|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παρουσιαση 180 λιτρων κιλχηδες
Καλησπερα και απο εμενα,
Επιστροφη στο χομπυ μετα απο απουσια 2 ετων, λατρεμενα μου ψαρια Ενυδρειο: Juwel Rio 180 Φιλτρανση: Fluval 305 + εσωτερικο του Ριο 180 Θερμοστατης 150 watt Εξτρα καπακι DIY με 2 ανεμιστηρακια (εισαγωγη εξαγωγη αερα) Παραμετροι: θερμοκρασια: 24,5-25 βαθμους κελσιου No3 = 0 No2 = OK στο τεστ στικ dGH = 10-14~ dKH = 10-15~ pH = 7,5 Cl2= 0 Απο fishies fishies ενα Herichtys cyanoguttatus(Texas cichlid) και ενα Protomelas Steveni Taiwan reef (nickname Rambo απεκτησε) Ενα απο τα δυο ειναι προς αποχωρηση αν δεν τα πανε καλα, για να συγκεντρωθω σε κιχλιδες συγκεκριμενης περιοχης αποκλειστικα λογω λαθος πληροφορισης και επιλογης οπως αποδειχτηκε. Επισυναπτομεν φωτο του ενυδρειου, αναμενομεν κριτικες και σχολια για περαιτερω βελτιωση |
|
||||
|
||||
Χωρις να ξερω πολλα πραγματα για κιχληδες λεω οτι ειναι ομορφο και θα εβαζα μερικα φυτα ακομη.
|
||||
|
||||
και μερικές πέτρες και οι μετρήσεις σου ειναι οκ;;το ph
|
|||
|
|||
στο πισω μερος θα ητανε καλο να βαλεις μαυρο χαρτονι
|
|
||||
|
||||
Βάλε ενα μαυρο χαρτόνι στο πίσω μέρος, προσωπικά δεν θα εβαζα δυο διαφορετικά πετρωματα , μου αρέσει πιο πολύ το καφέ που έχεις ,
Και πάνω απο όλα περισότερα φυτά , μπορεις να δείς ευκολα φυτά εδώ:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537 Τα νιτρικά γιατί ειναι μηδεν? Μήπως να έλεχγες και την αμμωνια? Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο?Αλλαγή καθε πότε κάνεις? |
|
|||
|
|||
Το νερο πως το φτιαχνεις?
|
|
|||
|
|||
χαιρεται,
αλλαγες νερου καθε εβδομαδα 25-30% περιπου. Αμμωνια εμφανιστικε για μια δοση αλλα με αλλαγη νερου επεσε και δεν εχει εμφανιστει ξανα. Το μονο που γινετε ειναι να ανεβαινει πλεον η σκληροτητα του νερου.πρεπει να εχει φτασει γυρω στο 20~dKH. Το νερο , απλα το αδειαζω απο το ενυδρειο και ξαναγεμιζω με τον σωληνα, εχοντας βαλει μια ποσοτητα αντιχλωριο προτου αρχισω να γεμιζω. δυστιχως δεν παιζει οσμοση ουτε χωρος προετημασιας λογω οτι ειναι σε γραφειο το ενυδρειο |
|
|||
|
|||
Εγω στη Ροδο μετραω με υγρα τεστ ph=8.4 gh=22 kh=18 το νερο της βρυσης...
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
σε ποιο σημειο βρισκεσαι ? εγω μετραω με στικ και ο θεος βοηθος |
|
|||
|
|||
Αφαντου ειμαι.Πιστευω ομως οτι πρεπει να μετρησεις με υγρα τεστ για να εισαι σιγουρος
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση 120 λιτρων | drak7family | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 22-12-10 00:51 |
παρουσιαση 120 λιτρων | fear81 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 27-09-10 21:02 |
Παρουσιαση του 110 λιτρων ενυδρειου μου | skalarius | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 12-05-09 11:46 |
Παρουσιαση 300 λιτρων φυτεμενο | kanarini | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 30-09-08 14:09 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 240 ΛΙΤΡΩΝ | msigouros | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 14-02-07 15:32 |