|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
γαριδαδικο 25 λιτρα
Διαστάσεις:40*23*27
Όγκος: 25 λιτρα Κατηγορία: ασπονδυλα Φυτά: μοςς, χ-μοςς,Hygrophila polysperma 'Rosanervig',Cryptocoryne walkeri,Vallisneria,pellia ¶λλα είδη:γαριδες red cherry kai amano και μερικα σαλιγκαρια helena Διακοσμητικά υλικά: κορμος mopani,χαλικακι μαυρο με υποστρωμα μπαλιτσες χωματος (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:- Φωτισμός:ΛΑΜΠΑ ΦΘΟΡΙΣΜΟΥ 8W GIAKO Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα: EHEIM EXTERNAL FILTER LIBERTY 150 560 L/H Θερμοστάτης:50w Λίπανση: flourish 1 φορα την εβδομαδα Παροχή CO2:- Αλλαγές νερού:καθε εβδομαδα 5 λιτρα Θερμοκρασία:28 το ενυδρειο τρεχει 6 μηνες και εγω το εχω 1 μηνα...το εχω παρει απο συνχομπιστα... |
|
||||
|
||||
και αλλες φοτο
|
|
||||
|
||||
Ομορφο ειναι φιλε!
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο!!!
Μπορεις να προσθεσεις πολλες moss που αρεσει πολυ στις γαριδες!! Λιπασματα ανα εβδομαδα μη βαζεις ... μονο οταν τα φυτα σου στο "ζητησουν"
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μοςς θελω να βαλω...αλλα περιμενω καποιους που λενε οτι θα μου δωσουν.... λιπασμα για να πω την αληθεια γραφω οτι βαζω καθε εβδομαδα αλλα ακομα δεν εχω ριξει σταγονα γιατι τα φυτα πανε μια χαρα...φοβαμαι να βαλω στα γαριδαδικα γιατι ακουσα πολλα... |
|
||||
|
||||
μπηκε μοςς πανω στον κορμο..
οι γαριδες το λατρεψαν!!! |
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
πως ειναι τωρα.......
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γαριδαδικο 35 λιτρα | johnb | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 67 | 20-06-14 16:47 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |
σκεψεις για γαριδαδικο | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-02-10 18:10 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |