|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
φαγωμα anubia
μηπως γνωριζει καποιος - καποια γιατι οι κιχλιδες μου εδω και κατι μηνες δεν εχουν αφησει τις anubia να αναστεναξουν,ολο τις τσιμπολογανε και μαλιστα οταν πετανε τα νεα φυλλα που ειναι πιο ******.τις καθαρισα τις κλαδεψα αλλα δεν λενε να παρουν τα πανω τους μιας και ειναι πολυ πειναλες μεσα στο ενυδρειο(λες και δεν τα ταιζω!!!)
ευχαριστω |
|
||||
|
||||
τι ψαρακια εχεις μεσα?
|
|
||||
|
||||
Οι κιχλίδες τσιμπάνε τα φυτά και την anubia που αντέχει περισσότερο αλλά κάποια στιγμή θα φτάσει να είναι χάλια...
Μπορείς κατά διαστήματα να βγάζεις την anubia και να την τοποθετείς για μερικές εβδομάδες σε άλλο ενυδρείο ώσπου να συνέλθει... και μετά ξανά στις κιχλίδες. Κάποιοι τις αλλάζουν με νέα φυτά. Εγώ έχω 2 σετ από anubia και πάνε εναλάξ σε υπηρεσία στο ενυδρείο με τις mbuna.
|
||||
|
||||
Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα φιλε οι κιχλιδες μου ετρωγαν τις ανουμπιες αλλα πιο πολυ τις βαλισνεριες.Αρχισα να τους βαζω μερα παρα μερα μια φετα αγκουρακι δεμενο πανω σε μια πετρα απο τοτε ησηχασα και τα φυτα πειραν τα πανω τους!Δες και μια φωτο!
|
|
||||
|
||||
labidochromis
lodotropheus γατοψαρα ------------------------- ευχαριστω για τις απαντησεις μαλλον θα κανω αυτο που εγραψε ο Μαρκος καλη η ιδεα με το αγγουρακι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη faniskriti : 03-05-11 στις 09:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Και ναι ο μαρκος σου εδωσε μια λύσει καλη.
----------------------------------------------------------------------------------------- Να είχα και μια λιμνούλα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lans : 03-05-11 στις 09:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Anubia sp. | Alusa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 28-03-08 15:58 |
Τι έχει η anubia;; | pantelis51 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-01-08 01:06 |
Anubia... | _antonis_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 04-11-07 19:34 |
Anubia???? | Trelamenos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 23-09-06 22:09 |
Anubia | inser | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 05-10-04 16:42 |