|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Αυτό είναι κάποιο είδος Scirpus, το άλλο δεν το ξέρω.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
Αποστολη μπραβο!Βλεπω δεν χανεις το χρονο σου...
Αααα......υποψιν εισαι διπλα απο βουνο....(η τρελα κ.λ.π,κ.λ.π...)
|
||||
|
||||
δεν ειναι ασχημη!!!!!! οπως και να την δεις ειτε σου αρεσει ειτε οχι εχει αποψη!!!!! ωραιος φιλε......
σκεφτηκες να φτιαξεις γυρω της μια κατασκευη με καποιο υλικο και να βαλεις ζαρτινιερες με λουλουδια..... ειτε καθετα ειτε σε γωνια!!!!!
|
||||
|
||||
ευχαριστω!!! παιδια αναγκαστικα και εκανα δευτερη λιμνη!! ειχα μεγαλο προβλημα με τα βατραχια η περιοχη μου ειναι ελοδης και ο μαικλ το ξερει πολυ καλα!!! παλια ηταν βαλτος! οτι φιλτρο και να εβαζες οσες αλλαγες στο νερο να κανεις την αλλη μερα το νερο ηταν καφε!!!! τα βατραχια ειναι σαν τις παπιες!!! ανακτεβουν το χωμα απο τις γλαστρες για να θαυτουν μεσα!!! με αποτελεσμα να μπουκονουν αντλιες και φιλτρα και τα φυτα να μην εχουν χωμα!!!! για να προφυλαξω τα φυτα μου και τα ψαρια μου εκανα αυτη την λιμνη οπου ειναι υπερυψωμενη. και πλεον η λιμνη μου εδω και πολες βδομαδες ειναι καθαρη και χαιρομαι τα ψαρια και τα φυτα μου!!! χωρις κανενα ιδιαιτερο φιλτρο.
------------------------- Παράθεση:
παντος την λατρψα!!! γιατι ειναι διπλα στο μπαλκονη μου και τι βλεπω απο ψηλα και απο την αλλη οσα παιδια ερχοντε πινω τον καφε μου ανετα χωρις φοβο μην παθου τιποτα!!! και το καλο ειναι οτι οτι μπενει μεσα στη λιμνη μπενει απο το δικο μου χερι οσο για την μεγαλη λιμνη την εκανα κατι σαν πισινα-συντιβανη εγινε πολυ καλη!!!! αλλα τιγκα στη χημεια ειναι γιατι τα βατραχια καραδοκουν!!!!!!!! εχω παρατηρησει οτι οσο και ομορφη να εχει γινει η μεγαλη δεξαμενη αυτη που ελκηει τον κοσμο ειναι η μικρη μου λιμνη!!!!!!!! γιατη η ζωη ειναι μεγαλο πραγμα!!!!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolis veroia : 12-05-11 στις 16:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
¶λλο πράγμα αυτό που λες Αποστόλη...
|
||||
|
||||
δε μου κανει καρδια να φυγω!
|
|
||||
|
||||
να και αλλες φωτο απο τα ψαρακια μου; βιντεακι πως το ανεβαζεις
|
|
||||
|
||||
Την πελτάτα δεν την πειράζουν έτσι; Την βλέπω καλά αλλά και μπλεγμένη ...κοτσίδες!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
οχι καθολου!!!!! ισα-ισα που παιζουν μαζη της τους αρεσει να μπλεκοντε αναμεσα της!!! σημερα την ξεμπλεξα γιατι βλεπω οτι απο κατο ξεκινα ενα νεο φυλλο με ενα παρακλαδι! λες να ειναι το λουλουδι;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν τα λέω για να σε απογοητεύσω, να σε προλάβω θέλω.
|
||||
|
||||
και τι να το κανω; να το βγαλω απο τη λιμνη; μακαρι να μη τα κανει μια χαψια: εχθες τα εκανα μια δοκιμη! βρηκα ενα μεγαλο σκουλικι( εχουμε πολλα απο αυτα) το εκοψα κομματακια και τα εδοσα για μεζε το φαγαν σε χρονο ρεκορ
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μπα πανάθεμά σε μ' ανατρίχιασες!!!
|
||||
|
||||
αααααααααααααααα........ απο δω και περα θα το εχουν 2 φορες την ευδομαδα ξερεις ποσα σκουλικια τετια εχω;;;;;; δε ξερω αν τα αποξερανω και αντι για στικ τα δινω τετια
|
|
||||
|
||||
το πρωτο λουλουδι στη λιμνουλα μου
|
|
||||
|
||||
Μια πιο μακρινή φωτοοοοο...
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Η στεγη σου απο καλαμια...ειναι ολα τα λεφτα...
ΥΓ. Αν εχεις φαντασιαααα.... |
|
||||
|
||||
ευχαριστω! αυτη η σκεπη του χρονου θα ειναι σκεπασμενη με γιασεμι και το λουλουδι του παθους!!! μακαρι να παν καλα τα φυτα και να δωσουν!!!
|
|
||||
|
||||
ωραια...τηα ερθω να γυρισω ταινια...
|
|
||||
|
||||
foto xalia
Πιο καλες φοτο δεν μπορουσες να βαλεις δεν φενετε αυτο που εκανες και θα πρεπει να ειναι ωραιο
Παράθεση:
|
||||
|
||||
κανεις και ταινιες; ζωγραφιζω!!! αν θες σε φαβω τιποτα χαχαχαχχααχα!!!
απο που εισαι; |
|
||||
|
||||
Δεν γυριζω ταινιες...αλλα ετσι οπως το εχεις, ειναι σαν της κινέζικες ταινιες που οι σκεπες ειναι απο καλαμια...χααχχα...!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- το ωραιο ειναι οταν πεφτει βροχη σταζουν τα νερα απο τα καλαμια μεσα στη λιμνη! ειναι πολυ θεαματικο!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolis veroia : 03-06-11 στις 12:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ακριβως αυτο ειχα στο μυαλο μου...το μονο που λειπει ειναι σε καθε εγκοπή να βαλεις φλιτζανάκια να κανει και ήχο...οπως στο HERO με τον τζετ λει...
|
|
||||
|
||||
πως να το κανω;;;; για πε
|
|
||||
|
||||
Θα πας στα κινεζικα ειδη και θα πεις θελω φλιτζανάκια για τσαι....και τα βαζει απο κατω...χχαχαχαχαχα...
|
|
||||
|
||||
γιατι αν τα κρεμασω το ενα διπλα στο αλο να ειναι και πορσελανη! θα κανουν φανταστικο ειχο οτα εχει αερα
|
|
||||
|
||||
axaxaa...οπως ειπα...φαντασια να υπαρχει...
|
|
||||
|
||||
τελικα αγαπησα πολυ τα ψαρια!!!!!
|
|
||||
|
||||
αντε κανε και μια τριτη λιμνη να βαλεις και αλλα !
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η μικρη μου λιμνουλα! | kouman | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 284 | 30-03-21 00:55 |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
παρουσιαση της λιμνουλα μου | ilias510 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 28 | 14-07-11 09:06 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |
ετοιμαζω κι εγω την λιμνουλα μου... | thanasis76 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 29-04-08 19:22 |