αυτο.. 3)αν νομιζεις οτι μπορει να τρομαξαν απο τη κιθαρα σβησε τα φωτα και αστα να ηρεμησουν μεχρι αυριο(που να επαιζα εγω,δεν θα υπηρχε ζωντανο σε ακτινα 2χιλ) |
|
||||
|
||||
ειναι σιγουρα(ενταξει,σχεδον) θεμα οξυγόνωσης!
ενταξει,το παλικαρι μας ειπε οτι δεν το ειχε στα πλαγια το φιλτρο και πολυ σωστα ο φιλος απο πανω του ειπε να το βαλει! εγω λεω να μην κανει αλλαγες κλπ και γενικα να μην κανει τιποτα! το πιο λογικο ειναι τα τεστ να εδειξαν το σωστο,αλλα και παλι 2(!!!) γκαπυ και μαλιστα με(εστω και ελλαχιστο) μπολι,ποση αμμωνια να σηκωσε σε 120 λιτρα;;; το πιο πιθανο ειναι να ειναι καλα αυριο! και με την κιθαρα δεν παιζει να στρεσαριστηκαν!καθε μερα παιζω κι εγω!μεχρι και live-ακι εχουμε κανει μεσα στο σπιτι και αυτα χαμπαρι!!! ------------------------- Παράθεση:
χαχαχα!απιστευτη ατακα!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη janickrules : 30-11-11 στις 01:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Εντάξει παιδιά ηρεμησαν λιγάκι απο χτες.. αλλα πολυ κολλημένα στα τζαμια ειναι ρε 'σεις μαλλον δεν υπαρχει καποιο ουσιαστικο προβλημα..θα κανω καμια αλλαγη νερου σημερα να δουμε και πως θα παει
|
|
||||
|
||||
εγω δεν θα το προτεινα...
τσαμπα θα τα στρεσαρεις βαζοντας τα χερια σου μεσα κλπ.. ας πουνε και πιο εμπειροι βεβαια...
|
|||
|
|||
Δεν νομιζω να εχουν προβλημα και εμενα πολλες φορες στα τζαμια καθονται η κουτουλανε βλεπουν τον ευατο τους και νομιζουν ειναι αλλα guppy
|
|
||||
|
||||
χαχα, εντάξει
|
|
||||
|
||||
δυσκολα να συμβαινει αυτο!
εχω την βεβαιοτητα οτι απο το τζαμι βλεπουν εμας και οχι το ειδωλο τους... φιλε μου τα ψαρια σου απλως ειναι ακομη αγχωμενα!και μεχρι εχθες χωρις επαρκεις οξυγόνωση! με λιγη προσοχη θα στρωσουν.. για μενα θα επρεπε να παρεις μερικα γκαπυ πρωτα,να κανεις ενα χαρεμακι!μετα τα πλατυ! αλλα οκ.
|
|||
|
|||
Τοτε μας αγαπανε και θελουν να μας βλεπουν
|
||||
|
||||
καλα ε!
2-3 αατομα μιλαμε σε διαφορετικα θεματα!!! τωρα το συνειδητοποιώ!!!
|
||||
|
||||
μπραβο
χαιρομαι που τα ψαρακια ειναι καλυτερα |
|
||||
|
||||
αιντε αυριο παραγκέλνω και μια ακόμη ανούμπια και 1 μαγνητάκι για να καθαρίζω τα τζαμια και ειμαι και κομπλές... αλλα όπως προ είπα στο μέλλον το ενυδρείο θα έχει καμια 12ψάρια+ τα νεογέννητα και καμια 10αρια γαρίδες οπότε μήπως τότε θα χρειαστώ σίγουρα αεραντλία? έτσι σκευτικα να την πάρω και να την βάζω με χρονο διακόπτη για κανα 3-4 ώρες τη μέρα
------------------------- Μολις πέθανε το πρώτο γκάπυ που είχα βαλει στο ενυδρείο (((((((((((((((((( πω στεναχωρέθηκα πάρα πολυ τι να κάνω για να μην πεθάνουν και τα άλλα? αφου οι συνθήκες νερού ειναι πολύ καλες ------------------------- Ορίστε και οι σημερινές μετρήσεις μετρήσεις μου: Νο3: 0 Νο2: 0 GH: 16 KH: 7,2 PH: 8 CL: 0 NH3/NH4: 0 λετε να υπάρχει κάποιος ιός? αν και ο πατέρας μου λεει πως το συγκεκριμένο γκαπυ ειχε σττραβο σκελετό ------------------------- έμεινε μόνο του τώρα το άλλο γκάπυ με 2 ξιφοφόρους Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sandrea : 01-12-11 στις 19:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
πολλα παιζει να φταινε...
γι'αυτο σου ειπα προσοχη σε οτι παιρνεις... τα μισα γκαπυ (και πλατυ) που ειναι στα πετσοπ ειναι αρρωστα... στο λεω αυτο και απο δικια μου εμπειρια... ελπιζω να μην ειχε τιποτα κολλητικο και να ειναι ενταξει τα υπολοιπα. παντως εγω για την ωρα δεν θα εβαζα ψαρι.. ξερω γω αν ειχε κατι,μην αρρωστησουν και τα καινουρια... Υ:ειναι περιεργο παντως που δεν εχεις νιτρικα.κι εγω με στικ μετραω και εχω...
|
||||
|
||||
φίλε δε ξέρω μεσα σε 4 μερες μετρησα 3φορες και όντως έχω 0...τώρα δε ξέρω τι παιζει
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
τα στικ ποσο καιρο τα εχεις?
με 0 τιμη σε ολα τα σταδια του κυκλου του αζωτου εγω θα κοιταζα το φιλτρο καταρχην.αν θες να εισαι σιγουρος,μετρησεις με υγρα τεστ και συνεχιζεις αναλογα αποκει.επισης καποια στιγμη προμηθευσου μια αεραντλια αν δεν εχεις ακομα και αντιχλωριο seachem prime.ισως χρειαστει αν μετρησεις με υγρο τεστ αμμωνια. αλλαγες νερου κανεις? και καθε ποτε? ποσο ταιζεις? καλο θα ητανε να συμπηρωνες και τη φορμα. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Εννοεις πριν μια βδομαδα το εστησες και το εβαλες σε λειτουργεια? ?? ? ?
|
||||
|
||||
ναι...στημένο ειναι μη το ψάχνεις
|
|
|||
|
|||
Απλα μου φαινεται παραξενο που εβαλες κατευθειαν τα ψαρια και δεν εχεις αμμωνια , Το φιλτρο πως το εστρωσες ????
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εβαλε μπολι και κατ'ευθειαν ψαρια!
|
|||
|
|||
Τοτε οκ , απλα και παλι δεν επρεπε να εχει τις πρωτες μερες αμμωνια ??? και No2 ??? εστω και ελαχιστα??? Απλα τα εχω αποριες και εγω οχι οτι τα ξερω
|
||||
|
||||
Παει και το 2ο γκάπυ...Ψώφισε και αυτο
|
|
||||
|
||||
τα υπολοιπα πως ειναι;
μπορει να ηταν αρρωστα εξ'αρχης (πολυ συχνο φαινομενο).. εχεις κανει καμια αλλαγη; κανε οπωσδηποτε! εβγαλαν κανενα σημαδι πριν ψοφησουν;; νιτρικα μετρησες;
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο 7 λίτρων και guppy | iugin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 23-05-11 18:58 |
Γέννα guppy / Ελεύθερα μωρά στο ενυδρείο... | Carebean pirate | Ζωοτόκα | 12 | 21-06-06 14:22 |
ενυδρείο για guppy | Mariel | Ζωοτόκα | 23 | 31-03-06 00:51 |
Ενυδρείο για guppy. | nemo | Ζωοτόκα | 5 | 10-06-05 23:39 |