|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ερωτευτηκα vivarium......χεχε μπραβο παντως πολυ ωραιο.... τι σκοπευεισ να βαλεις μεσα?
|
|
||||
|
||||
Αληθεια...που εχεις βρει αυτο το ωραιο χαλικακι?
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να 'στε καλά!
Παράθεση:
Στην πρώτη μάντρα που ρώτησα για γκρι χαλίκι.. Δυστυχώς δεν ρώτησα τί είναι αλλά έχει μία πολύ ελαφριά πράσινη απόχρωση. |
|
||||
|
||||
Παρα πολύ καλό...
|
|
||||
|
||||
Παρα πολυ ομορφο.Βαλε κ αλλες φωτο να το θαυμασουμε.
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ παιδιά! Θα βάλω κι άλλες φωτο σύντομα
|
|
||||
|
||||
απλα δεν υπάρχει δεν υπαρχει!!!
θελω και εγω
Τα σκαλάρια μου https://www.youtube.com/watch?v=Yz56IDxU1mc Τάισμα μικρού αγγελοψαρου με white worm https://www.youtube.com/watch?v=dBhu8U6S2hE Aναπαραγωγή Ancistrus https://www.youtube.com/watch?v=lIHevAmCZY0 Το καναλι μου Youtube https://www.youtube.com/channel/UCk9...Tip5BT6mxmH4Cg |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ φίλε μου! Γιατί δεν φτιάχνεις ένα?
Αυτό που δεν υπάρχει είναι η ευκολία στησίματος και συντήρησης, σε σχέση με ένα φυτεμένο ενυδρείο.. Φυσικά δεν θέλω να συγκρίνω ανόμοια πράγματα και είμαι της άποψης οτι όσο πιο δύσκολο είναι κάτι, τόσο μεγαλύτερη ικανοποίηση προσφέρει. Αλλά είναι ό,τι πρέπει αν έχεις κανένα παλιό ενυδρείο που κάθεται.. |
|
||||
|
||||
Γιαυτο οταν ξαναστησεις με το καλο κανενα, να τραβηξεις καμια φωτο κατα το στησιμο
Συγχαρητηρια και παλι.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σ'ευχαριστώ delta66! |
|
||||
|
||||
Ντροπή μου... που δεν έχω δώσει συγχαρητήρια εδώ και καιρό για αυτό το αριστούργημα… εκπληκτικό φίλε μου….
|
||||
|
||||
Σ'ευχαριστώ Αντώνη, να'σαι καλά!
|
|
||||
|
||||
Τι έγινε τελείωσε το φίλμ;;;; υποσχέθηκες και άλλες φωτογραφίες, ξεχάστηκες!!!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μόλις βρω λίγο χρόνο θα βγάλω και θα ανεβάσω μερικές ------------------------- Η καημένη η φτελιά πέρασε δύσκολες μέρες όσο εγώ καλοπερνούσα στις διακοπές.. Από δική μου βλακεία έμεινε και τις 10 μέρες χωρίς fogger και με το ανεμιστηράκι να δουλεύει κανονικά, με αποτέλεσμα να στεγνώσει και να χάσει το περισσότερο φύλλωμά της καθώς και να χαλάσει και λίγο η moss.. Η βλακεία που έκανα ήταν οτι φεύγοντας, αφού γέμισα το δοχείο του fogger, πάτησα κατα λάθος ένα κουμπάκι που έχει για να θερμαίνει την ομίχλη. Με αυτή την λειτουργία χρειάζεται περισσότερα watt απ'ό,τι άντεχε ο μετατροπέας που είχα (220V σε 110V) με αποτέλεσμα να τον κάψει.. Εντωμεταξύ, μέχρι να έρθει ο καινούργιος μετατροπέας, περάσαν άλλες 15 μέρες, στις οποίες την ψέκαζα αρκετά συχνά όμως. Τώρα έχει αρχίσει να ανακάμπτει και μόλις βγάλει καινούργια φύλλα θα της ρίξω και ένα ελαφρύ κουρεματάκι γιατί το χρειάζεται.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη N4505 : 29-08-11 στις 21:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!
Με το καπακι τι εχεις κανει? |
|
||||
|
||||
ΤΕΛΕΙΟ !!!!
|
||||
|
||||
Σ'ευχαριστώ φίλε μου.. Με το καπάκι τίποτα, απλά το έβγαλα για τις φωτογραφίες..
Μια που το ανέφερες όμως, σκέφτομαι αφού ανακάμψει πλήρως το δέντρο, να κάνω μία δοκιμή και χωρίς καπάκι (με σταδιακή προσαρμογή). Σε ξένο φόρουμ με πληροφόρησαν οτι ακόμα η hc cuba για παράδειγμα, μπορεί να προσαρμοστεί σε ανοιχτό vivarium.. Με το fogger λογικά να δουλεύει πιο συχνά. Γιώργο σ'ευχαριστώ, να'σαι καλά |
|
||||
|
||||
Καλύτερα να μην γράψω τι κάνω όταν βλέπω την κατασκευή σου.....
Επιτέλους ξεκίνησε το bonsai να χρησιμοποιείται. Ζήλεψα....Ξεκινάω σήμερα κιόλλας ξήλωμα του viv ------------------------- Το Bonsai γιατι το έχεις ακόμα στο γλαστράκι;
Θα μου περάσει και αυτό....Ελπίζω σύντομα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iliaspanagiotou : 30-08-11 στις 09:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Γιατί αν το βγάλω μετά δεν θα είναι bonsai.. (bon-sai = δοχείο-δέντρο)
Όχι οτι τώρα είναι bonsai αλλά λέμε τώρα.. Βασικά δεν νομίζω οτι γίνεται αλλιώς. Το νερό απο το πότισμα πρέπει να στραγγίζει οπωσδήποτε γιατί η ρίζες πρέπει να "αναπνέουν". Ειδικά στα bonsai το κεφάλαιο υπόστρωμα-αποστράγγιση είναι πολύ σημαντικό. Σκέψου οτι το συχνότερο λάθος που οδηγεί σε απώλειες στα bonsai, είναι το υπερβολικό πότισμα σε υποστρώματα που δεν στραγγίζουν καλά (πχ απλό φυτόχωμα).. ¶σε που με το γλαστράκι είναι εύκολη και η συντήρησή του γενικότερα. Το μόνο που μπορώ να κάνω στην πρώτη του μεταφύτευση, είναι να βρω ένα πλαστικό γλαστράκι με λεπτό τοίχωμα έτσι ώστε να καμουφλάρεται εύκολα. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Σ'ευχαριστώ και πάλι, άντε και στα δικά σου!!
|
|
||||
|
||||
εκπληκτικο εγινε!! Βιβαριο για διεθνη διαγωνισμο!!! μπραβο!!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Σε αυτο που λεει ο Πανος εχω να προσθεσω οτι στον ΑGA αν στειλεις εσυ και ο leonm , τοτε η κατηγορια paludarium εφετος θα ειναι ελληνικη υποθεση Χωρις υπερβολες..το πιστευω !! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σ'ευχαριστώ Αλέξανδρε, έχω ήδη πάρει ριζόχαρτα και προβολείς για το φόντο αλλά ακόμα δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ. Ελπίζω μέχρι το σ/κ να γίνει κι αυτό και μετά θα το στείλω. Τώρα δεν ξέρω αν θα επιβεβαιωθείς αλλά και μόνο για την εμπειρία νομίζω ότι αξίζει.. |
|
||||
|
||||
Πολυ όμορφη δουλειά..Μπραβο!!
|
||||
|
||||
φοβεροοο....
|
|
||||
|
||||
Εδώ ισχύει το: "το λιτό είναι και το πιο όμορφο"!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να'στε καλά!
Less is more, Lucy.. |
|
||||
|
||||
120L Vivarium
Απλα τελειο ευγε
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 120L Το ξεκινημα. | gouts0unin | Malawi | 15 | 08-12-10 14:16 |
Νέο ενυδρείο aquatlantis 120L | gouts0unin | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 29-08-10 23:04 |
My malawi tank /120l | manousos | Malawi | 8 | 10-09-08 21:55 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου 120L | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 02-03-06 12:04 |