|
|||
|
|||
MINI KOUNELAKI
PAIDIA KALISPERA KSEREI KANEIS APO MINI KOUNELAKIA
------------------------- KANEIS RE PAIDIA SOS ------------------------- PAIDIA SAS PARAKALW KSEREI KANEIS APO MINI KOUNELAKIA Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KARMENSITA : 16-10-11 στις 13:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Γεια σου! Αν μπορείς θέσε Ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιό σου, είναι ευκολότερη η ανάγνωση και θα συμβαδίζεις και με τους κανόνες του ιστότοπου...
Για τα κουνελάκια ξέρω κάποια πράγματα όμως καλύτερα να θέσεις κάτι πιο συγκεκριμένο σαν ερώτημα... Προς το παρόν δεν έχω ιδέα τί μπορεί να χρειάζεσαι να μάθεις οπότε η απάντηση μου είναι "ναι! ξέρω" |
|
||||
|
||||
Πες μας τι προβλημα εχεις! Εχει μια φιλη μου και εχω ασχοληθει λιγο.
|
||||
|
||||
ξερει κανεις απο μινι ουζο????
|
|
|||
|
|||
εγω ξερω καποια πραγματα οτι θελησεις ρωτα. ειχα κουνελακια παλιοτερα. απλα να ξερεις πως δεν μενουν μινι. μεγαλωνουν αρκετα και ας τα πουλανε ως μινι. το τελευταιο το ειχα παρει απο pet shop και δεν εμεινα ευχαριστημενη διοτι ειχε μια αρρωστια στο ματι του. προσπαθησα αρκετα αλλα δεν μπορεσα να κανω κατι.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
mini ενυδρειο | Koninos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 02-07-11 15:18 |
60 lit Mini Tanganyika | ΠΑΝΟΣ | Tanganyika | 19 | 19-04-11 17:16 |
siporax mini | scooby14 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 27-06-10 21:14 |
Το δικό μου mini! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 02-06-04 07:05 |