|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κρίμα Κώστα... φαίνεται η αλλαγή περιβάλλοντος δεν του άρεσε και στρεσαρίστηκε, όλες τις μέρες στην έκθεση ήταν κριμένος...
|
|
||||
|
||||
Κριμα φιλε μου. Η αλήθεια είναι οτι την Κυριακη που περασα δεν τον είδα καθόλου. Φαίνεται το λάθος ήταν σωστα... λάθος!
Αυτό πρεπει να ακούσουν αυτοί που ρωτούσαν, πόσο κοστίζει αυτο....
|
|||
|
|||
Ο μονομάχος του Κώστα αντικαταστάθηκε και θα αποζημιωθεί με έντλερς και μπόλικα φυτά για την ψυχική οδύνη που του προκαλέσαμε.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Bokostas... the one and only... respect !!!
|
|
||||
|
||||
πολλα μπραβο κι απο εμενα σε ολους που εφτιαξαν αυτο το τοσο ομορφο περιπτερο και εμαθε ο κοσμος λιγα πραματακια παραπανω...
να στε καλα να ξαναστησετε.... εμεις εδω μακρυα απλα σας χαιρομαστε...
|
||||
|
||||
Και απο μενα μπραβο σε ολους οσους βοηθησαν!!!
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σαςΕτοιμάζομαι ήδη ια την επομένη ζωοτεχνία 2013.Bokosta σε ευχαριστώ πολυ!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Θα αναλάβεις τότε Κωστάκη το στήσιμο των ενυδρείων.
|
|
||||
|
||||
: smt041:s mt041
|
|
||||
|
||||
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
τις φωτό με τον Λεωνίδα, ρετουσάρισε τες λίγο...κάνουν αντανάκλαση
και βέβαια το λάθος ήταν όλα τα λεφτά με τον καρχαρία που μασάει το παπάκι...ο χαραμάδας έγραψε πάλι |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
$%^$!%$@^#%@$^#@%^#%@$^#@%# Τομάρι ....
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Aπίστευτο φωτορεπορτάζ Μιχάλη.
Ακόμη πιο ωραίο ήταν που πέρασε τόσος κόσμος από το περίπτερο και όλοι έμεναν εντυπωσιασμένοι και ρωτούσαν πληροφορίες. Βάλε και το βιντεάκι από το κινητό σου, που δείχνει πώς πιάνονται τα χρυσόψαρα, αρκεί να μη το δει ο Τσομπανίδης. |
|
||||
|
||||
kostaskich
παει το εργο μου κατεδαφιστηκε..περασαμε πολυ ωραια και οπως παντα ολα τα καλα τελειωνουν καποτε.ραντεβου στην επομενη εκθεση παντα με υγεια
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |