|
||||
|
||||
με τρωνε τα χερια μου και ολο θελω να το φωτογραφιζω.
πανο δουλευω μονο τα λεντ τοσο καιρο και μου πανε ολα σφαιρα!!!!!!!!! και μια γενικη επιτελους με τριποδο |
|
||||
|
||||
Ανδρεα μας εχει τρελανει το ενυδρειο σου......Μπραβο ρε φιλε.
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο Αντρεα. πες μας ποιας εταιρειας ειναι τα λεντ κ τα χαρακτηριστικα τους.
|
|
||||
|
||||
και ενας κυνηγος
και μια απο το αγαπημενο μου ψαρι |
|
||||
|
||||
καταπληκτικό ψαράκι ανδρέα,καλορίζικο. έτυχε να το δώ στα γιάννενα, μικρό αλλά πανέμορφο.
|
|
||||
|
||||
ελα να το δεις και εδω ρε συ.!!!!!!!να πιουμε και κανενα καφε
|
|
||||
|
||||
Ομορφιες.....
|
||||
|
||||
Εξαιρετικά χρώματα!!! Να το χαίρεσαι το ενυδρείο σου.
|
|
||||
|
||||
μετα απο ενα μικρο rescape για να μπει κανενα μικρο φραγκακι απο σκληρα κοραλλακια ειπα να τραβηξω και μια φωτο.τις τελευταιες μερες τα κοραλλακια μου ειναι τουμπανο αλλα η pistol μου σκαβωντας λιγο ατσουμπαλα μου ανασηκωνει τον αραγωνιτη γι αυτο και το φιλμ στην επιφανεια.
|
|
||||
|
||||
φιλαρακι σου εχω αρκετο υλικο αν θελεις
|
|
||||
|
||||
άριστο ανδρεά!!!!
οι euphylia πολύ ανάπτυξη, πάει να καταλάβει το μισό βράχο. |
|
||||
|
||||
Πολλα πολλα ΜΠΡΑΒΟ.(τι εχεις κανει βρε θηριο...)
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- ευχαριστω φιλαρακι.τοσο καιρο παει μονο του πλεον.μονο αναπληρωνω με νερο βρυσης.και απο τιμες νερου σταθεροτατες. ------------------------- για φερε πραμα!!!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas213 : 18-05-11 στις 08:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!Συγχαρητήρια! Δεν χρησιμοποιείς όσμωση καθόλου;
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ca 460 kh 9 ph 8 αλγες δεν υπαρχουν και το ενυδρειο φωτιζεται μονο με λεντ ταινιες και μια λαμπα μπλε συνολο 45 watt αν θυμαμαι καλα |
|
||||
|
||||
Μάλιστα!!!!!
Δεν έχω εμπειρίες στα αλάτια!(τώρα δουλεύω ένα μελλοντικό project στο μυαλό μου) αλλά είχα την εντύπωση ότι η όσμωση και μάλιστα με DI είναι επιτακτική ανάγκη!
|
||||
|
||||
Ένα μπράβο και από εμένα. Πολύ όμορφο ενυδρείο και πολύ καλές οι φωτογραφίες σου!
|
|
||||
|
||||
κανενα update
τελειο ειναι σκετη τρελλα!!!
|
|||
|
|||
Μπραβο φιλε αριστο ενυδρειο!!!
περιμενουμε νεες φωτο σου!!! |
|
||||
|
||||
τώρα το είδα αντρέα!!! πανέμορφο είναι, και απο κοντά είναι ακόμα πιο όμορφο. θα κανονίσουμε με μ5 συτνάντηση θέλουμε τα φώτα σου για θαλασσινό.
|
|
|||
|
|||
Φιλε Andrea με μια λέξη ΤΟΥΜΠΑΝΟ το ενυδρειο σου
Τι φωτισμο εχεις σε LED; Μονο ακτινικες? Ψαχνομαι κι εγω αυτη τη στιγμη για το δικο μου ... |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ωραία δουλειά πάντως συγχαρητήρια.
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
τρελλα ειναι μπραβο σου!!
|
||||
|
||||
πανέμορφο είναι!!!
κάτι τέτοια με κάνουν να θέλω να χωθώ στα αλάτια... |
|
||||
|
||||
βρε ουστ απο δω που θα μου πεις οτι ειναι FΟ...ετσι ειναι τα FO??
πολυ ομορφο Ανδρεα!!
|
||||
|
||||
Ειμαι τυχερος και το ειδα απο κοντα.ΤΕΛΕΙΟ και μονο με λεντ.Μπραβο ρε Ανδρεα.Μας την εκανες την ζημια.Αλλοι ψαχνουν για βραχο.
|
|||
|
|||
Πανέμορφο, ¶ψογο!!
Πές μας δυο λόγια για το φωτισμό σου. |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίο.... reef!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- ευχαριστω πολυ.για τον φωτισμο εχει αναφερθει παραπανω. ------------------------- ευχαριστω πολυ!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 23-09-11 στις 11:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |