|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Apistogramma cacatuoides με τι?
Kαλησπερα,
ακομα δεν εχω αποφασισει καν τι ψαρια θα βαλω στο καινουργιο ενυδρειο που στηνω, μονο με φυτα και aquascaping εχω ασχοληθει. Βρηκα το συγκεκριμενο ειδος και θελω βασικα να ρωτησω με τι αλλο μπορει να συγκατοικησει? Απο οτι διαβασα οχι με πλεκο. Κανενας φιλος που να εχει το συγκεκριμενο ψαρι και να μου πει ?? Παραμετροι και ενυδρειο 110λ Φυτεμενο ,πετρες αμμος Ph 7.4 Σκληροτητα λογικα οπως οι περισσοτεροι στην Αθηνα. thnx |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Αν χαμηλωσεις το ph στο 6.5-6.8 μπορεις να βαλεις 1 male,3 female cacatu και μια ομαδουλα 5 otocinclus,θα πρεπει να εχεις πολλες κρυψωνες απο ξυλα κ 2-3 καρυδες.Οταν ο αρσενικος διαλεξει το ταιρι του οι αλλες 2 πρεπει να βγουν αμεσα.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apistogramma cacatuoides.... | zapatas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 39 | 19-09-10 17:48 |
Sos για apistogramma cacatuoides | kotsos83 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 17-04-10 16:04 |
Apistogramma cacatuoides | eliasfot1 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 44 | 13-03-09 12:52 |
apistogramma cacatuoides??? | meas3467 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 06-03-09 17:34 |