|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011
Και φετος ξεκιναει και επισημα η περιοδος προετοιμασιας για την εκθεση.
Η εκθεση Zωοτεχνια θα γινει φετος στις 3-6/2/2011 και ο Συλλογος θα συμμετεχει στο PetFestival στο περιπτερο 2! Θα εχουμε μια δυνατη παρουσια οπως και τις προηγουμενες χρονιες με ενα stand 30 τετραγωνικων μετρων. Με τη βοηθεια ολων σας ελπιζουμε να σταθουμε ανταξια και να φτασουμε και να ξεπερασουμε, παρα τους δυσκολους καιρους που διανυουμε, τον ομολογουμενως υψηλο προηγουμενο πηχη που σηκωσαμε με τη βοηθεια των μελων μας! Θα ακολουθησουν πολλες ανακοινωσεις και ενημερωσεις γι' αυτο μεινετε συντονισμενοι για να δηλωσετε ενδιαφερον και βοηθεια οπου μπορειτε και χρειαζεται. Ευχαριστουμε! Θα ακολουθησει ανακοινωση, για την συναντηση οργανωσης της παρουσιας μας. ΠΡΟΣΟΧΗ: ολα τα σχολια που περιεχουν ασχετα σχολια χαβαλε και καζουρες θα σβηνονται χωρις προειδοποιηση, αυτη τη σταση θα τηρησω σε ολα τα thread που θα ανοιχτουν σχετικα με την οργανωση της εκθεσης. Ευχαριστω για την κατανοηση.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
που θα γινει το petfestival?
|
|
||||
|
||||
Τα λεει η ανακοινωση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
παιδια δεν ειμαι μελος αλλα μπορει να πει καποιος τι δουλειες πρεπει να γινουν και ποτε ετσι ωστε αμα μπορω και εγω να βαλω το χερακι μου (εκτος αν δεν μπορει να ερθει καποιος που δεν ειναι μελος στην ετοιμασια)
|
|
||||
|
||||
σε ποιο μερος εννοω θεσαλλονικη αθηνα...
|
|
||||
|
||||
Θεσ/νικη
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Αναμεινατε ανακοινωσεις και λιστες εργασιων και υλικων. Γενικα ομως θα χρειαστουμε κλαδεματα, υλικα οπως αμμο, πετρες, ξυλα. και πολλους εθελοντες που θα αναλαβουν να στησουν ενυδρεια επιδειξης σε αναλογες ομαδες.
|
||||
|
||||
εγω θα φερω τα δισκακια......και κανα 2-3 φιλτρα και θερμοστατες....
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αν ''παίζει'' το 60ποντο καρβελόγυρο θα περάσω σίγουρα.. |
|
||||
|
||||
Για την είσοδο στην έκθεση υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης δωρεάν κάρτας εισόδου σαν εμπορικός επισκέπτης . Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και κάντε εγγραφή, στην επόμενη σελίδα θα σας ζητήσει να επιλέξετε για ποιά έκθεση της Helexpo ενδιαφέρεστε και στο τέλος θα μπορέσετε να εκτυπώσετε την πρόσκληση σε pdf. Στην είσοδο της έκθεσης θα σας δώσουν καρτελάκι εμπορικού επισκέπτη.
http://www.helexpo.gr/registration/registration.asp
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Η συνελευση θα γινει αυτη την Τεταρτη πληροφοριες εδω
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=539621
|
||||
|
||||
Μην ξεχνατε, δωρεαν εισοδο με το λινκ απο επανω και για την Κυριακη 6/2/2011
Οι "Βιοτοπικές καταδύσεις" έρχονται στην Θεσσαλονίκη http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=48668
|
||||
|
||||
Εκ μερους του ΠΣΦΕ θελω να ευχαριστησω ολα τα ατομα που ενεπλακησαν σε αυτο το υπεροχο εγχειρημα, αλλοι απο αυτους προσφεραν υλικα, αλλοι εργασια, αλλοι ψαρια, πολλα χρησιμοποιησαμε και πολλα δε χρειαστηκαμε, ολα ομως ηταν το ιδιο σημαντικα. Σημαντικα γιατι προερχονταν απο μια εμψυχωτικη κινηση που μας εδωσε κουραγιο και παρουσιασαμε και φετος 5 υπεροχα ενυδρεια, και την καμπανια του Σωστου και Λαθος ενυδρειου.
Τα ονοματα αυτων ειναι τα παρακατω. mikenuke george kostaskich jiraiya snakepanos Prodromos100 paco olga giannisaek QSPlan lion Pritanis Χαραμάδας Παπαδόπουλος Κώστας kingrim panos1972 nikosm1 Κλεόβουλος glazar kotsokk giler84 dolphih bokostas georgebruno Thrillos neos po-pay georgis4 Μιχάλης Τσομπανίδης red rubin tsoum Τσιονογλου Σταύρος panos_alex/polis maikl Markos145 pagos4 dimis1978 Raven akiriazides κ.ω.σ.τ.α.ς Giorgos Tolis και καποιοι ακομη που σιγουρα ξεχναω. Προσωπικα θελω να ευχαριστησω ιδιαιτερα αυτους που ακολουθησαν τις οδηγιες μου και δεν εφεραν αντιρηση σε καμια παρακληση μου. Τους ευχαριστω Θερμα! και τους εκτιμω ιδιαιτερα πλεον. Ραντεβου στην επομενη Ζωοτεχνια.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 11-02-11 στις 09:44 |
|
||||
|
||||
Μπράβο σε όλους!!!
|
|
||||
|
||||
Ένα μεγάλο μπράβο κι απο μένα σε όλους όσους βοήθησαν
και ιδιαίτερα στα παιδιά που δούλεψαν τόσες μέρες στα δύσκολα,στις κατασκευές,τα βαψίματα,τα ηλεκτρολογικά κλπ. |
|
||||
|
||||
συγχαρητηρια και απο μενα!!!
|
|
||||
|
||||
kostaskich
ευχομαι με υγεια πανω απο ολα να το ξανακανουμε παλι σε 2 χροννια.
|
|||
|
|||
Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Ιδιαίτερο κέρδος ήταν οι νέοι φίλοι (Prodromos100, kotsokk, giler84, dolphin, Markos145 και άλλοι), που πριν καλά-καλά προλάβουν να μας γνωρίσουν, έτρεξαν να βοηθήσουν, ευχαριστούμε παιδιά. |
|
|||
|
|||
Πολλά συγχαρητήρια πέσανε αλλά να πούμε και ένα παράπονο...δηλ. τι παράπονο...διαμαρτηρία...και έντονη...
...λοιπόν διαμαρτύρομαι εντόνως ότι οι mikenouk,jiraiya και kotsokk....έκαναν ουζοσυνάντηση,χωρίς να βγάλουν άχνα (οι ψαρομούρηδες τήρισαν σιγή ιχθίως για να τσακίσουν το πλωμάρι και τα κονσερβοειδή)...και να'χουν το νού του στο μέλλον.... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ηταν απιστευτη εμπειρια,σε 2 χρονια ξανα,υπομονη... |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
O kotsokk είναι 13 χρονών να μην τον κάνουμε από τώρα τσιπουροφονιά... κρίμα είναι. Το παράπονό σου πάντως είναι σωστό. Υ.Γ. Με πρόλαβες Κώστα. ------------------------- Μιχάλη (mikenuke) το βίντεο τέλους θα το βάλεις να γελάσουμε; Δεν το είδα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 10-02-11 στις 23:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
kostaskich
]Χαχαχα......ο kostaskich ήταν ο τρίτος Χρήστο και όχι ο kotsokk...
O kotsokk είναι 13 χρονών να μην τον κάνουμε από τώρα τσιπουροφονιά... κρίμα είναι. Το παράπονό σου πάντως είναι σωστό. α ολα και ολα εμεις καναμε την προταση μας να ερθει οποιος θελει.ολοι εξαφανισμενοι ητανε.οποτε μην κανετε παραπονα υπαρχουν μαρτυρες
|
|||
|
|||
Για αλλη μια φορα να πω οτι εχετε ανεβασει (και φετος) τον πηχη ακομα ψηλοτερα! Μπραβο σε οσους συμμετειχαν στην εκδηλωση αυτη!
|
|
||||
|
||||
ΈλεοςΕγώ συγκεκριμένα ρώτησα τι κάνουν οι ουζομεζέδες πίσω από τα ενυδρεία και αυτοί με κοίταξαν περιέργα
|
|
|||
|
|||
Οι ουζομεζέδες αυτοί ήταν τα εκθέματα της προηγούμενης Ζωοτεχνίας....
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2009 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 16-03-09 12:06 |
Ο ΠΣΦΕ στην 4η Διεθνη Εκθεση Βιβλιου Θεσσαλονικης | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 21 | 21-05-07 13:20 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |