|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Αλγοφαγο + Μαλαουι ποιο ειναι ομως;;;;;;
πειτε μου φιλοι συνχομπιστες ενα αλγοφαγο ψαρακι που να ταιριαζει με μαλαουι
|
|||
|
|||
Όλα τα mbuna!!!
|
|
||||
|
||||
λαθος διατυπωση οταν λεω αλγοφαγα εννοω κατι σε γατοψαρο κατι σαν πλεκο κατι που να τρωει την αλγη απο τα τξαμια
|
|||
|
|||
Herius sfoygarokraton
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Το καλύτερο αλγοφάγο δεν αφήνει τίποτε παίδες δοκιμασμένο.
|
|
||||
|
||||
καλο οοο Τολι μπορω να πω οτι την πατησα ευτηχως το καταλαβα γρηγορα
|
||||
|
||||
Καλα και εγώ την πατησα.....ελεγα πιο ειναι αυτο και εγω δεν το ξερω....
Μεχρι και στο google το εβαλα.... |
|
|||
|
|||
Υπαρχει και καλυτερο....Magnitius tripsidorus panokatus.
|
||||
|
||||
Αυτό δεν είναι τόσο καλό! Ορισμένες φορές κάνει γρατζουνιές!!
|
||||
|
||||
Βαλε μερικα ζεβρα σναιλ, κρις.
Μπορεις να τα αφαιρεσεις ευκολα οποιαδηποοτε στιγμη και θα κανουν πολυ καλη δουλια με την αλγη.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
θα τα πουμε στην συναντηση μιχαλη τι και πως
|
||||
|
||||
zebra snail! τρωνε μεχρι και την μαυρη αλγη! και δεν μπορουν να τα πειραξουν τα ψαρια
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
καλα που σου ηρθε να ξεθαψεις θεμα απο το 2008....
|
||||
|
||||
σορυ φιλε ειδα λιγο απο τα θεματα που ανεβασατε εσεις οι αφρικανοι!εχω μολις μια βδομαδα στο φορουμ!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εγω δεν στο εκανα σαν παρατηρηση... για σενα το λεω...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αλλά μη βιάζεσαι να απαντάς σε όλα Χαλαρά |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννησαμε, ποιο ομως; | orck | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 30-11-07 16:27 |
ποιο ειναι? | georgetax | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 15-10-07 15:33 |
ποιο ειναι το καταλληλοτερο φιλτρο?? | Mariel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 11-08-05 20:14 |
ποια ζωοτοκα ειναι ποιο ανθεκτικα? | tolis_1234 | Ζωοτόκα | 5 | 28-11-04 00:28 |
Ποιο φυτο ειναι αυτο ???...(Dracaena) | X_nikolas | Αναγνωρίσεις φυτών | 5 | 18-03-04 14:13 |