|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Κοπή της πίτας 2011 - KBE - Θεσ/κη
Ο ΠΣΦΕ σας προσκαλεί όλους στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας, του Κλιμακίου Βορείου Ελλάδος, την Κυριακή, 13 Μαρτιου του 2011 και ώρα 12.00μμ.!
Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές για το Νέο Έτος! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο καφέ Les amis στο εμπορικό κέντρο Μακεδονια (διπλα στο Carrefour και Village Cinemas). Να είσαστε όλοι εκεί!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 22-02-11 στις 09:28 Αιτία: διορθωσαμε την ημερομηνια |
|
|||
|
|||
ωραία.... ελπίζω το φλουρί μου να είναι μέσα στην πίτα....
βρεεεεε..... τις ευχές για το Νέο Έτος τις έχουμε ανταλλάξει προ πολλού... λίγο ακόμα και θα τσουγκρίζαμε τα αυγά.... |
|
||||
|
||||
Ρεεεεε, ηρεμηστε βρε!
Λαθος... 8α το κανουμε στις 13 Μαρτιου... φυσικα και το κανουμε για ολους!!!!!! στις 6 ουτε εγω δε θα 'μαι!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Σβηστηκαν ολα τα μηνυματα που αφορουσαν την προηγουμενη ημερομηνια... επειδη ειναι πιο ωραιο να βλεπεις ποιοι μπορουν να παρευρεθουν και οχι ποιοι δεν μπορουν.
Να τονισω οτι η κοπη πιτας του ΠΣΦΕ ειναι ανοιχτη για ολους... μελη και μη του ΠΣΦΕ! |
|
|||
|
|||
ωραία...
ημερομηνία ορίστηκε.... άντε να βρούμε τώρα τον απουσιολόγο.... |
|
|||
|
|||
Παρουσιολογο εννοαεις....!
|
|
||||
|
||||
Καλά το είπε ο Κώστας. Εμείς εδώ δεν μετράμε παρουσίες αλλά απουσίες
|
|
|||
|
|||
ooooopss..... ναι, όντως....
και το ορκίζομαι, μόνο καφέ πίνω το πρωι.... |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
george Alex_Salonica QS-Plan bokostas |
|
||||
|
||||
Και εγώ θα είμαι εκεί.
Μαζί και η Χριστίνα.
|
||||
|
||||
Για να αυξήσεις τις πιθανότητες έ; Λοιπόν εγώ και όλο μου το σόι (γμτ το σόι μου...)
|
||||
|
||||
.....το σοι σου....
και γω μεσα για να φοβουνται μερικοι μερικοι
|
|||
|
|||
Παράθεση:
mikenuke george Alex_Salonica QS-Plan bokostas (+Ελενα) zipo (+Χριστίνα) lion (+σόι του) paco ------------------------- Αλήθεια Μιχάλη, θα έχουμε φέτος λαχειοφόρο αγορά, κλήρωση δώρων κλπ??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bokostas : 22-02-11 στις 16:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
εγώ θέλω και μπαλέτα, cheerleaders, τις κοπελιές από το baywatch...
|
|
||||
|
||||
Eνοειται πως σαν μελος απο το σοι του Λεωνιδα,θα ειμαι εκει !
Ρε,θα σας φαω λαχανο λεμε,αυτη η χρονια ειναι δικη μου! |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Καλως τον Μιχαλη,και εγω θα ειμαι εκει ,
ενα σας λεω τα τελευταια 4 χρονια οπου και αν παω σε κοπι πιτας παντα σε μενα πεφτει , το φλουρι.: |
|
|||
|
|||
εγώ θα έλεγα, αν τελικά έρθουμε π.χ. 70 άτομα, να πάει να πάρει ο Μιχάλης μια πίτα με 70 φλουριά, έτσι ώστε να μην έχουμε γκρίνιες μιας και το φλουρί ήδη είναι σε μένα...
|
|
||||
|
||||
... με τον βοκωστα παρόν... το φλουρί έχει κλείσει!!!
Θα προσπαθίσω να είμαι... ακούς Μαϊκ... κανόνισε υπηρεσίες
|
||||
|
||||
+ ενας.(θα φερω δικο μου φλουρι)
|
|||
|
|||
Χε χε, πες τους τα Γιάννη, για να μην ελπίζουν άδικα και μαλλιοτραβιούνται για το φλουρί μου.
mikenuke george Alex_Salonica QS-Plan bokostas (+Ελενα) zipo (+Χριστίνα) lion (+σόι του) paco olga snakepanos lingistis georgis4 panos1972 |
|
||||
|
||||
Τώρα μάλιστα!
Μέσα και εγώ!!!
|
|||
|
|||
mikenuke
george Alex_Salonica QS-Plan (+ το φλουρί του) bokostas (+Ελενα) zipo (+Χριστίνα) lion (+σόι του) paco olga snakepanos lingistis georgis4 panos1972 |
|
||||
|
||||
Μεσα και εγω...
|
|
||||
|
||||
Όλο και κάτι θα έχουμε
|
|
|||
|
|||
..αστα να πανε θα δουλευω(κανονικα),αλλα θα προσπαθησω να το αλλαξω...
|
|||
|
|||
Αν και δεν ξέρω ακόμη θα προσπαθήσω να έρθω...
αν δεν μπορέσω θα με εκπροσωπήσει η γυναίκα μου... |
|
|||
|
|||
mikenuke
george Alex_Salonica QS-Plan (+ το φλουρί του) bokostas (+Ελενα) zipo (+Χριστίνα) lion (+σόι του) paco olga snakepanos lingistis georgis4 panos1972 Prodromos100 maikl (??) giannisaek |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπή της πίτας 2011 - ΑΘΗΝΑ | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 157 | 10-01-13 21:17 |
Κοπή της πίτας για το 2009! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 50 | 03-02-09 20:50 |
Κοπή της πίτας για το 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 22-01-08 20:47 |
Κοπή Πίτας Π.Σ.Φ.Ε Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 08-03-06 14:06 |